Evet kumbarada da biriktirelim inşallahPaylaşmak isteyen olursa kumbara yaparız canim yine inşallah isteyenlerle
Ya da temizlenince okunur inşallah
Hergun herkese kolaylık olması açısından 21 şer adet okuyalim 2 kişi birden ilerleriz toplam 42. Diliniz alistiginda çok kolay okuyacaksınız ve okurken hafifleyeceksiniz inşallahlistemizde kolay ilerlemiş olur. Hasta olanlar hastalığı bittikten sora devam edip bildirim yaparlar inşallah. Ya da kumbara yapıp kişinin adına inşallah isteyenler bı kaç fazla okuyup telafi edebiliriz
Birde isimlerinizi belirtin yanlarına yazayım isminize edilsin.Eğer istemezseniz nickinize dua edilsin tabi. Sayımız tamamlandi
1).Magnifiaque (Merve)
2).gecenin_resmi (Esra)
3).H M (Hatice)
4).Mintimint
5). A arkadasimes
6).Saliha40
7).Morrmeneksee
8). @glstanak
9).Sesbellas
10).bluepinkk (Zehra)
11).Life light (Elif)
12).Aktif Lora
13). B Bademmm388
14).Taze fasulye
15).kevsersoylu
16). @28mn
17). @Assos32
18). @Jacbss
19). @Kzbnylmz (Kezban)
20). P Pemberenkli66
21).Merayyy (Merve)
22).Myhomes
23).ummhnisa (Ümmühan)
24).Ceren0134
25).Tavuk_suyu_
26). K KurkmantoluS
27). H Hapiness
28).Oriana
29). R rana20
30).Yorgunkus
31). @beratbedirhan (Hanife)
32). @Ozlemlerhayallar
Başladığımızda bildirimlerimizi düzenli yapalım inşallah mutlaka diğer kişinin hakkına girmemek için.
Liste Kapanmıştır. bugün listeyi düzenleyeyim. Dileyen akşamdan başlar inşallah yarın başlama günümüz.
09.05.2021 başlama Tarihi.
Listeyi ilk sayfada da sabitleyecegim inşallah
Karar verildi mi ? Akşam başlıyoruz dimi
Kizlar simdi gordum bende okumak isterim.
Liste kapandı mıbende katılmak isterim
Ekliyorum inşallah arkadaşlar.Beni de ekler misiniz? Ben de bu vesileyle okumuş olurum. Çok severim bu sureyi.
Katılmak çok isterdim ama adet oluyorumEki Görüntüle 2845345
Eki Görüntüle 2845346
Her Türlü Darlık, Sıkıntıdan Selamete Çıkmak ve Bol Rızık için İnşirah Suresi İnşirah Suresini okumaya devam eden kalp sıkıntısından kurtulduğu gibi, bol rızka kavuşur.
Her gün 7-21-41-70 veya 152 defa okuyan kimsenin hayırlı dilekleri kabul olur, her türlü maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulur
Geçim sıkıntısından kurtulmak için her namazdan sonra 7 veya 10 defa okunur.
İnşirah Suresini her gün okuyan tembellik ve unutkanlıktan kurtulur, kalp sıkıntısını giderir
İnşirah Suresini her gün okumaya devam eden kimsenin zorlukları kolaylaşır.
İnşirah Suresini okuyanın rızkı bollaşır, fakirlikten korunur.
İnşirah Suresi okuyan kimse elem ve kederden korunur, stres ve bunalımları gider.
İnşirah Suresini her gün okumaya devam eden kimsenin sinir bozukluğunu giderir, hafızayı kuvvetlendirir.
İnşirah Suresi Dua listemiz
1).Magnifiaque (Merve)
2).gecenin_resmi (Esra)
3).H M
4).Mintimint
5). A arkadasimes
6).Saliha40
7).Morrmeneksee
8). @glstanak
9).Sesbellas
10).bluepinkk
11).Life light
12).Aktif Lora
13). B Bademmm388
14).Taze fasulye
15).kevsersoylu
16). @28mn
17). @Assos32
18). @Jacbss
19). @Kzbnylmz
20). P Pemberenkli66
21).Merayyy
22).Myhomes
23).ummhnisa
24).Ceren0134
25).Tavuk_suyu_
26). K KurkmantoluS
27). H Hapiness
28).Oriana
29). R rana20
30).Yorgunkus
31). @beratbedirhan
32). @Ozlemlerhayallar
Günde 2 kişiye okuyoruz her gün düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.
Adetli olanlar okuyamaz.
Hergun 2 tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar fazla okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir.
Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 42.
her gün 693 adet okumuş olacağız inşallah herkese
Başlama Süremiz 09.05.2021
Bitince telafi edebilirmisin kumbara yapacağız ama yeterli sayı olmassa üstünü siz okuyacaksiniz daha sonra inşallah not almanız gerekir istersen diğerinde ekleyeyim farketmezKatılmak çok isterdim ama adet oluyorumyine yaparsanız inşallah katılırım
Tamam akşama kadar olursa yine eklerim inşallah ama bukadar kişi çoğunluk hasta olursa zor toplanabilir canim o yüzden hasta olanlar telafi edecek mecbur temizleninceH M sonradan gelen arkadasları da kat canım bence duz 40 olsun listemız
Baya kısı basına dusen rakam cok olur o zmn
Tamam cnm destek olmaya calısırm bende sana.Tamam akşama kadar olursa yine eklerim inşallah ama bukadar kişi çoğunluk hasta olursa zor toplanabilir canim o yüzden hasta olanlar telafi edecek mecbur temizlenince
Akşam 6 da başlarız inşallah.
Siz nasıl uygun görürseniz bana uyar bilginiz olsun arapça okumayı bilmiyorumBitince telafi edebilirmisin kumbara yapacağız ama yeterli sayı olmassa üstünü siz okuyacaksiniz daha sonra inşallah not almanız gerekir istersen diğerinde ekleyeyim farketmez
Ya tamam inşallah öğrenmeye çalışalım diğerinde ekleyeyim inşallah bikac kez dinleyin okuyun temizlenince dilerseniz daha sora eklerimSiz nasıl uygun görürseniz bana uyar bilginiz olsun arapça okumayı bilmiyorum
Kumbara yapacağız hasta olanlar yerine bolusturecegim amaKızlar adetliyken okunmuyormuş benim de adetime bir kaç gün var. Nasıl olur acaba
Beni de allllllTamam akşama kadar olursa yine eklerim inşallah ama bukadar kişi çoğunluk hasta olursa zor toplanabilir canim o yüzden hasta olanlar telafi edecek mecbur temizlenince
Akşam 6 da başlarız inşallah.