• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram da satış yapanlar fatura kesme işlemini nasıl yapıyorsunuz lütfen çok ihtiyacım var bilgiye 🙏🎈

selametle66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
1.378
2.225
78
Kızlar başlıkta da dediğim gibi Instagram da satış yapanlar fatura kesme işlemini nasıl yapıyorsunuz detaylı anlatabilir misiniz lütfen soracak bilgili kimsem yok 🙏

Kızlar başlıkta da dediğim gibi Instagram da satış yapanlar fatura kesme işlemini nasıl yapıyorsunuz detaylı anlatabilir misiniz lütfen soracak bilgili kimsem yok 🙏

şirket kuracaksınız, vergi mükellefi olacaksınız o şirket üzerinden fatura keseceksiniz.

Bir mali müşavirle anlaşacaksınız şirket kurma işlemlerini de aylık yıllık takiplerinizi de o yapacak.

Cebinizde bir miktar para olması lazım bunlar için.

şirket kuracaksınız, vergi mükellefi olacaksınız o şirket üzerinden fatura keseceksiniz.

Bir mali müşavirle anlaşacaksınız şirket kurma işlemlerini de aylık yıllık takiplerinizi de o yapacak.

Cebinizde bir miktar para olması lazım bunlar için.
Canım ben vergi muafiyeti belgesi aldım çok şükür sordum memur dedi ki
Her ay asgari ücret olacak şekilde vergi muafiyettiniz yoktur dedi
Şirket kurmak zorunda mıyım ki
Ben açıkçası üniveriste öğrencisiyim evde tasarlayıp dikiyorum

kendi yaptığınız şeyler için zaten vergi muafiyeti var. Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidin yardımcı olurlar size muafiyet konusunda. Fatura kesmenize gerek yok o zaman.

Ne tasarlayip dikiyorsunuz?

kendi yaptığınız şeyler için zaten vergi muafiyeti var. Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidin yardımcı olurlar size muafiyet konusunda. Fatura kesmenize gerek yok o zaman.
Ayyy gerçekten mi
Kesin olarak fatura kesme işlemi yapmama gerek yok o zmaan değil mi canım ?

Ne satıyorsunuz? El işi bazi ürünler için vergi muafiyet belgesi alınıyor.
Canım ben vergi muafiyeti belgesini hallettim çok şükür
Bayan kıyafetleri özellikle tesettür kıyafetleri sweatshirt, tunik, Pantalon, elbise, kaban vs...

Ben aldım çok şükür vergi muafiyeti belgemi canım 😉

Evde calisan kadinlar vergi muafi oldugunda fatira kesmek zorunda degil zaten. Ama belli bir miktara kadar yani cok fazla kazanmiyosunuzdur zaten bu yuzden faturaya gerek yok. Ayrica fatura isterlerse sizden vegiden muaftir belgenizi fotokopi yapip gonderebilirsiniz
peki devlet ne kadar kazandığını nereden bilecek kişinin şirket ya da fatura olmadan. orası benim kafamı karıştırdı.

yanlisiniz olabilir mi? ben vergi muafiyetinj arastirdim oyle bisey yoktu, pasa pasa sahis sirketi kurdum muhasebecisi stopaji damga pulu oduyorum

yanlisiniz olabilir mi? ben vergi muafiyetinj arastirdim oyle bisey yoktu, pasa pasa sahis sirketi kurdum muhasebecisi stopaji damga pulu oduyorum
bende böyle biliyorum. vergi muafiyeti belli bir kazanca kadar geçerli. devletin de o yüzden ne kadar kazandığınızı bilmesi gerekir yani fatura kesilmesi gerekir. fatura kesmek için de şahıs şirketi kurmanız gerekir.

O zaman sorun yok ki.
Öyle mi canım kesin dimi bu bilgi
Aayy beni ne kadar rahatlattin anlatamam canım kaç gündür düşünüp duruyorum nasıl yapıcam ben fatura işini vs.diye
Bide açıkçası zorla kumaş parasını çıkarıyorum bide fatura vs.islemi için para çıkar diye tedirgin oldum 😔😔😔

Evde calisan kadinlar vergi muafi oldugunda fatira kesmek zorunda degil zaten. Ama belli bir miktara kadar yani cok fazla kazanmiyosunuzdur zaten bu yuzden faturaya gerek yok. Ayrica fatura isterlerse sizden vegiden muaftir belgenizi fotokopi yapip gonderebilirsiniz
Aaaaq bu bilgiyi yeni öğrendim
Tamam canım çok çok teşekkür ederim 🙏
İnşallah yarın da belgemi gidip alacağım evime gelip islemimi halllettiler çok şükür son kalan belgemi almak oldu😍

Yok iyi araştırdım zamanında. Evde yaptığınız dikiş nakıl örgü reçel turşu vb şeylerde vergi muafiyeti var. Benim muafiyet almak istediğim faaliyetin sonucunda bir ürün yoktu. Bilgimi emeğimi satacaktım ben de alamadım muafiyet. Sizin de öyle bir şeydir.

Back
X