İnsanları silememekten ,sınır koyamamaktan muzdaribim

İkizler veya kova mısınız merak ettim.. malesef fazlası zarar :(
Kovalar böyle mi oluyormuş acaba yaa. Ben de annem de kovayız ama tersiyiz. Biz de aşırı kindarlıktan muzdaribiz. Yıllar önce bana nerde ne laf söylendi neye kırıldım hepsini hatırlıyorum. İşin kötüsü o kırıldığım şeyin aynısını yapmadan da bırakmam. İntikamımı alır öyle silerim. Bazen böyle giderse etrafımda insan kalmayacak diye korkuyorum.

Kovalar böyle mi oluyormuş acaba yaa. Ben de annem de kovayız ama tersiyiz. Biz de aşırı kindarlıktan muzdaribiz. Yıllar önce bana nerde ne laf söylendi neye kırıldım hepsini hatırlıyorum. İşin kötüsü o kırıldığım şeyin aynısını yapmadan da bırakmam. İntikamımı alır öyle silerim. Bazen böyle giderse etrafımda insan kalmayacak diye korkuyorum.
Kova’lar böyledir demedim😍 Kova’lardan en iyi arkadaşlar çıkar. Bencillik yoktur. Ben değil biz diyebilendir. Arkadaşlarını savunur, savunduğunu çok savunur.

Harita bir bütündür mars akrep fln olabilir haritanızda☺️

Kova’lar böyledir demedim😍 Kova’lardan en iyi arkadaşlar çıkar. Bencillik yoktur. Ben değil biz diyebilendir. Arkadaşlarını savunur, savunduğunu çok savunur.

Aaaaa evet bu çok doğru. Dostluklarım gerçekten sağlamdır. Az ama öz dostum var. Arkadaşlık kurmak da benim için çok kolay ama bi yandan silmek de bi o kadar kolay 😅 yükselenim oğlak. Acaba ondan mı diye düşünmüştüm ama annemin yükseleni de kova. Çok merak ettim ikimizin haritasına da bakacağım 😅😅

Ben unutur affederim, intikam alma zaten yok.

Eskiden insanlara kendimden daha fazla değer verir, her şeyine koşturur destek olurdum. Artık zihnim ve bedenim yaşadığım tecrübeler doğrultusunda alarm veriyor.

"Yeter artık yapma bunu kendine ,en başta kendine değer ver, kendi kul hakkına girme" diye .
Artık hoşuma gitmeyen bir şey olursa arkadaş, aile vs kim olursa olsun söylüyorum. Gerçekten canım çok yanarsa affetmiyorum. Öyle basit şeylere alınacak birisi değilim. Kimin neyi ne niyetle söylediği az çok belli oluyor zaten. Annem mesela durduk yere canı sıkıldıkça, başkasına sinirlendikçe bana hakaret eder , ağzına geleni söyler, çok sinirli birisidir. Ben de ona hakaret etmiyorum ama ona gereken cevabı verip susturuyorum. Annemle aynı evde haftalarca aylarca konuşmadığım zamanlar olmuştu. Zarar veren kişi eş, dost,arkadaş, aile vs kim olursa olsun mesafeyi , sınırı korumak lazım. Ben şuan büyümemiş, olgunlaşamamış anneme annelik yapıyor gibiyim. İnsanları değiştiremeyiz, ancak onlar kendilerini değiştirmek için çabalarsa olabilir. Ruh sağlığımızı korumak için bazı insanlardan uzak durmamız gerek
Evet benim de vücudum artık yorulmuş geceleri zaten diş gıcırdatıyorum başka sorunlar da çıkmaya başladı, eskiden koşturarak bir gücüm varmış şimdi o halim yok gibi hissediyorum

