İnsanlar mı kötü ben mi kötüyüm anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkate alıyorum elbette ama birisi bana twitter'da saldırdı ve buna komik diyenler olmus. Cidden şaka gibi ya
yahu sen saldırmışsın, herkes bana yürüyor yürümeyin heyy erkekler demişsin , sanki böyle akın var gibi sanki cvp vermeye mecburmuşsun gibi. sosyal medyada bekar kıza yürüyorlar çok mu ilginç bu ya ? balkon konuşması yapmışsın ? kaç takipçin var kurban olayım 1 milyon mu ? biride bakmış tipine özür diliyorum o da öküz olabilir sana ne yazacaklar altınlara yazıyorlar demiş. vallahi komik yani, en azından balkon konuşman kadar komik

Dikkate alıyorum elbette ama birisi bana twitter'da saldırdı ve buna komik diyenler olmus. Cidden şaka gibi ya
Bunu yaşayan kimse komik bulmaz. Herkesin de başına gelebilir. İnsanlar her şeyden alay edecek bir şey buluyor, diğer insanların önüne atıyor ve onlar da birbirlerinden güç alarak linç ediyorlar. Bunu komik bulmak zorunda değiliz.

e komik cunku. sen birilerine salliyorsun birileri de sana salliyor. hani sen bilimsel bir veri falan paylasmis olursun baskasi da gelir “altinlara bak zaaaaxd” yazar sen hakli olursun. ama sen sana gore yanlis yapan hatta “serefsiz” dedigin kisileri elestiriyorsun baskasi da seni elestiriyor. sonra soyleniyorsun bana saldirdilar diye. mantiksiz.

bunu kabullenmen lazim, her konuda sen magdur olamazsin. sacma sapan is yapmissin biri de sacmaligina ayni sekilde karsilik vermis. devlet meselesi degil.

Profil resmimde yuzum gozukmuyordu merak etmeyin. Ayrıca size tavsiyem burada millete sallamak yerine kendinize uğraşlar bulun. Kimse sizin gibilerle baş etmek zorunda değil

Ben mi saçma sapan is yapmışım? Adam geliyor taaa hem bana hem aynı lisede okuduğum kıza yürüyor onu eleştirince suç altın taktiğim için benim mi oluyor? Altın takmam batıyor demek ki millete. Bir dahakine daha çok takarim merak etmeyin

Aynı şey değil. Konu sahibi "herkese yazan erkekler" gibi genel bir ifade kullanmış. Direkt birini hedef göstermemiş. Dalga geçen kişi ise konu sahibi hedef göstermiş. Fazla dramatize etmiş olabilir ama o adam da zorba. Saçma sapan insanlar.

Profil resmimde yuzum gozukmuyordu merak etmeyin. Ayrıca size tavsiyem burada millete sallamak yerine kendinize uğraşlar bulun. Kimse sizin gibilerle baş etmek zorunda değil
bak hemen kendini geliştirdin ama tüm verileri ortaya dökünce sosyal medyada böylesin sadece anladığım kadarıyla. Başka türlü daimi mağdurum da mağdurum. valla yüzünüz gözükmüyor ise altınlar nasıl gözüküyordu o zaman amaç altınları göstermekti sanırım. cidden komikmiş o zaman çocuk on numara yorum yapmış

Mune

Size ait bile olmayan şeylerle nereye kadar ? Çocuk altınları kıskanmamış dalga geçmiş, arada büyüüük bir fark var yavrukuşum ..

Sosyal medya yorumlarindan bu kadar etkileniyorsaniz neden herkese açıktı profiliniz?

Siz erkekleri eleştirir şekilde paylaşım yaparsanız onlardan biri de gelir, sizinle dalga geçer tarzda cevap yazar çok anormal değil bu.

Daha önce de benzer konular açıp çözüm bulamadıysaniz bunun yolu bir uzmandan yardım almaktır.

Çünkü burada yazılanları da beğenmiyorsunuz. Ah canım ne kadar kötü yaşadıklarin diyerek dramatize edilmeyince hoşunuza gitmiyor. Bakış açınızi değişmeye yönelik şeylere kapalisiniz.

