- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
- 78
- Konu Sahibi selametle66
Kızlar başlıkta da dediğim gibi Instagram da satış yapanlar fatura kesme işlemini nasıl yapıyorsunuz detaylı anlatabilir misiniz lütfen soracak bilgili kimsem yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar başlıkta da dediğim gibi Instagram da satış yapanlar fatura kesme işlemini nasıl yapıyorsunuz detaylı anlatabilir misiniz lütfen soracak bilgili kimsem yok![]()
Canım evde kendim yapıp satıyorum mağazam yok ben üniversite öğrencisiyimMağazaniz vs mi var yoksa evden kendi yaptıklarınizi mi sarıyorsunuz,
Canım ben vergi muafiyeti belgesi aldım çok şükür sordum memur dedi kişirket kuracaksınız, vergi mükellefi olacaksınız o şirket üzerinden fatura keseceksiniz.
Bir mali müşavirle anlaşacaksınız şirket kurma işlemlerini de aylık yıllık takiplerinizi de o yapacak.
Cebinizde bir miktar para olması lazım bunlar için.
Ne satıyorsunuz? El işi bazi ürünler için vergi muafiyet belgesi alınıyor.Canım evde kendim yapıp satıyorum mağazam yok ben üniversite öğrencisiyim
Canım ben vergi muafiyeti belgesi aldım çok şükür sordum memur dedi ki
Her ay asgari ücret olacak şekilde vergi muafiyettiniz yoktur dedi
Şirket kurmak zorunda mıyım ki
Ben açıkçası üniveriste öğrencisiyim evde tasarlayıp dikiyorum
Ne tasarlayip dikiyorsunuz?Canım ben vergi muafiyeti belgesi aldım çok şükür sordum memur dedi ki
Her ay asgari ücret olacak şekilde vergi muafiyettiniz yoktur dedi
Şirket kurmak zorunda mıyım ki
Ben açıkçası üniveriste öğrencisiyim evde tasarlayıp dikiyorum
Canım bayan kıyafetleri özellikle tesettür kıyafetleri, sweatshirt,tunik,etek,elbise,kap modelleri vs.....Ne tasarlayip dikiyorsunuz?
Ayyy gerçekten mikendi yaptığınız şeyler için zaten vergi muafiyeti var. Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidin yardımcı olurlar size muafiyet konusunda. Fatura kesmenize gerek yok o zaman.
Canım ben vergi muafiyeti belgesini hallettim çok şükürNe satıyorsunuz? El işi bazi ürünler için vergi muafiyet belgesi alınıyor.
Ben aldım çok şükür vergi muafiyeti belgemi canımkendi yaptığınız şeyler için zaten vergi muafiyeti var. Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidin yardımcı olurlar size muafiyet konusunda. Fatura kesmenize gerek yok o zaman.
O zaman sorun yok ki.Ben aldım çok şükür vergi muafiyeti belgemi canım![]()
peki devlet ne kadar kazandığını nereden bilecek kişinin şirket ya da fatura olmadan. orası benim kafamı karıştırdı.Evde calisan kadinlar vergi muafi oldugunda fatira kesmek zorunda degil zaten. Ama belli bir miktara kadar yani cok fazla kazanmiyosunuzdur zaten bu yuzden faturaya gerek yok. Ayrica fatura isterlerse sizden vegiden muaftir belgenizi fotokopi yapip gonderebilirsiniz
yanlisiniz olabilir mi? ben vergi muafiyetinj arastirdim oyle bisey yoktu, pasa pasa sahis sirketi kurdum muhasebecisi stopaji damga pulu oduyorumkendi yaptığınız şeyler için zaten vergi muafiyeti var. Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidin yardımcı olurlar size muafiyet konusunda. Fatura kesmenize gerek yok o zaman.
bende böyle biliyorum. vergi muafiyeti belli bir kazanca kadar geçerli. devletin de o yüzden ne kadar kazandığınızı bilmesi gerekir yani fatura kesilmesi gerekir. fatura kesmek için de şahıs şirketi kurmanız gerekir.yanlisiniz olabilir mi? ben vergi muafiyetinj arastirdim oyle bisey yoktu, pasa pasa sahis sirketi kurdum muhasebecisi stopaji damga pulu oduyorum
Öyle mi canım kesin dimi bu bilgiO zaman sorun yok ki.
Aaaaq bu bilgiyi yeni öğrendimEvde calisan kadinlar vergi muafi oldugunda fatira kesmek zorunda degil zaten. Ama belli bir miktara kadar yani cok fazla kazanmiyosunuzdur zaten bu yuzden faturaya gerek yok. Ayrica fatura isterlerse sizden vegiden muaftir belgenizi fotokopi yapip gonderebilirsiniz
Yok iyi araştırdım zamanında. Evde yaptığınız dikiş nakıl örgü reçel turşu vb şeylerde vergi muafiyeti var. Benim muafiyet almak istediğim faaliyetin sonucunda bir ürün yoktu. Bilgimi emeğimi satacaktım ben de alamadım muafiyet. Sizin de öyle bir şeydir.yanlisiniz olabilir mi? ben vergi muafiyetinj arastirdim oyle bisey yoktu, pasa pasa sahis sirketi kurdum muhasebecisi stopaji damga pulu oduyorum