Aslında birbiriyle bağlantılı konular başkalarına değer vermek kendine çok fazla değer vermemekle ilgili. Sınırlar fazla iyi olmayınca insanlara çok toleranslı oluyorsun ve kıymetin olmuyor. Peki size bir şey sorucam önceki sene kaldığım ev arkadaşıma doğum gününde kafeye götürüp, hediye alıp kutlamıştım. O benimkini bile hatırlamamıştı. Galiba ondan mı bilmiyorum, bu sene gel birlikte kafede pasta yiyelim dedi işte ilk gittik. Ben de önceki sene benim doğum günüm için hiç bir şey yapmamasına kırıldım bu sene de benim içimden gelmiyor(şuan aynı evde yaşamıyoruz) Ama eski ben olsam yine hediye alır, kutlardım mesela

Aslında birbiriyle bağlantılı konular başkalarına değer vermek kendine çok fazla değer vermemekle ilgili. Sınırlar fazla iyi olmayınca insanlara çok toleranslı oluyorsun ve kıymetin olmuyor. Peki size bir şey sorucam önceki sene kaldığım ev arkadaşıma doğum gününde kafeye götürüp, hediye alıp kutlamıştım. O benimkini bile hatırlamamıştı. Galiba ondan mı bilmiyorum, bu sene gel birlikte kafede pasta yiyelim dedi işte ilk gittik. Ben de önceki sene benim doğum günüm için hiç bir şey yapmamasına kırıldım bu sene de benim içimden gelmiyor(şuan aynı evde yaşamıyoruz) Ama eski ben olsam yine hediye alır, kutlardım mesela
İçinizden geldiği gibi davranın. Sadece konuşarak hediye almadan da kutlanabilir. Kim size ne kadar değer veriyorsa siz de o kadar değer verin. Birisi 1 adım atarken 10 adım atarsanız kendinizi yıpratırsınız boş yere.

Bende cok kinciyimdir
Sildim mi tam silerim
Kolay insan silerim
Salaksacma insanlarla ugrasamam cunku
Onlarla ugrasacagim vakitte cips falan yerim hani o da zararli ama insanlar kadar degil
Kendimle mutlu oldugum icin de sildigim insanlarin arkasindan uzulmem
Zamaninda sevdigim kisilerse eger onlara da uzulmem en fazla 1 haftami alir
Bana zarar vereni hayatimda tutamiyorum
Suratimdan hareketlerimden bile belli olur nefret ettigim, rol yapamam
Eskiden boyle olmaktan sikayet ederdim ama simdi iyi ki boyleyim diyorum
Tabi zamaninda silmediklerim gec kaldiklarim da oldu onlar icin pismanim neden daha erken kesmedim biletlerini diye

Evet kin tutmuyorum ama galiba içime atıyorum sürekli diş gıcırdatıyorum botoks yaptırmaktan yoruldum
boyun esnetme egzersizleri yapın hatta genel olarak vücudunuzu esnetin, yoga işe yarar.
viskon yatak pedi ve yastık da bakabilirsiniz.
onun dışında sınırlar sağlıklıdır. affediyor olabilirsiniz bu olumlu bir özellik kendiniz adına ama içten içe kötü hissediyorsanız affetmiş sayılmazsınız, zaten herkesi affetmek zorunda da değilsiniz. olanı olduğu gibi kabul edip bununla barışmaktır ve kişileri özgür bırakmaktır sağlıklı olan. siz de özgürsünüz, sınır çizmek kötülük etmek değil kendi yaşam alanını ve koşullarını belirlemektir. mesafeyi baştan koyarsanız alabileceğiniz zarar azalır, siz de insanlardan beklentiye girmezsiniz dolayısıyla beklentileriniz de suya düşmez ve üzülmezsiniz, beklentisiz olunca kişileri olduğu gibi görebilir ve kabul edersiniz. özetle sınır çizmek herkesin faydasınadır, siz de başkasına dair haksız beklentiye girmezsiniz kimse de size müdahale edemez, herkes olması gerektiği yerde olur, olmayana da her seferinde 1 adım mesafe koyulur, en sonunda tamamen etki alanınızdan düşer o kişi. herkes kendi hayatını yaşıyor ve kimse sizi iyi-kötü o kadar da derinlemesine düşünmüyor emin olun. en önemli soru şu ki siz kendinizde görülmek için çırpınan hangi versiyonlarınızı görmezden geliyorsunuz?

