• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram da satış yapanlar fatura kesme işlemini nasıl yapıyorsunuz lütfen çok ihtiyacım var bilgiye 🙏🎈

İnternette satış sayfan olmayacak yoksa vermiyoruz dedi.
Ne alaka yaaaaaa😯😯
Zaten vergi muafiyetinin amacı o
Bana kontrole gelen adamlar sordu hatta internetten satış değil mi evet dedim
İşlem bittikten sonra sordum başlayabilir miyim şu an satış işlemine
Evet tabiki basloyabilrsiniz dedi

Ben satış yapmıyorum. Takı yapıp satacaktım ki ona da belge vermiyorlarmış. Boncuk dizimi diye kayıt yaptılar. Güler misin ağlar mısın😂
Aaaaaa 🙄 ne tuhaf insanlar Allah'ım yaaa
Canım açıkçasi yanlış anlama beni isteğin olmuş olabilir ama takı işi çok zor ya
Yani bu işi yapan çok çok ilerlemis insanlar var ve hepsini de geçtim emeğinin karşılığını göremiyosun😔
Ben hep diyorum ömür boyu bitmicek 2 sektör var
Yiyecek yani gıda
Kıyafet sektörü
İnsanların en ilk asıl olmazsa olmaz ihtiyacı karnını doyurmak ve üstlerine giyim yani
Dikişi size tavsiye ederim👍
Haaa dikiş de çok çok yorucu hassas bir meslek ama yaptıkça zevk aliyosunuz
Hele diktiginiz ürünleri hazır sanıp yaptığına inanmayanlar olunca bu daha çok moralinizi yerine getiriyor 😂🙈

Yok iyi araştırdım zamanında. Evde yaptığınız dikiş nakıl örgü reçel turşu vb şeylerde vergi muafiyeti var. Benim muafiyet almak istediğim faaliyetin sonucunda bir ürün yoktu. Bilgimi emeğimi satacaktım ben de alamadım muafiyet. Sizin de öyle bir şeydir.
ben 8 yildir evden hazirladigim urunleri satiyorum, hediyelik lavanta kesesi kokulu tas sabun vs. maliye yollarini cok asindirdim en sonunda sahis sirketi acmam gerektigi soylendi. varsa da benim gorustugum hic bir memurun bilgisi yoktu

ben 8 yildir evden hazirladigim urunleri satiyorum, hediyelik lavanta kesesi kokulu tas sabun vs. maliye yollarini cok asindirdim en sonunda sahis sirketi acmam gerektigi soylendi. varsa da benim gorustugum hic bir memurun bilgisi yoktu

Vergi dairesinden başvuru yapmıştım ben. Belki istisnası vardır ya da satış hacminiz çok yüksektir. Spesifik konular bunlar, her ayrıntıyı bilmeden yorum yapmak zor.

Aaaaaa 🙄 ne tuhaf insanlar Allah'ım yaaa
Canım açıkçasi yanlış anlama beni isteğin olmuş olabilir ama takı işi çok zor ya
Yani bu işi yapan çok çok ilerlemis insanlar var ve hepsini de geçtim emeğinin karşılığını göremiyosun😔
Ben hep diyorum ömür boyu bitmicek 2 sektör var
Yiyecek yani gıda
Kıyafet sektörü
İnsanların en ilk asıl olmazsa olmaz ihtiyacı karnını doyurmak ve üstlerine giyim yani
Dikişi size tavsiye ederim👍
Haaa dikiş de çok çok yorucu hassas bir meslek ama yaptıkça zevk aliyosunuz
Hele diktiginiz ürünleri hazır sanıp yaptığına inanmayanlar olunca bu daha çok moralinizi yerine getiriyor 😂🙈

Ben dikişte biliyorum ama ev makinesiyle hazır giyim olmuyor. Dikiş kalitesini geçtim overlok problemi var. Sen nasıl dikiyorsun evde.

Ben dikişte biliyorum ama ev makinesiyle hazır giyim olmuyor. Dikiş kalitesini geçtim overlok problemi var. Sen nasıl dikiyorsun evde.
Canım bende evde dikiyorum hemde dikiş kursuna dikiyorum kurs hocam saolsun o da çok yardımcı olduğu alanlar oluyor insan sürekli kendini geliştirmeye çalışmalı 😘🎈

ev dikisi evde overlok makinan olsa bile atolye kalitesinde cikmiyor. her isin uzmanligi var cunku. atolyelerde kol takan kisi ayridir kesim yapan kisi ayridir. herbirinin kendince buyuk ustaligi gerekir. gunde 100 tane kol takan biriyle 5 tane kol takanin ayni olmasi zaten beklenemez.

Bende ınstagramdan satış yapıyorum 3 senedir ama vergi dairesine gitmedim hiç yani fatura kesme gereği duymadım açıkçası, çünkü seri üretim ve satış yapmıyorum evde kendimce gelin aksesuarları ve makrome yapıyorum.. sizde evden yapıyormuşsunuz bence hiç fatura işlerine girmeyin kazandığınız kendimize yetmiyor zaten.. yani bence fatura kesmesi gerekenler hem magzasi olup hemde ınstagramdan satış yapanlar ama onlar bile kesmiyor

Back
X