• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlardan nefret ediyorum ... Kalbime, biri eliyle bastırıyor sanki .

leonela önceki konunu da okudum az önce söyleyebileceğim tek şey iyi ki varsın! ve ben Seni çok sevdim:16: yazılacak çok şey var aslında ama bu kadar geldi içimden...O inandığın güç sana bütün güzellikleri vakti geldiğinde sunacak...bende inanıyorum:34:

Canım ya... Sen de iyi ki varsın. 2 Gündür sürekli senle denk geliyorum zaten. Forumda biri sana laf söylemiş. Çıkıştım dayanamadım. Böyle bir koruyasım var ben de seni sevdimmm... Amin canım o güç hepimize güzellikler sunacak inşallah ! :16: :34:

canım babanla konuşmayı denedin mi? Seni üzdüğünü anlattın mı durumun? Evet bazen büyüklerimizde hatalar yapabiliyor.Önünü göremiyorlar , en önemlisi gerçekleri.. Anlamaya çalışmak lazımm.Genelde insanlar hatalarının farkına kendisi varırlar.Yani biz onları uyarsakta yaşamadan anlayamıyorlar.Kendini üzmee , bu tip şeyleri düşünmemeye çalış.umarım karşıına seni çoook çook mutlu edebilecek biri çıkar :54:

Anlattım canım. Bu 3,5 milyarlık şey meselesi hakkında bir yorum yapmadım ama. Sevgilisini istemediğimi biliyor. Ama nafile. Ayrılacakmış ya bakalım ne zaman ?! Amin canım inşallah çıkar karşıma gerçekten , sağol canım.

valla ister inan ister inanma yazdıklarını okurken gözlerim doldu .off canım off ne diyeyim ki sana .baban seni çok seviyordur canım ya ama işte bazı insanlar en çok sevdiklerini hep ihmal ederler neden biliyormusun çünkü emindirler sevildiklerinden .hani şey gibi yaprak dökümünde fikret vardı ya aslında babası en çok onu seviyordu en hayırlı evlat o olmuştu çünkü ama bir dönem kıza ilgisiz davrandı kız üzüldü küstü gitti biriyle evlendi vs sonra anladılar kıymetini .
canım 22 yaşındasın biri çıkcak mutlaka karşına seni seven seninde sevebileceğin biri .o zaman yuvanı kurarsın çocukların olur ailen onlar olur .böyle düşün .pozitif düşün hep .
işte o yüzden ben çocuklu ailelerin boşanmasına karşıyım .allah yardımcımız olsun hepimizin .

valla ister inan ister inanma yazdıklarını okurken gözlerim doldu .off canım off ne diyeyim ki sana .baban seni çok seviyordur canım ya ama işte bazı insanlar en çok sevdiklerini hep ihmal ederler neden biliyormusun çünkü emindirler sevildiklerinden .hani şey gibi yaprak dökümünde fikret vardı ya aslında babası en çok onu seviyordu en hayırlı evlat o olmuştu çünkü ama bir dönem kıza ilgisiz davrandı kız üzüldü küstü gitti biriyle evlendi vs sonra anladılar kıymetini .
canım 22 yaşındasın biri çıkcak mutlaka karşına seni seven seninde sevebileceğin biri .o zaman yuvanı kurarsın çocukların olur ailen onlar olur .böyle düşün .pozitif düşün hep .
işte o yüzden ben çocuklu ailelerin boşanmasına karşıyım .allah yardımcımız olsun hepimizin .

Canım tabi ki inanırım aşkolsun. Evet beni çok sevdiğini biliyorum zaten bilmesem giderdim. Ben de o yüzden seviyorum canım :( Aynen beni çok sevdiği için ve benim onu çekeceğimi bildiği için beni unutuyor .Dinlemiyor. Ben boşanmaya değil, sonraki olaylarda çok yoruldum . Keşke sırf boşanmayla kalsa işler bazı ailelerde. Amin canım ALLAH yardımcımız olsun.

