İnsanlardan nefret ediyorum ... Kalbime, biri eliyle bastırıyor sanki .

rica ederim kuzum ne demek..inşallah gönlündeki insan seni bulur diyeyim o zaman..o seni bulana kadarda salla gitsin problemleri sorunları çöpe at:)önünde koccamaaann bir hayat var..bunları söyleyince ayy kendimi çok yaşlı hissettim şimdi:)bende sen yaşlardayım yanee..ama naparsın işte hayat akışına bırakmayı öğretiyo zorlada olsa.

Yazdıklarını büyük bir şaşkınlıkla okudum.İki insanın hikayesi,düşünceleri,hissettkleri,istedikleri bu kadar mı benzer?Ve ben de 22 yaşındayım.Hikayedeki tek fark ben annemle yaşıyorum sen babanla.Seninle oturup konuşmayı dertleşmeyi o kadar isterdim ki.Sanırım senin kadar beni anlayan başka biri olamazdı.Her neyse..
Anneler babalar yaptığı sorumsuzlukları çocuklarına ödetiyorlar malesef.Ve o çocuğun ileride bir hayatı olacağını ve asıl görevlerinin onları hayata hazırlamak olduğunu hiç düşünmüyorlar.
Benim babam,annemden ayrıldıktan sonra kendinden 20 yaş küçük bir KIZLA evlendi ve üstüne 3 tane bebek yaptı.Bizi hiçe saydı aramadı sormadı biz SALAK gibi karısına ABLA çocuklarına KARDEŞİM dedik babamı arayıp sormaya devam ettik ama o hiçbir zaman bizi aramadı bir ihtiyacınız var mı diye sormadı.Ha evet aradı,arayıp sorun çıkardı küfürler etti,siz benim çocuğum değilsiniz vs..Ve buna rağmen ben babamı çok seviyorum ve çok özlüyorum.Öyle..
Kısaca senin hissettiklerini,insanlardan nefret etmeni yalnızlığı sevmeni o kadar iyi anlıyorum ki birebir hepsini hissediyorum.Umarım bizler ileride çocuklarımıza daha iyi bir hayat sunarız ve bunlar kötü de olsa birer tecrübe olur bize.Ama malesef sana bir tavsiye veremiyorum.
Allah yardımcın olsun.Allah bundan sonraki hayatında karşına hep iyi niyetli,temiz insanlar çıkarsın.İnşallah çok iyi bir evlilik yaparsın ve çok mutlu olursun.

canım benim yüce Allah'ım yardımcın olsun, yüzünü güldürsün, gönlündeki hayırlı isteği versin inş tez vakitte hayırlısıyla. umarım istediğin yuvayı kurup mutlu olursun eşin ve çocuklarınla. ümidini yitirme sakın.

Allah'a emanet ol

Hehe :) Çok teşekkür ederim canım. Doğru diyorsun , o beni bulana kadar sakin olsam iyi :)​

İnsanlar ve hayatlar birbirine benzermiş, demek ki doğruymuş canım. Bu hikayeden dolayı mutlu değilim ama en azından yalnız olmadığımı bildiğim için senin ve kendi adıma mutlu oldum.
Sen de benim gibi babanı seviyorsun. ASıl ortak noktamız bu.
Ama işte kendi hayatımda da kimseye anlatamıyorum bunu, ben babamı sevmezsem bu sevgisizliği kaldıramam. Zaten annem ve ondan başka kimsem yok. Bir de ananem.​

Amin canım benim ya... Çok sağol canım. Amin Allahım senin de yüzünü güldürsün, mutlu etsin. Amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…