Herkese merhabalar içimi dökmek ve fikirlerinizi empati yaparak almak istiyorum. Anne baba ayrı bir ailenin çocuğuyum ben babaannede büyüdüm. Okudum ünv bitirdim. Sonrası babamın yaşadığı şehre geldi iş sahası çok olduğu için ve biyolojik annede orada olduğu için ve onlarla o sürede gorusmek istiyordum benimde cagirmislardi gözü kara çıktım o evde gittim. Ancak anne ve kız kardeşin daha doğrusu içlerini girdikçe geri geldi hata yaparak anne tarafının ne kadar berbat bir taraf olduğunu öğrenince irtibatı kestim. Öz abimle görüşüyordum (Almanya'da yaşıyor öz kardeş görüşüyordu bende görüştüm) yeri geldi yardımcı oldum sikintiki zamanlarında destek oldum manevi olarak. Benim bir kere zor bir anım oldugunda bir kere para istedim ve elimde olunca anında hesabına attım. O süre zarfinda benimle konuşan abim mesajlarımı görüp cevap vermedi bende ne olduğunu anlamadım ister istemez kızdım numarasını silecegimi ilettim engelledi ve benimle görüşmeyi kesti. Yani insanlarin ne olduğunu net gördüm. Sonrası evlendim. Ceyizim vs hepsini kendim yaptım. Babam yanımdaydı her zaman baba tarafını ben istemedim çünkü görüşmediğim kız kardeşimle çok iyi oldular ben kötü oldum (ne guzwl satış değil mi ne nankör insanlar var bana mı denk gelir Ilgınc) yuvamda huzurluyum hamdolsun telimle duvagimla evlendim ve herkes duydu utandılar umranda olmasa da.. bebeğim var Rabbim herkese nasip etsin konuşuyor hafiften sürekli dayı dayı diyordu babamla konuştum o da abinle görüş kızım dedi bugün Instagramdan eşimle konuşup ortak hesaptan istek attık bizi kabul etti o da istek atmış sonra geri çekmiş o kadar üzüldüm ki ben ne yaptım abi sana yani eşime sordum sende takipten çıkar boş ver dedi siz olsanız benim yerimde ne yapardınız arkadaşlar üzüldüm açıkçası benim kimseye bir zararım olmadı ancak insanlar çok kötüymüş öz abimin yapması ve hic sorunumuz bile yok düşünün ama yine o kız kardeşimin başının altından çıkıyor bu durum çünkü abimin karsisiyla konsuyor Allahindan bulasica yılan kıskanç ne diyim