Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şifremi unuttum yerinden kullanıcı adı değil de mail adresini yazıp şifremi unuttum diye link istediniz mi kullacı adı değil eğer yapmamışsanız onu yapın.
Yada Facebook kullanıyor musununuz instagram sitesinde Facebook üzerinden de giriş yapılıyor
İnstagram hesabımı dondurdum suan 1 ay oldu ve gerı acamıyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor ama aynı Gmail hesabı ile yeni bir hesap açmak istediğim de başka bir hesap var dıyo. Nasıl oluyor bu. Nasıl gerı alabilirim?
dondurmamış silmişsindir .birdaha aktif olmaz..yeni açacaksın onada gmail veya tel no ister..gmail ile girememişsin ya onunla kapattığın instagramı açmışsındır yada yeni açtıysa aynı hesaptan başka birinde var
Öğretmen hanımefendicim sayın öğretmenim. Kardeşimizin cümlesini defalarca okudum. Ama bu tarz bir üslup algılayamadım. Acaba sıkıntı bende mi ? safi.naz