- 10 Ekim 2014
- 31.905
- 142.921
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
o alt metinde hemcinslerimin bukadar tepki göstereceğini biliyordum , gerçek hayatta olduğu gibi...neyse kimse anlamayacak beni
yanlış anlamayın niyetim eski konularınızdan vurmak değil ama konularınız çok enteresanolabilir aslında kendimi elestirirken bunu da baz alıyorum ama sogumadigim kişilerde var onlarda da aynı şey oluyor
ego yu nerden sezdiniz veya nerden cikardiniz?
güzel giyinirim bakimliyim konuşmamda fena değildir ...espiriliyim cana yakın
bu benim kötü biri olduğum anlamına gelmez..aksina oldukça iyi niyetliyim ...espiriler yaparım sorular sorarım hani aslında bence kaybedilmemesi gereken bir insanım
suçumu bilmiyorum ama sanırım benim güzel giyinmem bakımlı olmam,
...insanlarla diyalogum bukadar da mütevazı..
Selamun aleyküm hacı abi üşenmedim tek tek alıntıladım kıymetimi bilinespiriliyim cana yakın ...ama bikac arkadaş şöyle demişti bana sende bı çekim var böyle konuşurken bile seyrettiriyirsun kendini , endamin yeter senin falan tarzı şeyler derlerdi ..acaba bunlar mı insanların benimle samimiyet kurmasını engelliyor....yani beni birilerine fazla mı geliyorum?
Bence biz bu kadınla aynı grupta forumda olmayı bile haketmiyoruzSelamun aleyküm hacı abi üşenmedim tek tek alıntıladım kıymetimi bilin
Biz kimiz ki zaten? Hele ben... kazağını ters çevirip sümüğünü silen insandan ne beklersin üüüüüBence biz bu kadınla aynı grupta forumda olmayı bile haketmiyoruz
Yaa ondan sonra gelip anca burda mikemmel insanların konularına yorum yaparsınBiz kimiz ki zaten? Hele ben... kazağını ters çevirip sümüğünü silen insandan ne beklersin üüüüü
Konu sahibinin sümüğü ömründe hiç olmamış artık sen düşün.Biz kimiz ki zaten? Hele ben... kazağını ters çevirip sümüğünü silen insandan ne beklersin üüüüü
Bizim gibiler zoooaaarttt diye gaz çıkartırken o pıt yapıyor küçücük pembe bir pırtKonu sahibinin sümüğü ömründe hiç olmamış artık sen düşün.
Bizim de burnumuzdan sümük eksik olmuyor.. kader işte. Neyse bangaster gelmeden kaç kız Merve gafil avlayacak bizi. Bu saatler onun saatleriKonu sahibinin sümüğü ömründe hiç olmamış artık sen düşün.
Güzel birinin güzel diye dışlandığını nadiren gördüm ama güzel birinin sürekli kendini övdüğü için dışlandığını çok gördüm. Gerçek hayatta nasılsınız bilemiyorum ama yazınıza bakınca kendinizi övmüşsünüz hep, eğer muhabbet ederken de bu tarz konusuyorsanız insanları itiyor olabilir. Sürekli kendinden bahseden övünen kişiler ukala görülüyor ve cogu kişi sevemiyor. Tabi bunlar varsayım sizi yermek için söylemedim kesinlikle.o alt metinde hemcinslerimin bukadar tepki göstereceğini biliyordum , gerçek hayatta olduğu gibi...neyse kimse anlamayacak beni
Bizim de burnumuzdan sümük eksik olmuyor.. kader işte. Neyse bangaster gelmeden kaç kız Merve gafil avlayacak bizi. Bu saatler onun saatleri
Konu sahibinin sümüğü ömründe hiç olmamış artık sen düşün.
Bizim gibiler zoooaaarttt diye gaz çıkartırken o pıt yapıyor küçücük pembe bir pırt
Hanımefendi neresi saygısız sizi övdüm övdümMune saygısız yorumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?