- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 30
- Konu Sahibi Random Access
-
Cikarlar catısıp ısın ıcıne bi de para girince, abilik ablalık kankalık malesef bitiyor.
İsinden istifa etme derim ben.
Bu insanlara pabuc bırakmak ıcın mı onca sene mucadele edip okudun calıstın didindin?
Zaten insanı o Kucuk oyunlar delirtiyor sizi anlıyorum ben ama, giderseniz emeklerine yag surmus olacaksınız bunu unutmayınKendi kafalarına göre istediğim birime başkasını geçirirlerse bu sene başında ben kafayı yerim ama .
Psikolojim bozuluyor artık
Yüze söyleyenen hiçbi'şey yok .
Ama hissedersin bilirsin ya niyetleri öyle. Hareketleri kendi çaplarında oyunları da küçük emareler.
34 yaşındayım. Ilk iş yerimden dediğin sebeplerle ayrıldım tazminat mi gülerim anca. Işsizlik maaşı almam için yardım edin dedim onu bile yapmadılar. Üstüne kaç iş degistirdim bilmiyorum. Mesleğimi seviyorum ayrıca 4.5 yıl çalıştım ama mesai saatine vursan 7 sene olmuştur yemin ederim. Ama şimdiki aklım olsa orada kalır kimseye iş öğrensin diye kendimi yırtmazdım benden sonra onlar da dikiş tutturamadı ayrıca ama iki taraf da kuyruğu indiremiyor 7 sene olmasına rağmen
Belki biraz ego yapıyorum ama , bi ameliyat geçirdim bir ay raporluydum o sürede rezil olmuşlardı.Zaten insanı o Kucuk oyunlar delirtiyor sizi anlıyorum ben ama, giderseniz emeklerine yag surmus olacaksınız bunu unutmayın
Kendin ayrıldığın ıcın tazminatta sıkıntı cıkarabılırler ayrıca is bulmak, kafana göre ıs bulmak sımdılerde zor. Herseyını hallet oyle ayrıl, ayrılacaksan. Sinirle ani karar verip emeğini hıc etme.Belki biraz ego yapıyorum ama , bi ameliyat geçirdim bir ay raporluydum o sürede rezil olmuşlardı.
Geldim ben toparladım gene.
Kısa vadede en azından rezil olurlar yine diye düşünüyorum.
Uzun vadede işte ya tazminatımı falan almam lazım , yada iş bulmam lazım.
Kafayı yiycem.
Malesef is yerinde bencil olmak zorundasiniz
Bir de ben claismiyorum ama esimden biliyorum bazi is yerler cok pis oluyor
ayak kaydirmalar, psikolojik siddet ve daha fazlasi
Kizim daha kücücükken bir sabah esimin koldan beyine uzanan uyusmasiyla tüm günümüzü hastanede gecirdik
Tüm gün hastanede test yaptilar, cok korktuk
Sükür ki birsey cikmadi sinirselmis
Esim de dünya iyisi bir insan ama is yerinde insanlik yok anladigim kadariyla
Sen kendini sev ben bu oyunu bozarim de
Savasmayi asla birakma
Calismalarini bosa sayma, gencligim gitti deme
Zaman hepimiz icin geciyor, babadan cok zengin olmadikca asagi yukari hepimiz bu sekilde büyüyoruz
Sen cok caliskan bir insanmissin, iki yüregi bozuk insan icin kendine eziyet etme, midene dikkat et
Yardim al gerekiyorsan ama kendini bu sekilde üzme daha fazla
Bugün is yarin baska bir problem, hayat bu
Ama yasama azmini, mutlulugu da unutmamak lazim
Güzel bir isin var öyle düsün, sen herseyi hak eden bir insansin
Gerisi öneli degil, sen cabana karsiligini alacaksin inan
Biz de sabir cekiyoruz ama alti sene sonra bir rahatlama geldi esime
Daha da rahatlayacak biliyorum
Cünkü hicbir gece sonsuza dek sürmez
Kendin ayrıldığın ıcın tazminatta sıkıntı cıkarabılırler ayrıca is bulmak, kafana göre ıs bulmak sımdılerde zor. Herseyını hallet oyle ayrıl, ayrılacaksan. Sinirle ani karar verip emeğini hıc etme.
Arkandan kimse ne gururluymus demez, tek zararlı cıkan sen olursun
Maaş konusunda hakkım yendi , şimdi kıdem konusunda da yenir senelerim çöp edilirse nasıl eyvallah çekerim bilmiyorum.
Hepsine ben iş gösteriyorum çünkü.
Çalışkan olmak boşmuş ben bunu anladım .
Bilmiyorum ya çok umutsuz bakıyorum artık ve daha her şeyin çok başında olduğumu da biliyorum işin kötüsü.
Ne evlendim , ne evlenebilirim ( bu maddi şartlar altında. )
Çocuk , mocuk hiç saymıyorum bile.
Hiç bi şeye hevesim , param yok .
Durumuna o kadar üzüldüm ki. İnan yazacak bi durum bile bulamıyorum. Eminim ki çalıştığın yerde bırak saatleri dakikaları bile geçiremiyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?