• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanları benden iten nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz mütevazi olsanız belki insanlar size daha mı rahat yaklaşır.. Yani bu tavırla değil biraz da duruşla alakalı birşey insanlara bilinçli olarak yakın davranmaya çalışıyor gibi geldiniz o anlattıklarınız bilinçli davranış gibi sanki..
Ben de tam bunları yazacaktım. Bütün o mütevazi hareketlerinizin altında aslında içinizden geçenler karşı tarafa yansıyordur emin olun. Yapmacık bir tevazu ve samimiyet sizdeki. Açıkça konuşacak olsanız “Zaten çok yakın olmayacağız seninle az takılalım .” diyeceksiniz resmen. Sizin gibi çok var maalesef. Ve tahminim akıp giden bir sohbetiniz yok, iki saatte üç konu açıyorsunuz fazlası yok, bir de tatlım falan demeyin yakın olmadığınız insanlara.

Her insanın normalde yaptığı şeyleri insanlara lütufmuş gibi sunmaktan vazgeçin. Örneğin,
mesela dün komşumu aradım yeni tanıştık ...canım benim acil sarımsak lazım oldu evimde hiç kalmamış ufacık bişey rica etsem , aldığımda veririm sana tarzı oldukça mütevazi konuşma yaparım ama komşum var ama köyden getirdim sorun olurmu ki der...neden sorun olsun aksine daha çok severim köyden gelen herşeyi derim...insanlarla diyalogum bukadar da mütevazı..evime gelirler binbir şey hazırlarım guleryuzumle sunarım muhabbet ederim ama bi diken üstünde otururlar , rahat et canım al yastık arkana yaslan bile demisligim var , çocukları yere bişe dokse ayy kadının evi battı hadi kalkalım kusura bakma seninde kafanı sisirdik demeler , olurmu oturun aşk olsun hallederim demisligim var

A alonedark18

Önceki konularınızı da biraz hatırlıyorum, ben sizden bu mesafeden bile ağır nefret ediyorum, etrafınızdakilerin Allah yardımcısı olsun.

O geceyi dışarıda geçirecek babanızın ardından bir gece evde yalnız kalacak ananız için büyük dram yapmış, o geceyi büyük bir mutsuzluk, ölmüş babamın özlem ve üzüntüsüyle geçirmeme neden olmuştunuz.

Herkesin "size layık değil ama..." tadında olduğu fantaziniz var ama etrafınızda insan da kalmamış çünkü biraz aklı olan hiçkimse böyle bir karakterle uğraşmak istemez.

Size müstehak.

Ayrıca hiçbir iş deneyiminiz ve ciddi eğitiminiz olmadan 2aylık bebeyi bakıcıya bırakıp işe gitme fantazinizi de okumuştum da cevap yazmaya tenezzül etmemiştim, yazık daha gerçek hayatın nasıl bir şey olduğu ile ilgili fikriniz yok.

Kendinize gelin, ciddi muhakeme sorunlarınız var.

İnsanların sizden uzaklaşması antipatik oluşunuzdan, yoksa kim ne yapsın allasen krem sürmüş bakımlı ev hanımı hallerinizi.

Hiç sevmiyorum sizi. Kesin kıskandım ben de mükemmelliğinizi.

Yarabbim ne kafalar var..
bende seni hiç sevmedim Legal Alien Legal Alien , yorumlarını da sevmezdim:cool:

Her insanın normalde yaptığı şeyleri insanlara lütufmuş gibi sunmaktan vazgeçin. Örneğin,
mesela dün komşumu aradım yeni tanıştık ...canım benim acil sarımsak lazım oldu evimde hiç kalmamış ufacık bişey rica etsem , aldığımda veririm sana tarzı oldukça mütevazi konuşma yaparım ama komşum var ama köyden getirdim sorun olurmu ki der...neden sorun olsun aksine daha çok severim köyden gelen herşeyi derim...insanlarla diyalogum bukadar da mütevazı..evime gelirler binbir şey hazırlarım guleryuzumle sunarım muhabbet ederim ama bi diken üstünde otururlar , rahat et canım al yastık arkana yaslan bile demisligim var , çocukları yere bişe dokse ayy kadının evi battı hadi kalkalım kusura bakma seninde kafanı sisirdik demeler , olurmu oturun aşk olsun hallederim demisligim var

Çok doğru. Benim de takıldığım kısım burasıydı.
Zaten bunlar olması gerekenler ama lütfetmiş gibi yapıyor.

Her konunuzla biraz daha sasirtiyorsunuz beni.

Evet insanlara fazla geliyorsunuz, endaminiz, duruşunuz güzelliğinizden dolayı kimse arkadaşlık kurmuyor sizinle. Çünkü sizden başka herkes çirkin, bakımsız. 💆

Yıllardır aynı evi paylaştığı eşinin herşeyini küçümseyen bir kadından birşey beklememek lazım aslında. Kendiniz haricinde beğendiniz kimse var mı acaba? Bu tavırla, bakış açısıyla kimseyle arkadaşlık kuramazsınız tabi.

