• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanları benden iten nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
etrafımda hiç arkadaşım kalmadı diyebilirim
neyse konuyu açtım ama daha cevap vermicem kimseye ...burda bile son metine takılıp kaldınız yani " arkadaşlarımın beni ovdukleri tarafta"
doğru kadinlqr etrafında öyle bir kadın istemez ..etrafından ailesinden uzaklaştırır uzak durur...komplekse girerler ...sizi de anlamış bulundum ..boşuna uzatmiyorum konuyu ! noktaliyorum.

Hangi arkadaş? :KK14:

İnsanlar size sorun olarak gördükleri noktaları söylemişler ama siz "arkadaşlarınızla" konuştuğunuz tonda devam etmişsiniz.
Madem hayatınızdan bu kadar memnunsunuz, neyi soruyorsunuz?

Konudan bağımsız olarak soruyorum, insan kendini beğenemez mi? Bakımlıyım diyemez mi? Biri konusunda güzelim havalıyım dese hemen bir saldırma hali oluyor.
Sende de hep bir muhalefet modu. Ben ne yorum yapsam bi bakıyorum sen aksini yapıyorsun .d elbette insan kendini beğenir ama içinden

@Mune lütfen artık bu alaycı yorumlara dur deyin
Şunu da demek istiyorum. Sizin bu konuyu açmanız alaycı olan. Bir ton çözüm önerileri sunulmuş size önceki konularda. Ay ben piremsesim de çekemiyolar di mi beni diye sormanız alaycı olan.

Güzel birinin güzel diye dışlandığını nadiren gördüm ama güzel birinin sürekli kendini övdüğü için dışlandığını çok gördüm. Gerçek hayatta nasılsınız bilemiyorum ama yazınıza bakınca kendinizi övmüşsünüz hep, eğer muhabbet ederken de bu tarz konusuyorsanız insanları itiyor olabilir. Sürekli kendinden bahseden övünen kişiler ukala görülüyor ve cogu kişi sevemiyor. Tabi bunlar varsayım sizi yermek için söylemedim kesinlikle.
En güzel yorum bu👍 inanın öyle bir arkadaşıma direk yol verdim konuşmuyorum artık kafam rahat.. sürekli övünen herkes beni kiskaniyor diyen buna ek olarak hatta insanların fiziksel kusurlarıyla dalga geçerek var olmaya çalışan bi budalaydi..konu sahibi sen de öyleysen ömür boyu arkadaşın olmaz ..bu bahsettigim arkadaşımın da etrafında 1 kişi bile kalmadı 🤭

Konudan bağımsız olarak soruyorum, insan kendini beğenemez mi? Bakımlıyım diyemez mi? Biri konusunda güzelim havalıyım dese hemen bir saldırma hali oluyor.

Ne alakasi var yahu bazi konularda sabah aksam kendimizi övüyoruz yeri geliyor. 😂😂 Bakim+ giyim konularini okuyun mesela siz gormemissiniz demek ki, gidip "evde ne giyiyorsunuz" konularina bakin en son acilan gayet bakim yariştirdik hep. 😂😂

O başka bu başka. İnsan kendini begensin zaten de "herkesler beni kiskaniyor, benim bakimimdan guzelligimden cekiniyirlar" kafasi COOOOK başka.

Ne alakasi var yahu bazi konularda sabah aksam kendimizi övüyoruz yeri geliyor. 😂😂 Bakim+ giyim konularini okuyun mesela siz gormemissiniz demek ki, gidip "evde ne giyiyorsunuz" konularina bakin en son acilan gayet bakim yariştirdik hep. 😂😂

O başka bu başka. İnsan kendini begensin zaten de "herkesler beni kiskaniyor, benim bakimimdan guzelligimden cekiniyirlar" kafasi COOOOK başka.
Cirilla baba klavyene sağlık

Kendi kendinin aşırı farkındasın ve hep farkındasın..Bu da doğallığını engelliyor..Ve aslında doğanda olan şey yalnızlık. Bu kötü birşey de değil aslında. Herkes sıcacık olmak,tonla samimi arkadaşa sahip olmak zorunda değil ki.. Eskiden bende sen gibiydim..Öyle düşündükçe herkes kendini hint kumaşı sandı,herşeyi benden habersiz yapmaya çalışırlardı vs vs.. Sonra bıraktım herşeyi herkesi,işime gücüme baktım..Sonra noldu biliyomusun sürekli aranan sorulan konuşulmak istenen ben oldum.Kaçan kovalanır modu sanırım sadece erkek kadın ilişkisinde değil aynı cinsler arasındada olabiliyor..Kıskanıldığımı asla düşünmedim ben mesela.Ama tüm ilişkilerin özünde karşı tarafa kendisine ihtiyacınız olduğu hissini vermemek yatıyor..Kendine yeten bir insan olmayı öğrenmek lazım. Ben eskisi gibi ne birinin aramasını ne biriyle görüşmeyi önemsiyorum..Herkes yerinde sağ olsun,herkesin yapısına saygım sonsuz varsın beni sevmesinler varsın beni merak etmesinler..Kendini detaylı detaylı analiz edip eleştirip neden neden neden diye sormana gerek yok..Fazla önemsediğin herşey senden kaçar arkadaşım,durum bu...Takma kafanı ne kadar az insan o kadar huzur..Fazla insan fazla kirlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back