Koç yükselenim terazi
genel çapta bir yorum yaparsak koç ben demek, terazi biz demektir. koç ilklerin efendisi, terazi hepsinin dengesidir. koç anlık hisler doğrultusunda yaşamaya yatkındır, arketip olarak kin tutamaması bu yüzden. terazi arketipinde ise elbette adalet arayışı vardır. fakat koç aynı zamanda olay anında verilen tepkidir, siz olay anında tepki vermiyorsanız kendi doğrularınızı ve benliğinizi yok sayıyorsunuz demektir, bu da zamanla kendi kendinize kırgınlık ve değersizlik yaşamanıza yol açar. terazide biz ve grup dengesini sağlamak söz konusudur evet ama terazi-koç aksı birbirini tamamlayan iki arketiptir yani birbirlerinin içinde diğerinden parçalar bulunur. terazi grup dengesini sağlarken sağlıklı bir benlik algısı ile liderlik ederek dengeyi sağlamalıdır ki grup içinde kaybolmasın, koç da grubun çıkarlarını düşünerek benlik algısında etik ve ahlaklı olmalıdır ki bencillikle yoldan çıkmasın ve despot bir kişiliğe dönüşmesin. bu hayattaki en büyük meselelerimizden biri benlik algımızdır, sağlıklı bir benlik algımız olmazsa sağlıklı ilişkilerimiz olmaz ve hep karşıyı suçlarız, ya da kendimizi suçlar ama meseleyi çözemeyiz. benlik alnımızın sağlıklı olması da kendi karakterimizi iyicil ve kötücül hee yönüyle bilmekten ve kabul edebilmektedir geçer, daha sonra özgür irade göstererek olumlu yönde değişmeye gidebiliriz. öncelikle kendinizle ve bugüne dek olduğunuz insan ile içsel bir diyaloğa girin, kendinizi ve ilişkilerinizi analiz edin ve daha sonra değişme yolunda eylemsel çaba gösterin. zamanla alışacak veya aniden o dengedeki benliğinizde olacaksınız.

Kızlar malesef insanlar bana bir hata ya da hoşuma gitmeyen şeyler yapsa bile ilk kızıyorum ,söyleniyorum ama tamamen silemiyorum.Aslında o insanlar bana iyi gelmiyor ama affediyorum içimde . Kendime kızıyorum,olsun affet olabilir diyorum.İnsanlara bana verdikleri değerden fazla değer veriyorum.Bu durumu da yeni görmeye başladım.Aile ilişkilerinde de öyle mesela, çok çabuk affediyorum, terapiye başlayacağım. Online önerceğiniz birileri var mı şuan aklımda birisi var ama daha almadım.
Bende böyleydim. İnsanlar her saygısızlılığı yapardı biraz küser sonra dayanamazdım. Terapiye gittim falan. 1 yıl icinde 7-8 kisiyi hayatımdan çıkardım. Daha doğrusu onların işine gelmediği icin kendileri uzaklastıkar cok değiştiğimi eskisi gibi olmadığımı falan söylediler hep. Ama inan bana hayatımda gram eksiklik hissetmiyorum. O kadar hafifledim ki omuzlarımdan yük kalktı sanki.

Bende böyleydim. İnsanlar her saygısızlılığı yapardı biraz küser sonra dayanamazdım. Terapiye gittim falan. 1 yıl icinde 7-8 kisiyi hayatımdan çıkardım. Daha doğrusu onların işine gelmediği icin kendileri uzaklastıkar cok değiştiğimi eskisi gibi olmadığımı falan söylediler hep. Ama inan bana hayatımda gram eksiklik hissetmiyorum. O kadar hafifledim ki omuzlarımdan yük kalktı sanki.
Ben de en yakın zamanda başlayacağım inşalah

