• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanları benden iten nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin icin sayfalar dolusu iyi niyetli yazilar yazildi.Psikologa git vb sekilde ama sen halâ sorunun senden degil cevrenden kaynakli oldugunu dusunmektesin.Inisli cikisli duygularindan bahsetmistin bunlar cevrenide senden uzaklastirir.Lutfen emzirme donemin bitince destek al.

olabilir aslında kendimi elestirirken bunu da baz alıyorum ama sogumadigim kişilerde var onlarda da aynı şey oluyor
yanlış anlamayın niyetim eski konularınızdan vurmak değil ama konularınız çok enteresan

eşinizin saf olduğunu düşünüp arada soğukluk yaşamanız hatta çocuğunuza benzer hisler yaşamanız

anne babanızın yalnız yaşamasına oldukça fazla içerlemeniz

şartlarınız el vermemesine rağmen ısrarlı çalışma isteğiniz

son olarak bu konunuz.
bana kafanız karışık pskolojik destek almanız şart gibi geldi

ego yu nerden sezdiniz veya nerden cikardiniz?
güzel giyinirim bakimliyim konuşmamda fena değildir ...espiriliyim cana yakın
bu benim kötü biri olduğum anlamına gelmez..aksina oldukça iyi niyetliyim ...espiriler yaparım sorular sorarım hani aslında bence kaybedilmemesi gereken bir insanım

suçumu bilmiyorum ama sanırım benim güzel giyinmem bakımlı olmam,
...insanlarla diyalogum bukadar da mütevazı..
espiriliyim cana yakın ...ama bikac arkadaş şöyle demişti bana sende bı çekim var böyle konuşurken bile seyrettiriyirsun kendini , endamin yeter senin falan tarzı şeyler derlerdi ..acaba bunlar mı insanların benimle samimiyet kurmasını engelliyor....yani beni birilerine fazla mı geliyorum?
Selamun aleyküm hacı abi üşenmedim tek tek alıntıladım kıymetimi bilin

Ben yazdıklarınızdan inanılmaz egolu bir enerji aldım. Üstelik altı boş. İnsanları en çok iten şeylerden biridir bu. Kötülüğünüz için söylemiyorum, sizi tanımıyorum dolayısıyla hiçbir duygu besleyemem size karşı. Ancak şöyle mütevazıyım, böyle bakımlıyım diyerek sadece kendi egonuzu beslersiniz. Bunlar insanların zaten sahip olabileceği özellikler, bu özelliklerle birilerine fazla gelmezsiniz.

Muhtemelen insanlara da egonuzu hissettiriyorsunuz, iyi niyetle yaptığınız şeyler bile insanlara yapmacık geliyor sırf bu sebepten. Çünkü herkes kıskanç ve art niyetli olamaz. Biraz dev aynasından uzaklaşmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Kendi mutluluğunuz için.

o alt metinde hemcinslerimin bukadar tepki göstereceğini biliyordum , gerçek hayatta olduğu gibi...neyse kimse anlamayacak beni
Güzel birinin güzel diye dışlandığını nadiren gördüm ama güzel birinin sürekli kendini övdüğü için dışlandığını çok gördüm. Gerçek hayatta nasılsınız bilemiyorum ama yazınıza bakınca kendinizi övmüşsünüz hep, eğer muhabbet ederken de bu tarz konusuyorsanız insanları itiyor olabilir. Sürekli kendinden bahseden övünen kişiler ukala görülüyor ve cogu kişi sevemiyor. Tabi bunlar varsayım sizi yermek için söylemedim kesinlikle.

İnsanların daha ne kadar ilginç,bencil olduklarını düşünemiyorsun ya da düşünmek istemiyorsun..çok arkadaşım vardı eledim eledim parmakla sayılacak kadar bıraktım..neden biliyor musun
Arkamdan çok kuyumu kazdılar
Bana alınan doğum günü hediyesini fırlatıp atan arkadaşım bile vardı düşün kıskançlığından yaptı..
Yüzüme gülüp dedikodumu yapan
Sadece kendi çıkarları için beni arayıp soran insanların hayatımda yeri yok olamaz..bunu kazık yiye yiye öğrendim sinirli bir insan olmama rağmen hep alttan alan belki sevgilisiyle eşiyle ailesiyle tartışmıştır diye kendimi kandırdım sonra da artık herkese herseye karşı “tahammülsüzleştim”
Bunu söylemek çok acı arkadaş dost dediğin insanlar tarafından kazık yemek acı verici ama onların benim gibi birisini kaybetmeleri bence daha acı..
Artık gerçekten sevdiğim insanlarlar görüşüyorum..diğerleri benden uzak Allah’a yakın..ancak onlar karşıdan benim mutluluğumu seyrederek geçmişi hatırlarlar bense mutluluğumla onları ne kadar ezdiğimi..
Sende sorunu kendinde arama bırak seni kaybettiklerine onlar yansın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back