İnsanları silememekten ,sınır koyamamaktan muzdaribim

Şöyle ki; youtube ta tülay kök diye bir psikolog var. Sınırlar eğitimi, sınırvçizmekle alakalı videoları çok güzel. İnceleyin derim.

kovayı satürn yönetir yani karmaların lordu. satürn gezegeni karakter gelişimi için sınavlardan geçiren ve iyi-kötü karşılığını veren gezegendir, makro çapta toplum düzenini sağlayan ahlaki kuralları temsil eder. kovanın diğer yöneticisi de uranüstür yani baş kaldırmanın ve isyanın gezegenidir, makro çapta ani toplumsal değişiklikleri işaret eder. kovada kendi içinde ilginç bir durum var. bunlar sizin güneşinizi yönetiyor ama astrolojide doğum haritası bütün gezegen yerleşimleri ve açıları ile birlikte ele alınır, parmak izi gibi kişiye özeldir yoksa burcu aynı olan herkesin aynı olması gerekirdi. güneş egonun hangi stilde ortaya konulduğuna ve güneşin yerleştiği ev hayatın hangi alanlarında kendini gerçekleştirme temasının işlediğine işaret ediyor. uzun süreli intikam planı veya kin tutmak daha çok akrep ile ilişkilendirilir aslında. dediğim gibi yalnızca güneş yerleşimi de ele alınamaz. sistemdeki dengesizliği dengeye getirmek için sistemi yıkmak ve karşı gelmek için eyleme geçmek kova arketipi olabilir. bu arketipi şahsi hayatımıza da uyarlayabiliriz dolayısıyla. modern batı astrolojisi bu şekilde.
Diğer burçların etkilerini pek anlayamıyorum açıkçası burçlardan da pek anlamam ama kovanın asiliğini taşıdığıma eminim 😂 bazen içimdeki ses bile memleketi sen mi kurtaracaksın yaa boşver diyor ama ben genelde konuların ortasında buluyorum kendimi 😅😅

Diğer burçların etkilerini pek anlayamıyorum açıkçası burçlardan da pek anlamam ama kovanın asiliğini taşıdığıma eminim 😂 bazen içimdeki ses bile memleketi sen mi kurtaracaksın yaa boşver diyor ama ben genelde konuların ortasında buluyorum kendimi 😅😅
evet böyle etki veren arketiplerden biri olduğunu söyleyebiliriz 😇 hem etik olanı aramak hem kendi kurallarını koymak sağlıklı kova (satürn-uranüs) davranışı. önceki yorumu biraz karışık yazmışım böyle özetleyelim 🥲

Back
X