- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Aynen öyle işi yok ve cahilin teki.Sana bunu söyleyen kadının da eminim işi gücü yok tek işi evlenmek çocuk doğurmak tır yani bu zihniyet teki insanlar büyük bişey yaptığını düşünüp onunla ovunurler ama hiç okuyalım ayaklarınızın üzerinde duralım güçlü kadın olalım demezler.cu ki kocaları getirir kendileri yer.
Mühendislik okurken kampüste çektiğim bir fotoğrafıma facede "seninle gurur duyuyoruz canım " diye yorum yazan bir yenge tabiki atanınca da aynı yüzsüzlüğü gösterip bir şeyler yazabilir gibi ama gösterişine sadece :)Atandığını duyduklarında ne yapacaklar acaba :)
Bu dikkate almamış halim aslında. Çünkü çok defa karşılaşıyorum aynı durumlarla ve başa çıkamasam çoktan bırakırdım her şeyi. Çok Şükür benim artık tek bir hedefim kaldı bu da işim için.Amin..Moralinizi bozmayın bu tarz insanlardan her yerde var ve susmuyorlar maalesef o yüzden çok da dikkate almamak lazım.Bu arada İnşallah benim oğlumda sizin gibi azimli ve kararlı olur.Oğluma sizi örnek olarak anlatacağım ilerde çünkü meslek lisesi çıkışlı olup bilgisayar mühendisi olmak büyük bir hedef ve başarıdır.Ayrıca sizin gene aynı azim ve kararlılıkla önünüzdeki engelleri aşacağınıza inanıyorum babanızin size olan inancıda eli öpülesi bir davranış ..Sevgiler..
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur.Herkes koca peşinde koşacak değil. herkesin bir vizyonu ve misyonu var. sen kendine bir yol çizmişsin allah hakkında hayırlısını versin. Elalem konuşur, rahatsız olabilirsin tabii hassas bir dönemdesin. Ama dediğin gibi cahil insanların böyle davranması normal. kafanı dağıt ve ne istediğini kendine tekrarla. kendini yıpratma ve özünü hatırla. çalış ve istediğini al.
Yengeniz sizin hayatınıza eleştiri yapıp haddini aşmış ama siz de amcamı böyle bir kadına yakıştıramıyorum derken aynı münasebetsizliği gösteriyorsunuz. Sizin okumanız atanmanız evlenmeniz nasıl yengenizi evlendirmiyorsa amcanızın evliliği de sizi ilgilendirmezAynen öyle işi yok ve cahilin teki.
Eşi amcam oluyor ve resmen acıyorum amcama o kadar heder oluyorki ev aldı zar zor hep yurt dışına gitti işçilik yaptı yeri geldi hastalandı ameliyat oldu VS.
Amcama böyle bir kadını da yakıştıramıyorum zaten.
Tüm yazdığım yorumları okusaydınız münasebetsiz olduğumu düşünmediniz.Yengeniz sizin hayatınıza eleştiri yapıp haddini aşmış ama siz de amcamı böyle bir kadına yakıştıramıyorum derken aynı münasebetsizliği gösteriyorsunuz. Sizin okumanız atanmanız evlenmeniz nasıl yengenizi evlendirmiyorsa amcanızın evliliği de sizi ilgilendirmez
İlkokul mezunu.Bunu diyen kaça kadar okumuş?
E sence kaale almalı mısın?İlkokul mezunu.
Üniversite mezunlarını eleştiriyor.
Bunu direk yüzüme demedi zaten benim asıl sinir olduğum nokta ben mutfakta yemek hazırlarken ulu orta onca kişinin önünde demesi ve bunu mutfaktan duyuyor olmam acayip sinirlerimi bozdu.E sence kaale almalı mısın?
Okumanın yaşı yok gel seni de açıktan yazdıralım diyemedin mi?