Hayır yazılanlar size yazılsa siz de aynı tepkiyi verirsiniz eminim. Bana kafayı takıyor bazıları

Bu forum böyle. Hassas insanlara daha çok yükleniyorlar. Ben de anlamıyorum.
Sosyal medyanın her yerinde böyle, insanlar klavye başında linçlemek için bekliyorlar bu konuda katılıyorum size ama konu sahibine neden yüklendiğimiz de ortada.
Herkese yürüyen erkeklere laf soktum diyor, ee o zaman karşı tarafta altınlarla olan fotoğrafları görgüsüzce bulup laf sokabilir. Bu ikisinin birbirinden farkı yok ikisi de sosyal medya linci.

Kendisinin sorun dediği şeyleri birçok insan yaşamıştır, herkes hayatında bir kez bile olsa zorbalığa uğramıştır ya da kötü olaylar geçmiştir başından. En mağdur benim diye ortada dolaşmak garip geliyor bana. Ben kimsenin bana acımasını istemem şahsen ama konu sahibi sürekli insanların ona üzülmesini istiyor. Ne yapalım şimdi yani? Beni psikopatın biri okulumdayken kaçırmaya çalıştı, babam milyonları olan zengin bir iş adamıyken battı, yaşım çok genç olmasına rağmen saçımın tamamı beyazladı o dönem yaşadığım ağır depresyon kaynaklı. Böyle sabaha kadar anlatabilirim yani ben de istesem, forumdaki herkes de zor şeyler yaşamıştır. Bu yazdıklarımı bile anonim platform olduğu için rahatça yazıyorum yoksa çevremdeki arkadaşlarım bile bilmez.
Konu sahibinin en büyük düşmanı kendisi ama haberi yok kimse de sen haklısın falan deyip destek vermemeli bence sırf moral olsun diye.

tamam da git adama yaz kardes yazma bana de. twitterdan bunu paylasinca “offf herkes bana yaziyor” gibi bir anlam cikar. ayrica bak ben sana altin taktigin icin suclusun demedim. kucuk manipulasyon oyunlarini kendine sakla buradaki herkes en az senin kadar zeki.

sen herhalde dunyada bagimsiz bir bilim kurulu olusturulmus “justalittleadventure’a garezi olanlar” diye ve insanlar kafa kafaya verip sana saldiriyorlar zannediyorsun ama oyle degil o is. sen nasil sana gore yanlis buldugun seyi elestirirsen herkes de seni elestirir. adamin kime nasil yuruyecegi kimseyi ilgilendirmez sen hayir dedikten sonra yazmaya devam ederse engellersin, daha fazla devam ederse sikayet edersin. ama boyle her seye anlam yukleme. sana yazik.

altinlar ilgimi cekmiyor bu arada cartier olsa merak ederdim ama sarraftan alinan altin cok acmadi beni.

Benim bildiğim bir köy var.
Bayramda en karışık desenli en renkli şalvarlarını giyinip kolları boyunları dolu dolu seyyar kuyumcu gibi geziyorlar.
Eğer haliniz buysa bence de komik.
Bana göre komik çünkü,
Kızlar oynarken kollarındaki bilezikler ses yapsın diye daha çok tepiniyorlar. Aklıma köyde boynunda çanla gezen inekler geliyor.
Eğer öyleyse caps olmadığınıza şükredin.

Profil resmimde yuzum gozukmuyordu merak etmeyin

Başkasının altınlarını boynunuza takıp sergilemek için foto attıysanız az bile demişler.
Görgüsüzlük resmen.

iyi de sosyal medya ozellikle twitter cocuk bahcesi degil ki. herkes bir seyler yaziyor. biz adama hakli demiyoruz sadece bunu bu kadar buyutup “dunya cok kotu ben cok iyiyim of yeeaa” tribi cok komik.

sosyal medya kullanmak bir zorunluluk degil. kamu spotu olsun.

İnsanların kulturuyle gelenegiyle dalga geçmek de sizin ayibiniz demek ki. Fotoğrafta da yüzümü göstermek zorunda da değilim canım nasıl isterse öyle fotoğraf cekinirim

Bende 100 kiloyla lise okudum 120 kiloyla üni okudumbir kaç kz arkadasm dşnda hiç arkadasm olmadı hep dışlandım tellerim vardı ve çokçirkindim iri yarı bir kızdım hergün ağlardım sonra iş hayatna atldım paramı kazandm gittm midemi küçülttüm yeniden hayata basladım evlendm demem o ki zamanla herşeygeçiyor ve insan sevmyorsun evet soğuyorsun fakat aslnda en iyisi bence tek olmak eşin annen baban en yakınarkadaşınn bana inan bu hep böyle olacak takma bırak boşver ne giyersen giy ne takarsan tak her halinle güzel olduğuna eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…