boyun esnetme egzersizleri yapın hatta genel olarak vücudunuzu esnetin, yoga işe yarar.
viskon yatak pedi ve yastık da bakabilirsiniz.
onun dışında sınırlar sağlıklıdır. affediyor olabilirsiniz bu olumlu bir özellik kendiniz adına ama içten içe kötü hissediyorsanız affetmiş sayılmazsınız, zaten herkesi affetmek zorunda da değilsiniz. olanı olduğu gibi kabul edip bununla barışmaktır ve kişileri özgür bırakmaktır sağlıklı olan. siz de özgürsünüz, sınır çizmek kötülük etmek değil kendi yaşam alanını ve koşullarını belirlemektir. mesafeyi baştan koyarsanız alabileceğiniz zarar azalır, siz de insanlardan beklentiye girmezsiniz dolayısıyla beklentileriniz de suya düşmez ve üzülmezsiniz, beklentisiz olunca kişileri olduğu gibi görebilir ve kabul edersiniz. özetle sınır çizmek herkesin faydasınadır, siz de başkasına dair haksız beklentiye girmezsiniz kimse de size müdahale edemez, herkes olması gerektiği yerde olur, olmayana da her seferinde 1 adım mesafe koyulur, en sonunda tamamen etki alanınızdan düşer o kişi. herkes kendi hayatını yaşıyor ve kimse sizi iyi-kötü o kadar da derinlemesine düşünmüyor emin olun. en önemli soru şu ki siz kendinizde görülmek için çırpınan hangi versiyonlarınızı görmezden geliyorsunuz?
Diş gıcırdatma zaten vücudumun en savunmasız halinde kendini rahatlatması. İçime attığım şeyler uykuda çıkıyor.

kovayı satürn yönetir yani karmaların lordu. satürn gezegeni karakter gelişimi için sınavlardan geçiren ve iyi-kötü karşılığını veren gezegendir, makro çapta toplum düzenini sağlayan ahlaki kuralları temsil eder. kovanın diğer yöneticisi de uranüstür yani baş kaldırmanın ve isyanın gezegenidir, makro çapta ani toplumsal değişiklikleri işaret eder. kovada kendi içinde ilginç bir durum var. bunlar sizin güneşinizi yönetiyor ama astrolojide doğum haritası bütün gezegen yerleşimleri ve açıları ile birlikte ele alınır, parmak izi gibi kişiye özeldir yoksa burcu aynı olan herkesin aynı olması gerekirdi. güneş egonun hangi stilde ortaya konulduğuna ve güneşin yerleştiği ev hayatın hangi alanlarında kendini gerçekleştirme temasının işlediğine işaret ediyor. uzun süreli intikam planı veya kin tutmak daha çok akrep ile ilişkilendirilir aslında. dediğim gibi yalnızca güneş yerleşimi de ele alınamaz. sistemdeki dengesizliği dengeye getirmek için sistemi yıkmak ve karşı gelmek için eyleme geçmek kova arketipi olabilir. bu arketipi şahsi hayatımıza da uyarlayabiliriz dolayısıyla. modern batı astrolojisi bu şekilde.

benim güneş koç mars akrep ama hayatımda kimseden intikam almadım mesela 😄 babam güneş kova ibret i alem olarak incelenmesi gereken bir bencilliği ve umursamazlığı vardır. hem harita bütündür hem özgür irade her zaman esastır, kişinin kendini eğitmesi gerekir yoksa her burç ve gezegen arketipinin olumlu ve gölge yanları var ve kişilerde farklı özellikleri tezahür edebiliyor arketiplerin

benim güneş koç mars akrep ama hayatımda kimseden intikam almadım mesela 😄 babam güneş kova ibret i alem olarak incelenmesi gereken bir bencilliği ve umursamazlığı vardır. hem harita bütündür hem özgür irade her zaman esastır, kişinin kendini eğitmesi gerekir yoksa her burç ve gezegen arketipinin olumlu ve gölge yanları var ve kişilerde farklı özellikleri tezahür edebiliyor arketiplerin
İyilikle eğilelim ❤️🌺

Back
X