Ben ne sizi tanırım ne de yengenizi elbette. Objektif olarak bakmaya çalışıyorum ve yengenizin size karşı davranışlarında sözlerinde hatalı olduğunu söylüyorum zaten. Ama yengeniz nasıl biri olursa olsun evliliğindeki konumuna yorum yapmak ne size ne de başkasına düşmez. Amcama yakıştıramıyorum lafı da evet münasebetsizliktirTüm yazdığım yorumları okusaydınız münasebetsiz olduğumu düşünmediniz.
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmiyor zaten ama görünen köy kılavuz istemiyor ben bunu onun beni onca kişinin önünde rencide ettiği gibi söylemedim, hiçbir zaman saygısızlık yapmadım yine misafirperverliğimi gösterdim başka yeğenleri onu hiç takmaz muhabbet dahi etmez bile şimdi gelip de öyle bir karakterde olan birini tanımadan bana münasebetsiz demeniz garip ve gereksiz olmuş.
Ben amcamın evliliğine yorum yapmak için değil sadece yengem o kadar cahil davranıyor ki amcam çok eziliyor, yıpranıyor diye üzüldüğüm için amcama yakıştıramıyorum onu dedim ki bunda hakaret falan yok zaten bu lafımı kimseye söylemem kendinin ulu orta beni yerdiği gibi yapmadım yapmam da beni ilgilendirmez tabi ki bu benim kendi içimde ve haklıyım da birçok kişi benimle aynı şekilde düşünüyor.Ben ne sizi tanırım ne de yengenizi elbette. Objektif olarak bakmaya çalışıyorum ve yengenizin size karşı davranışlarında sözlerinde hatalı olduğunu söylüyorum zaten. Ama yengeniz nasıl biri olursa olsun evliliğindeki konumuna yorum yapmak ne size ne de başkasına düşmez. Amcama yakıştıramıyorum lafı da evet münasebetsizliktir
Kesinlikle zaman kaybı, dün mesela benim bir günüme mal oldu bu durum ve bugün hâlâ derse odaklanmakta zorluk çekiyorum.25ten sonra öğrendim bunu ama herkesi de kaale almaya gerek yokmuş, çapsız insanları dinlemek dikkate almak bile zaman kaybıymış.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben de yaşa takılmıyorum ama 27 olmama rağmen yengemin ulu ortada yaşımı 30 yapması ve bu şekil konuşması çok ağrıma gitti sustum ve tüm gün çok kötü oldum.Azminizden dolayı tebrik ederim sizi.Bende meslek lisesi mezunuyum ama en fazla işletme okuyabildim
Eminim yengenizde size hevesleniyordur.yasıniz daha küçük ne var Allah aşkına..bu kadar takılmayın umusrsamayjn.millet 30 yasinda yeni başlıyor üniversiteye okumanın yaşı yoktur..
Inşallah kazanırsınız eminim emeklerinizin karşılığını alacaksınız..
Başarılar...
Konu basliginizda dediğiniz gibi insanlar kötü niyetli kıskanç..siz önünüze bakın..yolunuz açık olsun.Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben de yaşa takılmıyorum ama 27 olmama rağmen yengemin ulu ortada yaşımı 30 yapması ve bu şekil konuşması çok ağrıma gitti sustum ve tüm gün çok kötü oldum.
Kendi kızıyla karşılaştırma yapıyor ki kızına defalarca derslerinde yardım ettim. WhatsApp dan soru atar çözerim ayrıntılı şekilde anlatırım. Keşke çalışsa okusa ben sevinirim ama kızının tembelliğinden çok şikayet ediyor, benim odanın kitap dolu olduğunu görünce otomatik morali bozuldu zaten yüzü düştü resmen.
Ne var bunda ya ben emek ediyorum hakkımla bir yerlere gelmeye çalışıyorum.
Niye bu kin, kıskançlık?
Maalesef öyle.Konu basliginizda dediğiniz gibi insanlar kötü niyetli kıskanç..siz önünüze bakın..yolunuz açık olsun.