İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz

Biz ne olursak olalım karşımızdakine yansıttığımız kadarız. Benim kvde de beni dert dinleyici, hizmetçi, her lafı sindirebilen bir stres topu zannediyor. Oysaki annem babam dert anlatsa siz yetişkinsiniz sizin bize yansıtmadan çözmeniz lazım diyen biriyimi. sizi çok iyi anlıyorum insanın kendi alanını koruyamaması kendine de kızmasına sebep oluyor. Hem karşıdaki bizi hırpalayabiliyor üstüne biz kendimizi hırpalıyoruz duble sıkıntı kimse için değmez. Değişim tabii zoruna gider konfor alanı azalıyor yurtdışında yaşamanıza çok sevindim uzun misafirliklere gelmiyorlarsa harika bir şey

Uygun olan sizde kalmalari anne baba ve kizlari oturma odanizda kalabilirler insanlar zaten yurtdisinda yasiyor hala eve davet edeyimmi mesafe koyayimmi diyorsunuz art niyetlisniz yazik degilmi yeni dogum yapmis akrabaya oglu varken o agirlamak zorundami bencillik ediyorsunuz insanlari sevmediginiz icin bahane sizinki baska bisey degil

Konuyu zerre kadar anlamamışsınız. Anlayanlar gayet güzel yorum yaptı her konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bir sürü akraba varken o kızda kalın diyen ben değilim. Uzaktan hiçbir şey bilmeden ahkam kesen sizsiniz bencil derken dikkat edin aynı şeylerle sınanmayın. Haddinizi bilin. Soru bizde kalsınlar mı değildi konuyu bile anlamamışsınız. Bizim evimiz bizim düzenimiz. Kararamızı verdik. size başkasının evi hakkında ahkam kesmek düşmez, başkasının misafiri de sizi hiç de ilgilendirmiyor. Bundan banane demeyi öğrenin. Ama siz müsait olmadığınız zamanlarda da bol bol misafir ağırlayın tıkış pıkış yaşayın özelinizi de kayınpederinize bile açın

Ne kadar oldu evleneli? Koltuklarınız gelmedi mi henüz? Açıkçası ben de kısa süreliyse ağırlanması taraftarıyım önceli mesajımda öyle yazdım ama 1 ay 1+1 evde çok fazla. 3-4 gün gibi düşündüm. Tabi insanlar yurt dışına 3-4 günlüğüne gitmez. Daha yeni evliyseniz de 3 kişi gelip bir ay kalmaları uygun değil. Eş aileleri bu kadar düşüncesiz olmak zorunda mı?

oğulların fazlaca sahiplenilmesi yüzünden. Tabii kız ailelerinde de problemler olabiliyor ama böyle kızımın evi deyip evi işgal eden çok az kız ailesi gördüm. Yurtıdşı olduğu için değil genel yapıları böyle herkes herkeste aylarca kalıyor. Eşimin teyzesi kv gile 1.5 saatlik mesafede oturuyor 6 ay kaldı. Bizde kalmayacaklar o konu halloldu.

"En kötü yaşamda bile her gün umut güneş çiçeği gibi açar "
Yaşadıkların için çok üzgünüm umarım bundan sonra yüzün güler ölüm çare değil her şeye var çare ama ölüme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…