- 25 Şubat 2021
- 89
- 80
- 3
- 22
- Konu Sahibi yitipgiden
-
Anlayacaklarını bilsem tartışırdım ama bazı insanla tartışsan da duvara anlatıyor gibi çırpınırsın ve anlamadığını hissedersin ya... Ben bu hissi yaşatacaklarını biliyorumTepki gösterirken terbiye olmalarını değil, hadlerini bilmelerini amaçlarız.
''Yeryüzü ne kadar çiğ insanla dolu...'' haklısınız, bütün bu olanın özeti bu cümleMaddi durumunu kendine bir statü alanı olarak görmek nasıl bir şeydir, hele bundan dolayı bir insanı incitmeye/dalga geçmeye cesaret edebilmek. Yeryüzü ne kadar gereksiz/çiğ insanla dolu. Bu insanlara ne oldu böyle....
Neler, ne düşündüler, neyin nesiler bilmem ama iflah olurlarsa içim soğumazMaddiyatı kötü insanı bu konuda alay malzemesi yapanların sende kıskandığı başka bir şey olduğunu düşünürüm. Ya sonradan görmeler ya da zengin kolejindeki beynini kullanmayı unutan şımarık çocuklar bunu yapar.
İnsan bir gecede batar, bir gecede çıkar.
Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Üzülmeyin.
Herkes böyle değil.
İnsanlıktan umudunuzu kesmeyin.
Çevreyi değiştirin...
Tartışmak birini bir şeylere ikna etmek için, problem çözmek için yapılır. Siz o lafı edecek samimiyeti/cesareti baştan vermeyeceksiniz. Sağlam duruşunuz olacak.Anlayacaklarını bilsem tartışırdım ama bazı insanla tartışsan da duvara anlatıyor gibi çırpınırsın ve anlamadığını hissedersin ya... Ben bu hissi yaşatacaklarını biliyorum
Giysimin ucuz olmasıyla ilgiliMaddi durumunuzla ilgili dalga mi gectiler, ben orasini anlayamadim. Ne dediler?
Hayatın ne getireceği tabii belli değil ama bunu düşünmezlerBugün hayat onlar için güzel gelebilir ama yarını kimse bilmez
Bir gün dalga geçilen şeyi kendileride yaşar unutma er yada geç güldüğün şey neyse başına gelmeden ölmezmişin
Bunu senin konunla birlikte dalga geçen kim varsa genel diyorum
Evet nasipten öte yol yok ama bunu düşünüp anlamak böyle kıt zihinlere zor gelir maalesef, desteğiniz için teşekkürlerBazi seyler nasiptir
Insanin çocuğunun olmasi , evlenmesi ,zengin olması gibi
Onemli olan helal para degil mi ?
Insanlar kötü cok kötü ama maalesef yapacak bir şey yok
Bundan sonra hadlerini bildirin onlar anlamasa da sizin içiniz soğur
Samimiyetim de yoktu zaten, ne diye konuştular bilmem... Ağzı olan konuşuyorsu sitede bile o kadar cok var ki o insanlardan. maddi durumuna gore muamele eden, hatta bununla alay eden bununla statü sahibi oldugunu zanneden. insanlar artık boyle malesef. cevrenizde tutmayacaksiniz boylelerini muhattab olmayacsiniz, basiniz da agrimayacak.
Hayır yakınım değillerBunları diyenler çok mu yakınlarınız?
İnsanların ekserisi maalesef çok kötü niyetli acı ama gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?