İnşirah Suresi Okuyalım

H M

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
29.558
86.105

Her Türlü Darlık, Sıkıntıdan Selamete Çıkmak ve Bol Rızık için İnşirah Suresi İnşirah Suresini okumaya devam eden kalp sıkıntısından kurtulduğu gibi, bol rızka kavuşur.
Her gün 7-21-41-70 veya 152 defa okuyan kimsenin hayırlı dilekleri kabul olur, her türlü maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulur
Geçim sıkıntısından kurtulmak için her namazdan sonra 7 veya 10 defa okunur.
İnşirah Suresini her gün okuyan tembellik ve unutkanlıktan kurtulur, kalp sıkıntısını giderir
İnşirah Suresini her gün okumaya devam eden kimsenin zorlukları kolaylaşır.
İnşirah Suresini okuyanın rızkı bollaşır, fakirlikten korunur.
İnşirah Suresi okuyan kimse elem ve kederden korunur, stres ve bunalımları gider.
İnşirah Suresini her gün okumaya devam eden kimsenin sinir bozukluğunu giderir, hafızayı kuvvetlendirir.

İnşirah Suresi Dua listemiz

1). Magnifiaque (Merve)
2). gecenin_resmi (Esra)
3). H M
4). Mintimint
5). A arkadasimes
6). Saliha40
7). Morrmeneksee
8)
. L Livagul
9). Sesbellas (Seval)
10). bluepinkk (Zehra)
11). Life light
12). Aktif Lora
13). B Bademmm388 (Fatoş)
14). Taze fasulye
15). kevsersoylu (Merve)
16). M MaviMabellee
17). Meybuz
18). F Flower__
19). M Morlale8 (kezban)
20).
21). Merayyy
22). Myhomes
23). ummhnisa (Ümmühan)
24). Ceren0134 (Canan)
25). Tavuk_suyu_ İptal çıktı listeden.
26). K KurkmantoluS
27)
. H Hapiness
28). Oriana (mervenur)
29). R rana20
30). Yorgunkus (hidayet)
31). ohbb (Hanife)
32). Alp_BuRc
33).
34). K karamelli001
35). Rhea Silvia
36). 5 528mucizemmm (Tuğçe)
37). Ballikabak
38). sweetgirlcandy
39). C Cemreww
40). burcusami
41). Asiltutku (Gülcan)
42). SoLeiL12 (rahime)
43). HejaR12
45). theia07
46). Tiniminimavihanim
47). A Aponjj
48). H HaklisinHocam
49). Hemsirecik
50). melankolimm
51). BereliPenguen
52). Dil-i bitab
53). Cilekkokusuu
NilMeSeKer

Günde 4 kişiye okuyoruz her gün düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.Abdestli olmaya özen gösterelim.
Adetli olanlar okuyamaz.
Hergun bikac tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar fazla okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir.
Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 84
her gün 1071 adet okumuş olacağız inşallah herkese

Başlama tarihimiz 09.05.2021 saat 18:00 de

İsmine okunmasını isteyen ismini belirtebilir. Beni etiketleyin ki mutlaka göreyim takibi kolay yapayım inşallah.
Okunuşunu dinlyerek öğrenelim arapça veya kurandan doğru şekilde okumaya çalışalım lütfen.
abdestli olmaya mümkün mertebe dikkat edelim. Zor durumda kalıyorsanız normal şekilde de okuyabilirsiniz ezbere.
Hastalığı yaklaşanlar diğer arkadaşlara da önceden okumaya çalışsın elinden geldiğince telafi etmesi daha kolay olsun.
listedeki arkadaşlara önceden okuyanlar okuyup isimleri not alsın kendisine sırası geldigi zaman okudum desin inşallah

Son düzenleme:
Çok sevdiğim bı sure
İnşallah tavsiye edilen sayılarla birbirimize okuyalım dilerseniz
Canım ben çok isterim hem ezberlemeye gayret gösteriyorum takılıyorum,ezberlememe vesile olur(sun) inşallah

Reactions: H M
Yaaa bendee isterimm
Gunluk her aksam 7 okurum ama toplu okununca da cok guzel olur H M

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…