leonela önceki konunu da okudum az önce söyleyebileceğim tek şey iyi ki varsın! ve ben Seni çok sevdimyazılacak çok şey var aslında ama bu kadar geldi içimden...O inandığın güç sana bütün güzellikleri vakti geldiğinde sunacak...bende inanıyorum
canım babanla konuşmayı denedin mi? Seni üzdüğünü anlattın mı durumun? Evet bazen büyüklerimizde hatalar yapabiliyor.Önünü göremiyorlar , en önemlisi gerçekleri.. Anlamaya çalışmak lazımm.Genelde insanlar hatalarının farkına kendisi varırlar.Yani biz onları uyarsakta yaşamadan anlayamıyorlar.Kendini üzmee , bu tip şeyleri düşünmemeye çalış.umarım karşıına seni çoook çook mutlu edebilecek biri çıkar
valla ister inan ister inanma yazdıklarını okurken gözlerim doldu .off canım off ne diyeyim ki sana .baban seni çok seviyordur canım ya ama işte bazı insanlar en çok sevdiklerini hep ihmal ederler neden biliyormusun çünkü emindirler sevildiklerinden .hani şey gibi yaprak dökümünde fikret vardı ya aslında babası en çok onu seviyordu en hayırlı evlat o olmuştu çünkü ama bir dönem kıza ilgisiz davrandı kız üzüldü küstü gitti biriyle evlendi vs sonra anladılar kıymetini .
canım 22 yaşındasın biri çıkcak mutlaka karşına seni seven seninde sevebileceğin biri .o zaman yuvanı kurarsın çocukların olur ailen onlar olur .böyle düşün .pozitif düşün hep .
işte o yüzden ben çocuklu ailelerin boşanmasına karşıyım .allah yardımcımız olsun hepimizin .
Canim benim yazdiklarini okurken cok duygulandim.okudugum gibi aklima gelen ilk yorumu yazmak istiyorum.Günesli gunler gelicek canim ve sen bunu fazlasiyla hakediyorsun belki birazdaha sabir.zaten yeterince sabretmissin guclu bir kizsin ama birazdaha zaman..cok cok guzel bir hayatin olucagina inaniyorum RABBİM nasip etsin.gozyaslarin bir dha akmaz insallah yazdiklarini okudugumda guzel bir kalbin oldugunu hissedebiliyorum.icine atma konus canim icine atarsan daha fena olursun olmadi bir kagida yaz.seni rahatlatacaktir.
O kadar çok üzüldüm ki gözlerim doldu..Erkekler neden böyle anlamıyorum..Ha senin baban ha benim babam fark yok ..Kendimi bildim bileli babam annemi aldatır..Aldattığı kadının biriyle yanyana geldiğimi bile hatırlıyorum küçükken o zamanlar aklımız ermiyodu tabi ama akıldanda çıkmıyo..Kalıyo öyle beyninin bir köşesinde..Artık normal geldiği bile olur hatta bende gamsız gibi bişey oldum..Ama aslında çok koyar öyle gözükürüm sadece..Bazen anneme sen niye başta ayrılmadın diye kızarım..Anneminde nedenleri vardı tabi biz vardık,ailesi istememiş zamanında ayrılmasını tabi bide güvencesi yoktu..Evde çıkan huzursuzlukların hepsine şahit oldum küçükken babam anneme annem bize patlardı bazende..Bizim ne suçumuz vardıki biz çocuktuk..Unuttum mu hayır..Senin yazını okur okumaz hatırladım..Düzelicek diye bekledi annemde düzeldi ama hala şüpheleride yok değil..Hani demişsin ya ''beni her gece ve her ssabah yatağıma gelip öptüğü sürece, onu sevmeye devam edicem sanırım diye ''İşte beni babam öpmediği , saçımı okşamadığı halde severim .Çünkü bilirim oda beni seviyor sadece gösteremiyor..Bir yanım kızıyor tabiki zaman zaman ama bastırılıor bu duygular nedense..Neyse babanın aklı başına gelir bir gün inşallah..Yaşlandıkça ellerinden bir şeyler gidince akıllanıyo bu yaşlıkurtlar..Allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah...Seni çok sevecek, kıymetini bilecek üzerine titreyecek biri çıkar umarım en kısa zamanda karşına tabi benimde
çok üzüldüm canım yaaa allah yar ve yardımcın olsun rabbim sana çok hayırlı bir eş ve çok çok hayırlı evlatlar versin amin...
yaşadıkların hiç kolay şeyler değil seni az çok anlıyorum canım ama hayat işte hepimizi bir türlü sınıyor
Allah bundan sonra yüzünü güldürür hayırlı sadık değerini bilecek birini çıkarır karşına inşallah canım
yazdıklarını ne zaman okusam boğazımda bir yumru oluşuveriyor.
o kadar içten, öyle yansıtarak yazıyorsun ki içindekileri.
ama son yazdıkların üzdü beni. :/ ne olursa olsun kendine zarar verme lütfen.
aslında kendi kendine yettiğini görebiliyorum ama bi psikolojik yardım alsan?
anlatmaya, birilerinin seni dinlemesine ihtiyacın var öyle geliyor bana.
ya da yakın bir arkadaşın falan varsa al karşına anlat içindekileri. rahatlarsın.
dua edicem senin için hergün.
Allah hayırlıların en güzelleriyle karşılaştırsın inşAllah.
Bu yazacaklarım içini pek rahatlatmayacaklar aslında.
Ama hazırlıklı olmalısın, babanla şu maddiyat konusuna gelince, inan hepsi böyle. Hep-si! Bu hiç değişmeyecek. Hep böyle olacaklar. Senin çıkar yolun ne bilmiyorum ama ben bana bir zarar verene üç zarar veriyorum. En azından rahatlıyorum.
Benim babam da bana aylık verdiği 200 lirayı yatırmayı, diğer aya(!) ertelediği hafta sevgilisiyle tatile gitti. Sevgilisi benden 5 yaş büyük. Babam 40, sevgilisi 25 yaşında.
Ben de altta kalmadım. Çünkü hırslandım. O hafta babamın kredi kartıyla hem telefon, hem bilgisayar aldım. Bana neden diye bile sor-a-madı. Ödedi paşa paşa. Taksitleri bitti mi bilmiyorum bile.
Tahmin ediyorum sen böyle bir şey yapmazsın.
O zaman sorarım sana, başkasına veremediğin zararı ne diye kendine üzüle üzüle veriyorsun?
Kalk bi' kahve yap, yak sigaranı da, sigaran bitince köpüşünü sev, güzel şarkılar dinle.
En azından kendini üzme, alacağın kimbilir daha ne kadar darbe var? Benim de, senin de... Bu yıkılmak, üzülmek için çok erken.
Allah yardımcın olsun..ama bence sinirden otbüste çarşıda pazarda gördüğün insanlara tepki göstermektense babanın sevgilisine göster. şaka şaka..geleceğini planla ve kendini o evden kurtar sonsuza kadar onlarla yaşamayacağına göre..daha 22 yaşında imişsin.dik dur sağlam bas yere şayet sevgi arıyo isen bunu önce kendin kendine göster inan aradığın sevgiyi kendin kendine göstermiyo isen başkasından da göremiyosun görsen bile bağımlılık yapıyo.yani bi sevgilim olsun kocam olsun artık o beni sevgiye doyursun diye bekleme.huzuru sevgiyi güveni kendi içinde ara..ne demişler 'öyleyse sarıl kendine'..sonrası zaten gelir..bol bol dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?