İnşirah Suresi Okuyalım

Akşama kadar kumbara yapalım adeti yakın olanlar arkadaşlara başlasin önceden.
Adeti yakın olmayanlar ise başlama saatine kadar 10 , 5 kaç tane okuyabilirse niyet alıp bildirsin inşallah

H M ben bugün hemen başlıyorum. Birkaç güne regl olurum. Okudukça mı bildirim yapacağız yoksa liste bitince mi. Bide senden bişey rica edeceğim.ismimim yanına sağlıklı bebeği olsun diye yazarmısın. Bana okuyacak olan arkadaşlar bu şekilde okursa çok sevinirim

Ben şimdi anlamadım hergun mu okuyacaz 21 defa

H M canım bence şimdiden kumbarayı aç listeyi etiketle şimdidwn başlayalım kumbaraya okumaya ne birikirse o kar

Reactions: H M
Canim sen oku not al bana o kişinin sırası geldiginde okuduğunu belirt diğer türlü takip edemem çok iyi olur baslasan

42 toplam okuyacaz sonra kişilere mi bağışlayacaz canım
Aynen sıradaki arkadaşlara inşallah bagislayacagiz
Kumbara da bağışlama da isim belirtmeyin okuyamacak arkadaşlar yerine diye niyet edin inşallah. Hani gücün ne kadar hasta olan arkadaşlar yerine okumaya yeterse

arkadaşlar akşam 6 da başlıyoruz inşallah hasta olan arkadaşlar yerine kumbaraya 3 veya 5 ne kadar gücünüz yetiyor ise (hastalığı yakın olmayanlar)okuyup niyetinizi okumayan arkadaşlar yerine diye belirtip okursanız sevinirim. Kumbaramizda birikmiş olsun
Mintimint i etiketleyin kumbara okuduklarınizi inşallah

İnşirah Suresi Dua listemiz

1). Magnifiaque (Merve)
2). gecenin_resmi (Esra)
3). H M (Hatice)
4). Mintimint
5). A arkadasimes
6). Saliha40
7). Morrmeneksee
8)
. @glstanak
9). Sesbellas (Seval)
10). bluepinkk
11). Life light (elif)
12). Aktif Lora
13). B Bademmm388
14). Taze fasulye
15). kevsersoylu (Merve)
16). @28mn
17). @Assos32
18). @Jacbss
19). M Morlale8 (kezban)
20). P Pemberenkli66
21). Merayyy (Merve)
22). Myhomes
23). ummhnisa (Ümmühan )
24). Ceren0134 (canan)
25). Tavuk_suyu_
26). K KurkmantoluS
27)
. H Hapiness
28). Oriana
29). R rana20
30). Yorgunkus
31). @beratbedirhan (Hanife )
32). @Ozlemlerhayallar
33). Y yakut1 (meltem)
34). K karamelli001
35). Rhea Silvia
36). @Tospaagtd (Tuğçe)
37). Ballikabak
38). sweetgirlcandy
39). @Cemrewww
40). burcusami

Günde 2 kişiye okuyoruz her gün düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.
Adetli olanlar okuyamaz.
Hergun bı kaç tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar kumbaraya okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir. Kumbaraya okuduklarınize niyetiniz inşallah okuyamayan arkadaşlar niyetine inşirah suresi okumaya diye olsun.

Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 42.
her gün 840 adet okumuş olacağız inşallah herkese Şifa olsun hepimize inşallah

İsmine okunmasını isteyen ismini belirtebilir. Beni etiketleyin ki mutlaka göreyim takibi kolay yapayım inşallah.
Okunuşunu dinlyerek öğrenelim arapça veya kurandan doğru şekilde okumaya çalışalım lütfen.
abdestli olmaya mümkün mertebe dikkat edelim. Zor durumda kalıyorsanız normal şekilde de okuyabilirsiniz ezbere.
Hastalığı yaklaşanlar diğer arkadaşlara da önceden okumaya çalışsın elinden geldiğince telafi etmesi daha kolay olsun.
önceden okuyan arkadaşlar not alın okuduklarınizi ve sırası geldiğinde okudum diye belirtin lütfen teşekkür ederim

Başlama tarihimiz 09.05.2021 saat 18:00 de

ilk sayfada listeyi sabitledim

liste Kapanmıştır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…