İnsanlar Neden Yargılıyor ?

Arzella_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
2
2
3
35
Merhabalar

25 yaşındayım ve hala çevremdeki insanları anlamakta zorlanıyorum . 3 yıllık bir ilişkim var çok şükür herşey yolunda .Ama ben artık çevremdeki insanların bizi yargılamasından sevgilimi bana yakıştırmamalarından bıktım .
Arzella onun neyini beğenmiş,Arzella onun nesini sevmiş yanına hiç yakışmıyor vs vs vs. İlk başlarda kulak tıkadım hepsine bunların ama 3 yıl sonra hala aynı şeyleri duymak canımı sıkıyor artık.

İnsanlar neye göre kime göre karar veriyorlar bir insanın yakışıklı olup olmaması onda ne gördüğüne bağlıdır. Sevgilimden önce kısa süren ilişkilerim oldu çok yakışıklıları da tanıdım ama hepsi dünyanın kendisi etrafında döndüğünü sanan tiplerdi.

Geçen akşam oturuyorzz yakın dediğim arkdaşlarımdan biriyle laf lafı açtı işte güzellik yakışıklılıktan konu açıldı bnm için önemli değil dedim ben arkdaşımda evet bencede önemli değil baksana seninki çokmu yakışıklı ama seni mutlu ediyo dedi . İşte geçen xx de bana dedi arzella o çocugun nesini sevmiş begenmiş diye dedi acayip sinir oldum .Yüzüme gülüyorlar aman ne çok yakışmıssınız flan fistan arkamdan böyle cümleler Ve daha çevremde bana birçok kişi aynu cümleleri kurdu.
Hatta bana ben seni avukat doktor yanına yakıştırıyorum , ben senin yerinde olsam güzelliğimi kullanırdım diyen bile oldu nasıl bi mantıksa bu.

Erkek arkadaşım herşeyimdir benim. Hiçbizaman çok yakışıklı oldugunu savunmadım ama bana göre dünyanın en mükemmel erkeği çevremde hiçbir erkeğin onun yaptıklarını yaptığını görmedim ben . Herşeyi geçtim kötü bi insanda olsa gerçekten çok çirkinde olsa ne yani sevilmeye sevmeye hakkı yokmu böyle insanların. Anlamıyorumm anlam veremiyorum insanlardaki bu düşünce yapısına

Kimse dönüp kendine bakmıyor kimse dönüp kendi eşine bakmıyor neden herkez karşısındakini hedef alıyor. Sorsan hepsi brad pittle evlidir. 3 yıllık ilişkimin her anı çok özeldi süprizler kutlamalar hediyeler evlilik teklifim doğum günlerim bile herkezin dilindeydi. Ama bana sen bu çocugu nası begendin diyen insanların sevgilileri eşleri doğum gününü bile kutlamaz.

Artık canımı sıkıyor insan etkilenmesede zoruna gidiyor.

Sana göre dünyanın en yakışıklı erkeği geliyorsa ve kalbine hitap ediyorsa gerisini sktr et..(ÇOK PARDON)
Ne söylerlerse söylesinler..
Kimi kıskançlığından çenesini tutamıyor ,kimisi de fesatlığından..
Sahip olamadıkları güzellikler için insanlar , birbirinin aklına b*k ata ata akıllarını çelip mutsuz olmaları için uğraşıyor artık..
Umursamayın lütfen..

Sevgilin yakışıklı olsa konuşmayacaklar mıydı?
En azından elinden kaparlar diyerek içine kurt düşürürler.
İnsanları değiştiremeyeceğine göre.. Umursamaman gerek. Gül geç..

eşimle 9 senedir birlikteyiz
kendi annem "neyini beğendin bunun"
babam "uyduruk bi adam buldun"
anneannem "bi müdür, bi mühendis bile değil"
demişlerdi.
hala da kimse beğenmez ailede falan eşimi.
adam benim hayatımın erkeği
geri kalanlar hiç de umrumda değil.
ben beğendim sevdim diyorum başka da bir şey demiyorum.

Bu kadar dert edip upuzun bir yazı yazmaya değer bir şey yok ortada. Sevgilini seviyorsan, sen yanına yakıştırıyorsan güler geçersin söylenenlere. Yok kafan karışıyor, kızıyorsan sende de soru işaretleri var demektir.