Canim benim yazdiklarini okurken cok duygulandim:5:.okudugum gibi aklima gelen ilk yorumu yazmak istiyorum.Günesli gunler gelicek canim ve sen bunu fazlasiyla hakediyorsun belki birazdaha sabir.zaten yeterince sabretmissin guclu bir kizsin ama birazdaha zaman..cok cok guzel bir hayatin olucagina inaniyorum RABBİM nasip etsin.gozyaslarin bir dha akmaz insallah yazdiklarini okudugumda guzel bir kalbin oldugunu hissedebiliyorum.icine atma konus canim icine atarsan daha fena olursun olmadi bir kagida yaz.seni rahatlatacaktir. :7:

O kadar çok üzüldüm ki gözlerim doldu..Erkekler neden böyle anlamıyorum..Ha senin baban ha benim babam fark yok ..Kendimi bildim bileli babam annemi aldatır..Aldattığı kadının biriyle yanyana geldiğimi bile hatırlıyorum küçükken o zamanlar aklımız ermiyodu tabi ama akıldanda çıkmıyo..Kalıyo öyle beyninin bir köşesinde..Artık normal geldiği bile olur hatta bende gamsız gibi bişey oldum..Ama aslında çok koyar öyle gözükürüm sadece..Bazen anneme sen niye başta ayrılmadın diye kızarım..Anneminde nedenleri vardı tabi biz vardık,ailesi istememiş zamanında ayrılmasını tabi bide güvencesi yoktu..Evde çıkan huzursuzlukların hepsine şahit oldum küçükken babam anneme annem bize patlardı bazende..Bizim ne suçumuz vardıki biz çocuktuk..Unuttum mu hayır..Senin yazını okur okumaz hatırladım..Düzelicek diye bekledi annemde düzeldi ama hala şüpheleride yok değil..Hani demişsin ya ''beni her gece ve her ssabah yatağıma gelip öptüğü sürece, onu sevmeye devam edicem sanırım diye ''İşte beni babam öpmediği , saçımı okşamadığı halde severim .Çünkü bilirim oda beni seviyor sadece gösteremiyor..Bir yanım kızıyor tabiki zaman zaman ama bastırılıor bu duygular nedense..Neyse babanın aklı başına gelir bir gün inşallah..Yaşlandıkça ellerinden bir şeyler gidince akıllanıyo bu yaşlıkurtlar..Allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah...Seni çok sevecek, kıymetini bilecek üzerine titreyecek biri çıkar umarım en kısa zamanda karşına tabi benimde :16: :54:

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım yaaa allah yar ve yardımcın olsun rabbim sana çok hayırlı bir eş ve çok çok hayırlı evlatlar versin amin...

yaşadıkların hiç kolay şeyler değil seni az çok anlıyorum canım ama hayat işte hepimizi bir türlü sınıyor:5:
Allah bundan sonra yüzünü güldürür hayırlı sadık değerini bilecek birini çıkarır karşına inşallah canım:31:

yazdıklarını ne zaman okusam boğazımda bir yumru oluşuveriyor.
o kadar içten, öyle yansıtarak yazıyorsun ki içindekileri.
ama son yazdıkların üzdü beni. :/ ne olursa olsun kendine zarar verme lütfen.
aslında kendi kendine yettiğini görebiliyorum ama bi psikolojik yardım alsan?
anlatmaya, birilerinin seni dinlemesine ihtiyacın var öyle geliyor bana.
ya da yakın bir arkadaşın falan varsa al karşına anlat içindekileri. rahatlarsın.
dua edicem senin için hergün.
Allah hayırlıların en güzelleriyle karşılaştırsın inşAllah.

Canim benim yazdiklarini okurken cok duygulandim:5:.okudugum gibi aklima gelen ilk yorumu yazmak istiyorum.Günesli gunler gelicek canim ve sen bunu fazlasiyla hakediyorsun belki birazdaha sabir.zaten yeterince sabretmissin guclu bir kizsin ama birazdaha zaman..cok cok guzel bir hayatin olucagina inaniyorum RABBİM nasip etsin.gozyaslarin bir dha akmaz insallah yazdiklarini okudugumda guzel bir kalbin oldugunu hissedebiliyorum.icine atma konus canim icine atarsan daha fena olursun olmadi bir kagida yaz.seni rahatlatacaktir. :7:

