- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
- Konu Sahibi alonedark18
Etrafınızda sizin arkadaşlığınıza layık kimse yok. Sorun sizde değil etrafınızdaki insanlarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam bunları yazacaktım. Bütün o mütevazi hareketlerinizin altında aslında içinizden geçenler karşı tarafa yansıyordur emin olun. Yapmacık bir tevazu ve samimiyet sizdeki. Açıkça konuşacak olsanız “Zaten çok yakın olmayacağız seninle az takılalım .” diyeceksiniz resmen. Sizin gibi çok var maalesef. Ve tahminim akıp giden bir sohbetiniz yok, iki saatte üç konu açıyorsunuz fazlası yok, bir de tatlım falan demeyin yakın olmadığınız insanlara.Biraz mütevazi olsanız belki insanlar size daha mı rahat yaklaşır.. Yani bu tavırla değil biraz da duruşla alakalı birşey insanlara bilinçli olarak yakın davranmaya çalışıyor gibi geldiniz o anlattıklarınız bilinçli davranış gibi sanki..
Orası belli zaten...insanlarla diyalogum bukadar da mütevazı..
bende seni hiç sevmedim Legal Alien , yorumlarını da sevmezdimA alonedark18
Önceki konularınızı da biraz hatırlıyorum, ben sizden bu mesafeden bile ağır nefret ediyorum, etrafınızdakilerin Allah yardımcısı olsun.
O geceyi dışarıda geçirecek babanızın ardından bir gece evde yalnız kalacak ananız için büyük dram yapmış, o geceyi büyük bir mutsuzluk, ölmüş babamın özlem ve üzüntüsüyle geçirmeme neden olmuştunuz.
Herkesin "size layık değil ama..." tadında olduğu fantaziniz var ama etrafınızda insan da kalmamış çünkü biraz aklı olan hiçkimse böyle bir karakterle uğraşmak istemez.
Size müstehak.
Ayrıca hiçbir iş deneyiminiz ve ciddi eğitiminiz olmadan 2aylık bebeyi bakıcıya bırakıp işe gitme fantazinizi de okumuştum da cevap yazmaya tenezzül etmemiştim, yazık daha gerçek hayatın nasıl bir şey olduğu ile ilgili fikriniz yok.
Kendinize gelin, ciddi muhakeme sorunlarınız var.
İnsanların sizden uzaklaşması antipatik oluşunuzdan, yoksa kim ne yapsın allasen krem sürmüş bakımlı ev hanımı hallerinizi.
Hiç sevmiyorum sizi. Kesin kıskandım ben de mükemmelliğinizi.
Yarabbim ne kafalar var..
Bazı insanlar gerçekleri duymayı kabullenemezmiş. İnşallah bir gün kendinizin farkına varırsınız,bende seni hiç sevmedim Legal Alien , yorumlarını da sevmezdim
Her insanın normalde yaptığı şeyleri insanlara lütufmuş gibi sunmaktan vazgeçin. Örneğin,
mesela dün komşumu aradım yeni tanıştık ...canım benim acil sarımsak lazım oldu evimde hiç kalmamış ufacık bişey rica etsem , aldığımda veririm sana tarzı oldukça mütevazi konuşma yaparım ama komşum var ama köyden getirdim sorun olurmu ki der...neden sorun olsun aksine daha çok severim köyden gelen herşeyi derim...insanlarla diyalogum bukadar da mütevazı..evime gelirler binbir şey hazırlarım guleryuzumle sunarım muhabbet ederim ama bi diken üstünde otururlar , rahat et canım al yastık arkana yaslan bile demisligim var , çocukları yere bişe dokse ayy kadının evi battı hadi kalkalım kusura bakma seninde kafanı sisirdik demeler , olurmu oturun aşk olsun hallederim demisligim var
oğlakBurcunuz akrep mi?
Konu sahibinin ismini hatırlayamadım, ama eşiyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca sormak istedim. Hani ‘ eşim çok iyi ama saf gibi, başkalarının yanında yaptıklarıyla beni utandırıyor. Fatmagülün abisi gibi hareketleri var ‘ gibi anlatan üye mi ?Her konunuzla biraz daha sasirtiyorsunuz beni.
Evet insanlara fazla geliyorsunuz, endaminiz, duruşunuz güzelliğinizden dolayı kimse arkadaşlık kurmuyor sizinle. Çünkü sizden başka herkes çirkin, bakımsız.
Yıllardır aynı evi paylaştığı eşinin herşeyini küçümseyen bir kadından birşey beklememek lazım aslında. Kendiniz haricinde beğendiniz kimse var mı acaba? Bu tavırla, bakış açısıyla kimseyle arkadaşlık kuramazsınız tabi.
Sonrada cekemiyorlar beni kıskanıyorlar tribine giriyorsunuz
Altı dolu olsa ego da bir yere kadar çekilebilir.Ben uslubunuzu hic sevmedim. Cidden ego var sizde sikinti bu olabilir. Yoksa ne guzel kadinlarin arkadasi,dostu var. Ama evet bazi durumlarda güzellik başa bela, kiskaniliyorsunuz bunu bende yaşadim ama bunu yapan insanlar zaten sizin dost ve arkadasiniz olamaz ki. Ve guzellikten cok özgüven çekiyor herkesi
Evet o üye.Konu sahibinin ismini hatırlayamadım, ama eşiyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca sormak istedim. Hani ‘ eşim çok iyi ama saf gibi, başkalarının yanında yaptıklarıyla beni utandırıyor. Fatmagülün abisi gibi hareketleri var ‘ gibi anlatan üye mi ?
engeli yedi canım çoğu kovuldu mune saolsunAman buraya da konu açmaya korkar olduk ha birileri elinde taşla bekliyor biri konu açınca hurra.