Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bildirin yeterki eksiklik olmasınCanim bende mazeretliyim bayramin ikinci gunu ancak baslayabilirim
Bu kadar kişşmiyiz kuzumHergun herkese kolaylık olması açısından 21 şer adet okuyalim 2 kişi birden ilerleriz toplam 42. Diliniz alistiginda çok kolay okuyacaksınız ve okurken hafifleyeceksiniz inşallah listemizde kolay ilerlemiş olur. Hasta olanlar hastalığı bittikten sora devam edip bildirim yaparlar inşallah.
Birde isimlerinizi belirtin yanlarına yazayım isminize edilsin.Eğer istemezseniz nickinize dua edilsin tabi. Biraz daha olalım başlarız inşallah
1). Magnifiaque (Merve)
2). gecenin_resmi (Esra)
3). H M (Hatice)
4). Mintimint
5). A arkadasimes
6). Saliha40
7). Morrmeneksee
8). L Livagul
9). Sesbellas
10). bluepinkk (Zehra)
11). Life light (Elif)
12). Aktif Lora
13). B Bademmm388
14). Taze fasulye
15). kevsersoylu
16). @28mn
17). @Assos32
18). @Jacbss
19). @Kzbnylmz (Kezban)
20). P Pemberenkli66
21). Merayyy (Merve)
22). Myhomes
23). ummhnisa
24). Ceren0134
25). Tavuk_suyu_
26). K KurkmantoluS
27). H Hapiness
28). Oriana
29). R rana20
Başladığımızda bildirimlerimizi düzenli yapalım inşallah mutlaka diğer kişinin hakkına girmemek için.
29 olduk bebeğim 30 olalım kapatayım insallahBu kadar kişşmiyiz kuzum
Tam kapadım tamam ekliyorum senide canimBende kakmak istiyorum
Paylaşmak isteyen olursa kumbara yaparız canim yine inşallah isteyenlerleKızlar adetım yakın adet oldugumda paslasırız demı 1 er 2 şer
Allah razı olsun canım vesile oluyorsunuz bize deHergun herkese kolaylık olması açısından 21 şer adet okuyalim 2 kişi birden ilerleriz toplam 42. Diliniz alistiginda çok kolay okuyacaksınız ve okurken hafifleyeceksiniz inşallah listemizde kolay ilerlemiş olur. Hasta olanlar hastalığı bittikten sora devam edip bildirim yaparlar inşallah.
Birde isimlerinizi belirtin yanlarına yazayım isminize edilsin.Eğer istemezseniz nickinize dua edilsin tabi. Biraz daha olalım başlarız inşallah
1). Magnifiaque (Merve)
2). gecenin_resmi (Esra)
3). H M (Hatice)
4). Mintimint
5). A arkadasimes
6). Saliha40
7). Morrmeneksee
8). L Livagul
9). Sesbellas
10). bluepinkk (Zehra)
11). Life light (Elif)
12). Aktif Lora
13). B Bademmm388
14). Taze fasulye
15). kevsersoylu
16). @28mn
17). @Assos32
18). @Jacbss
19). @Kzbnylmz (Kezban)
20). P Pemberenkli66
21). Merayyy (Merve)
22). Myhomes
23). ummhnisa
24). Ceren0134
25). Tavuk_suyu_
26). K KurkmantoluS
27). H Hapiness
28). Oriana
29). R rana20
30). Yorgunkus
Başladığımızda bildirimlerimizi düzenli yapalım inşallah mutlaka diğer kişinin hakkına girmemek için.
Liste Kapanmıştır. bugün listeyi düzenleyip dileyen akşamdan başlar inşallah yarın başlama günümüz.
09.05.2021 başlama Tarihi.