Çok çok teşekkür ederim canım. Amin , Allah sana da bana verdiğinden daha çok mutluluk versin canım. O dediğini çok denedim, yazmayı ama sıkılıyorum yazarken :)

O kadar çok üzüldüm ki gözlerim doldu..Erkekler neden böyle anlamıyorum..Ha senin baban ha benim babam fark yok ..Kendimi bildim bileli babam annemi aldatır..Aldattığı kadının biriyle yanyana geldiğimi bile hatırlıyorum küçükken o zamanlar aklımız ermiyodu tabi ama akıldanda çıkmıyo..Kalıyo öyle beyninin bir köşesinde..Artık normal geldiği bile olur hatta bende gamsız gibi bişey oldum..Ama aslında çok koyar öyle gözükürüm sadece..Bazen anneme sen niye başta ayrılmadın diye kızarım..Anneminde nedenleri vardı tabi biz vardık,ailesi istememiş zamanında ayrılmasını tabi bide güvencesi yoktu..Evde çıkan huzursuzlukların hepsine şahit oldum küçükken babam anneme annem bize patlardı bazende..Bizim ne suçumuz vardıki biz çocuktuk..Unuttum mu hayır..Senin yazını okur okumaz hatırladım..Düzelicek diye bekledi annemde düzeldi ama hala şüpheleride yok değil..Hani demişsin ya ''beni her gece ve her ssabah yatağıma gelip öptüğü sürece, onu sevmeye devam edicem sanırım diye ''İşte beni babam öpmediği , saçımı okşamadığı halde severim .Çünkü bilirim oda beni seviyor sadece gösteremiyor..Bir yanım kızıyor tabiki zaman zaman ama bastırılıor bu duygular nedense..Neyse babanın aklı başına gelir bir gün inşallah..Yaşlandıkça ellerinden bir şeyler gidince akıllanıyo bu yaşlıkurtlar..Allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah...Seni çok sevecek, kıymetini bilecek üzerine titreyecek biri çıkar umarım en kısa zamanda karşına tabi benimde :16: :54:

Ah canım... Yaşlanıyor zaten ama anlamadı hala .... Amin canım. Çok sağol yorumun için. Tabi.... Yatağıma gelip öpmese bile severdim.

Canım önceki konunu okudum. İnan içim acıdı, gözlerim doldu :2:
Gerçekten çok zor dönemler geçirmişsin..
Yazdığın sondaki yazılara üzüldüm canım. Lütfen kendine zarar verecek bişey yapma. Bu dünyada senden değerli kimse yok.
Sabret canım Allah'ın izniyle bu günlerde geçecek.
Rabbim seni tez vakitte hayırlı, mutlu , huzurlu, ferah günlere çıkarsın.
Hayırlı ve seni çok seven biriyle karşılaşırsın inşaAllah.
Ağlayacağın tek şeyler mutluluktan olsun :54:

çok üzüldüm canım yaaa allah yar ve yardımcın olsun rabbim sana çok hayırlı bir eş ve çok çok hayırlı evlatlar versin amin...

Amiiiin canım benim. Hepimizin inşallah. Çok sağooool.

yaşadıkların hiç kolay şeyler değil seni az çok anlıyorum canım ama hayat işte hepimizi bir türlü sınıyor:5:
Allah bundan sonra yüzünü güldürür hayırlı sadık değerini bilecek birini çıkarır karşına inşallah canım:31:

Doğru diyorsun canım, herkes bir türlü sınanıyor. Amin canım hepimizin ki gülsün , hepimizin sadık bir eşi olsun inşallah...

Bu yazacaklarım içini pek rahatlatmayacaklar aslında.

Ama hazırlıklı olmalısın, babanla şu maddiyat konusuna gelince, inan hepsi böyle. Hep-si! Bu hiç değişmeyecek. Hep böyle olacaklar. Senin çıkar yolun ne bilmiyorum ama ben bana bir zarar verene üç zarar veriyorum. En azından rahatlıyorum.

Benim babam da bana aylık verdiği 200 lirayı yatırmayı, diğer aya(!) ertelediği hafta sevgilisiyle tatile gitti. Sevgilisi benden 5 yaş büyük. Babam 40, sevgilisi 25 yaşında.