İnsanlar dönüp aynaya bakmıyor çünkü, kendi kusursuzmuş gibi dünya yakışıklısı istiyor yanına..
Ama merak etme aradığını bulamayıp yakınlarını bir bir evlendirince bakar yaş 30 a dayanmış, ben
yanlış yerde arıyorum aşkı diye dank eder kafasına. Kriterleri değişir.
Benim çevremde çok var öyle..

Dış görünüşü eleştirmek bizim insanların vazgeçemediği bir huy maalesef.
Gül geç yani ne yapabilirsin ki başka?
Boş yere sinirlendiğinle kalıyorsun aksi halde, çünkü bu durumu değiştiremezsin.
Her zaman duymaya da devam edeceksin aynı cümleleri belli ki.
O halde sallamamayı öğrenmen gerek.

Kime göre yakışıklı yada kime göre çirkin. Yaptığın en lezzetli yemeğe bile bu çok çirkin olmuş dicek o kadar insan varki bu hayatta.
Çevrene dön bi bak seni çok mutlu eden adama çirkin diyenlerin kimin ilişkileri seninki gibi sorunsuz. Mutlu olan insanlar mutluluk verir mutsuz olan insanlar da böyle insanın moralini bozar.

Bizim kizlarimizda prenses sendromu oldugu icin boyle sanirim. Hepsi birer miranda hey masallah..
Gecen gun biri de ben memurum, asla memurlar evlenmem diyodu. Kesinlikle cok cok zengin olmali diyodu. He bekle bulursun.

Sevgilin yakisikli olsa bu kezde yakisikli diycekler öyle zoruna gidecek hatta ki´skanacaktin bide. Bos ver viz gelsin tiris gitsin. Allahta baska dert vermesin.

Insanlar böyledir canim. Baskasinin hayatini yargilamak kolaydir cünkü

kendilerinin öyle mutlu bir ilişkisi yoksa ya da sevgilileri seninki gibi mutlu etmiyorsa kıskançlıktan söyleniyor onlar hazımsızlık var aa bak biz odunlarla öküzlerle uğraşıyoruz kız ne güzel kapmış pırlanta adamı deyip iç geçiriyorlar.

bunu söyeleyen insanlar varya emin ol ayrılsan
seni teselli etmeyi geç yüzüne bile bakmazlar
tecrübeyle sabittir canım..
o yüzden sakın onları takma
güzellik dışta değil içtedir

ben bu kötü kalpli insanları hiç anlayamıyorum.
hani adam kötüdür, ipsiz-sapsızdır, sorumsuzdur, çapkındır, ağzı bozuktur, kavgacıdır, uyuşturucu kullanıyodur,yalancıdır... evet böyle bir insan yakışmaz bir kadına ama adam çirkinmiş, boyu kısaymış, şişkoymuş, kelmiş... he biz hepimiz best model of the world üz de o adam çirkin.

eşimle ilk tanıştığımda tipinden,giyiminden hiç hoşlanmamıştım ama karakteri 10 numara 5 yıldızdı (hala da öyle, sağolsun)ben yaptım alışverişini, saç traşını değiştirdi, giyindi şimdi dibim düşüyo adama aslında hala aynı adam ama benim kocam o, benim sevgilim.

çatlasın, patlasın o çok güzel arkadaşlarınız. hem siz daha güzel olun da sevdiceğiniz sizin derdinize düşsün.

mutlu olun.

gerçekten haklısın canım,benim için dış görünüş önemliydi,ama zamanla anladım bazı zamanlar brad pittleri de gözün görmüyor ne yazık ki

aynen öyle..güzellik gelip geçici 20 sene sonra bakalım suratımız neye benzeyecek :) mutluysanız takılmayın bu duruma bana da çok söylerlerdi aman hakim olsun aman savcı olsun bir değil birçok kişi söylerdi umursamam ben karşımdakının bakışını yüreğini seviyorum çünkü mühim olan bu

Olağan şeyler bunlar o çok yakışıklı olsaydı bu sefer bu adam senin neyini beğendi diyeceklerdi bu sefer.

Gönül işleri güzelliğe yakışıklılığa bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…