Sonrada cekemiyorlar beni kıskanıyorlar tribine giriyorsunuz 😌
Konu sahibinin ismini hatırlayamadım, ama eşiyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca sormak istedim. Hani ‘ eşim çok iyi ama saf gibi, başkalarının yanında yaptıklarıyla beni utandırıyor. Fatmagülün abisi gibi hareketleri var ‘ gibi anlatan üye mi ?

Bence kendinizi gleistirecek kitaplar okuyun bol bol okuyun empati empati yapmayi ben dilini kullanmayı öğrenmelisin....aileden de gelen bisey olabilir

Ben uslubunuzu hic sevmedim. Cidden ego var sizde sikinti bu olabilir. Yoksa ne guzel kadinlarin arkadasi,dostu var. Ama evet bazi durumlarda güzellik başa bela, kiskaniliyorsunuz bunu bende yaşadim ama bunu yapan insanlar zaten sizin dost ve arkadasiniz olamaz ki. Ve guzellikten cok özgüven çekiyor herkesi
Altı dolu olsa ego da bir yere kadar çekilebilir.

Konu sahibinin ismini hatırlayamadım, ama eşiyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca sormak istedim. Hani ‘ eşim çok iyi ama saf gibi, başkalarının yanında yaptıklarıyla beni utandırıyor. Fatmagülün abisi gibi hareketleri var ‘ gibi anlatan üye mi ?
Evet o üye.
O konuda eşini suçlamıştı insanlar evimize gelmiyor, bizimle arkadaşlık kurmuyor diye.

Simdide ben insanlara fazla geliyorum o yüzden arkadaşlik kuramıyorum diyor. :deli:

Son düzenleme:
Yok canım güzel giyinmen yada güzel konuşman değil insanların senden uzak duruşu.
Bilakis bunlar insanları çeken şeylerdir...

Okuduğum kadarıyla kendinizi öven bir yapınız var ve bu karşıya çok itici gelen bi karakter yapısı.

Yanii sizin mütevazi olmayışınız çevrenizdekileri sizden uzaklaştırıyor. :KK56:

Konularınızın hiçbiri birbirini tutmuyor. Sevdiğim insanlardan durduk yere soğuyorum diye konu açmıştınız. Dolayısıyla insanların sizden uzaklaşmaları gayet doğal neden bunu bakımlı oluşunuza filan bağladınız? Günlük hayatta bakımlı diye kimse kimseden uzaklaşmıyor. Olumsuz özelliklerinizi görmeyi reddederek yalnızca kendinize kötülük ediyorsunuz. Annenizin evde yalnız geçirdiği geceye üzüldüğünüz konuda da tavrınız aynıydı.Yorum yapanlara gaddar dediniz, aile ilişkileriniz zayıf dediniz, ben çok merhametliyim dediniz yine size yazılanlarda demek istenilenleri görmeyi reddettiniz. Konu yine sizin ne kadar mükemmel oluşunuza bağlandı yani. Başka konulara yaptığınız yorumlara bakıyorum başkalarına akıllı tavsiyeler veriyorsunuz, fakat konu kendinize gelince ısrarla kendinizle ilgili gerçekleri görmezden geliyorsunuz. Küçük bebeğiniz de var. Lütfen destek alın hem kendiniz hem aileniz için. Çünkü onlara karşı da gel gitli duygularınız var, onlar da bu durumdan etkileniyor. İki aylık bebeğiniz var ev hayatından sıkıldım diye döneceğiniz bir işiniz olmadığı halde iş arayıp başlamak istiyorsunuz. Belki lohusa depresyonundasınız. Ama insanları iten bakımlı oluşunuz, güzel giyiminiz, mütevazi oluşunuz, ne kadar iyi oluşunuz, endamınız ve insanların sizi çekememesi değil lütfen unutun bunu.

Yazım tarzınızdan ötürü ben de sizinle arkadaş olmak istemezdim. Kendinizi aşırı yüksek görüyorsunuz. Bunu yazıda bile yansıttıysanız gerçek hayata daha fazla yansıyordur. Kimse de kendini üstün gören, lütfediyormuş gibi davranan bir insanla arkadaşlık etmek istemez. Mümkün mü bilmiyorum ama bence kendinizi değiştirmeye bakın.

Sizin gibi bir arkadaşım vardı arkadaşlığımı kestim, engelledim, nasil benimle arkadaşlığını keser, asıl ben onunla arkadaşlığımı bitiriyorum, o kimki demişti ahsjsndn.

Yani o arkadaş gerçekten kendini yere göğe sığdıramazdı, açıkçası bana çok itici geliyordu. Psikolojik destek almalısınız, böyle devam ederseniz çevrenizde insan kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back