Ben de altta kalmadım. Çünkü hırslandım. O hafta babamın kredi kartıyla hem telefon, hem bilgisayar aldım. Bana neden diye bile sor-a-madı. Ödedi paşa paşa. Taksitleri bitti mi bilmiyorum bile.

Tahmin ediyorum sen böyle bir şey yapmazsın.

O zaman sorarım sana, başkasına veremediğin zararı ne diye kendine üzüle üzüle veriyorsun?

Kalk bi' kahve yap, yak sigaranı da, sigaran bitince köpüşünü sev, güzel şarkılar dinle.

En azından kendini üzme, alacağın kimbilir daha ne kadar darbe var? Benim de, senin de... Bu yıkılmak, üzülmek için çok erken.

Allah yardımcın olsun..ama bence sinirden otbüste çarşıda pazarda gördüğün insanlara tepki göstermektense babanın sevgilisine göster. şaka şaka..geleceğini planla ve kendini o evden kurtar sonsuza kadar onlarla yaşamayacağına göre..daha 22 yaşında imişsin.dik dur sağlam bas yere şayet sevgi arıyo isen bunu önce kendin kendine göster inan aradığın sevgiyi kendin kendine göstermiyo isen başkasından da göremiyosun görsen bile bağımlılık yapıyo.yani bi sevgilim olsun kocam olsun artık o beni sevgiye doyursun diye bekleme.huzuru sevgiyi güveni kendi içinde ara..ne demişler 'öyleyse sarıl kendine'..sonrası zaten gelir..bol bol dua et..

yazdıklarını ne zaman okusam boğazımda bir yumru oluşuveriyor.
o kadar içten, öyle yansıtarak yazıyorsun ki içindekileri.
ama son yazdıkların üzdü beni. :/ ne olursa olsun kendine zarar verme lütfen.
aslında kendi kendine yettiğini görebiliyorum ama bi psikolojik yardım alsan?
anlatmaya, birilerinin seni dinlemesine ihtiyacın var öyle geliyor bana.
ya da yakın bir arkadaşın falan varsa al karşına anlat içindekileri. rahatlarsın.
dua edicem senin için hergün.
Allah hayırlıların en güzelleriyle karşılaştırsın inşAllah.

Canım ya ben sana yorum yapmıştım ama pc takıldığı için göndermemiş :( Şimdi fark ettim.
Teşekkür ederim canım. Yazarak iyi ifade edebiliyorum kendimi o yüzden sanırım. Duygularımı içten hissedebildiğin için çok teşekkür ederim sana :16:
Psikolojik yardım almak istiyorum , en azından bilen birinin yol göstermesi iyi olur. Maddi olarak hazır olduğumda alacağım bir yardım.
Bir arkadaşım var ona anlatıyorum konuşuyoruz zaten ama tabi bu şekilde güçsüz olduğumu gösteremiyorum tabiki.
Yeterli olmuyor anlatmak.
Sağol fıstıkkkım. Allah seni de hayırlıların en güzelleriyle karşılaştırsın dilerim

Bu yazacaklarım içini pek rahatlatmayacaklar aslında.

Ama hazırlıklı olmalısın, babanla şu maddiyat konusuna gelince, inan hepsi böyle. Hep-si! Bu hiç değişmeyecek. Hep böyle olacaklar. Senin çıkar yolun ne bilmiyorum ama ben bana bir zarar verene üç zarar veriyorum. En azından rahatlıyorum.

Benim babam da bana aylık verdiği 200 lirayı yatırmayı, diğer aya(!) ertelediği hafta sevgilisiyle tatile gitti. Sevgilisi benden 5 yaş büyük. Babam 40, sevgilisi 25 yaşında.

Ben de altta kalmadım. Çünkü hırslandım. O hafta babamın kredi kartıyla hem telefon, hem bilgisayar aldım. Bana neden diye bile sor-a-madı. Ödedi paşa paşa. Taksitleri bitti mi bilmiyorum bile.

Tahmin ediyorum sen böyle bir şey yapmazsın.

