- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Yukardaki sayilardan birini okuyacağız canım inşallah aşırı olmaz
Sayi belirlenince tekrar etiketlermisiniz beniKişi sayısına göreH M ayarlıcak canım❤
Canim olur reglin bitince haber verirsin bitmek üzereyse başlarsın okumayayaaa bende cok istiyorum katilmak ama suan reglimbitince toplu okuma sansimiz var mi acaba?
ay tamam benide ekle lütfeenCanim olur reglin bitince haber verirsin bitmek üzereyse başlarsın okumaya
Bende katılırım bir türlü okumak isteyip okuyamıyorum böylece hergün düzenli okurum.Hergun herkese kolaylık olması açısından 21 şer adet okuyalim 2 kişi birden ilerleriz toplam 41. Diliniz alistiginda çok kolay okuyacaksınız ve okurken hafifleyeceksiniz inşallahlistemizde kolay ilerlemiş olur. Hasta olanlar hastalığı bittikten sora devam edip bildirim yaparlar inşallah.
Birde isimleri izi belirtin yanlarına yazayım isminize edilsin.eger istemezseniz nickinize dua edilsin tabi. Biraz daha olalım başlarız inşallah
1).Magnifiaque
2).gecenin_resmi
3).H M
4).Mintimint
5). A arkadasimes
6).Saliha40
7).@Morrmeneksee
8). @glstanak
9).Sesbellas
10).bluepinkk
11).Life light
12).Aktif Lora
13). B Bademmm388
14).Taze fasulye
15).kevsersoylu
Olalım biraz daha başlarız inşallah
Beni de ekleyebilirsinizMagnifiaque
gecenin_resmi
H M
Mintimint
A arkadasimes
Saliha40
@Morrmeneksee
1 günde toplam kaç adet okunmuş olacak canım. Hepimizin toplamı yaniHergun herkese kolaylık olması açısından 21 şer adet okuyalim 2 kişi birden ilerleriz toplam 41. Diliniz alistiginda çok kolay okuyacaksınız ve okurken hafifleyeceksiniz inşallahlistemizde kolay ilerlemiş olur. Hasta olanlar hastalığı bittikten sora devam edip bildirim yaparlar inşallah.
Birde isimleri izi belirtin yanlarına yazayım isminize edilsin.eger istemezseniz nickinize dua edilsin tabi. Biraz daha olalım başlarız inşallah
1).Magnifiaque
2).gecenin_resmi
3).H M
4).Mintimint
5). A arkadasimes
6).Saliha40
7).@Morrmeneksee
8). @glstanak
9).Sesbellas
10).bluepinkk
11).Life light
12).Aktif Lora
13). B Bademmm388
14).Taze fasulye
15).kevsersoylu
16). M MaviMabellee
17).Meybuz
20 kişi olursak 420 canım inşallah1 günde toplam kaç adet okunmuş olacak canım. Hepimizin toplamı yani
Mazaretli okunmaz bitince telafi ederim dersen eklerim canm inşallahMazeretli okunuyor mu?