O zaman sorarım sana, başkasına veremediğin zararı ne diye kendine üzüle üzüle veriyorsun?

Kalk bi' kahve yap, yak sigaranı da, sigaran bitince köpüşünü sev, güzel şarkılar dinle.

En azından kendini üzme, alacağın kimbilir daha ne kadar darbe var? Benim de, senin de... Bu yıkılmak, üzülmek için çok erken.

Canım, aslında babamla sorunumuz maddiyat değil. Benim kızdığım nokta, o kadına o parayı verene kadar o para benim eğitim masraflarıma gidebilirdi, mesela ben o parayla istediğim yurt dışı gezisine gidip kendimi geliştirebilirdim.
Sonuçta o para bizim rızkımız. Ve o kadın bu rızkı hakkı olmadığı halde yiyor. Babam da buna izin veriyor. Ama ben o parayı o kadına helal etmiyorum ve dilerim en kötü şekilde bir tarafından çıkar.
Senin yaptığın açıkçası çok iyi olmuş ! Babanın sana 200 tl yatırması onun göreviyken bunu yatırmaması ve sevgilisi ile tatile gitmesi tam bir fiyasko.
Ama senin intikamın gayet yerinde olmuş. :)
Evet ben böyle bir şey yapamam. Yani maalesef başkaları zorda kalacağına hep zorda kalanın ben olmayı ben kendim seçtim.
Başkasına veremediğim zararı kendime vermem konusunda da son derece haklısın.
Ama işte... Ne yaparsam hep kendime yapıyorum.
Alacağım darbeler bitmiyor. Sürekli bir yerden drbe gelip mutlaka bulur beni :)
Yıkılmak üzülmek istemiyorum artık. Umarım kolay kolay hiçbir şey yıkamaz bizi.

Allah yardımcın olsun..ama bence sinirden otbüste çarşıda pazarda gördüğün insanlara tepki göstermektense babanın sevgilisine göster. şaka şaka..geleceğini planla ve kendini o evden kurtar sonsuza kadar onlarla yaşamayacağına göre..daha 22 yaşında imişsin.dik dur sağlam bas yere şayet sevgi arıyo isen bunu önce kendin kendine göster inan aradığın sevgiyi kendin kendine göstermiyo isen başkasından da göremiyosun görsen bile bağımlılık yapıyo.yani bi sevgilim olsun kocam olsun artık o beni sevgiye doyursun diye bekleme.huzuru sevgiyi güveni kendi içinde ara..ne demişler 'öyleyse sarıl kendine'..sonrası zaten gelir..bol bol dua et..

:) Valla adım kavgacıya çıkacak yakında. Mafyaya mı karışsam acaba rahatlasam ? :9:
Doğru diyorsun, ne istiyorsa insan, önce kendi içinde bulmalı.
Ama bu şartlar altında huzurlu hissedemiyorum kendimi.
Eşim olsun istiyorum, hayırlı bir eş. Çünkü bir sürü kötü niyetli insan içinde o konuda korkuyorum hayırsız olacak diye.
Ve bir liman arayışı var içimde, sığınmak için. Bu yüzden istiyorum.
Aslında bunu kimsesiz de başarabilirim ama çok yorulurum.
Biri olursa daha iyi olur gibi.
Sağol canım yorumun için , çok teşekkür ederim.

canım ya çok üzüldüm durumuna.benim babam annemin üzerine evlenmiş hemde annemin 5 çocuğu varken babamın durumu çok iyiymiş ama annem varlıkiçinde yokluk çekmiş.canım annem ,bazen anneme kızıyorum sen niye evlenmedin babam bıraktıysa sen de bıraksaydın bizi diye sadece annem için üzülüyorum bütün hayatı sadece çocukları olmuş şimdi babamın durumu iyi değil maddi durumu yani o zamanlar hiç gelmeyen aramayan adam şimdi geliyo ablamda kalıyo en çok onda rahat ediyo galiba anneme de geliyo annem o kadar iyiki babamın en sevdiği yemekleri falan yapıyo sinir oluyorum ya şimdi bende sinir oldum.artık bende bütün insanlardan nefret ediyorum

Back