- 23 Mayıs 2019
- 116
- 247
- 18
- 41
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Canım benim türk toplumunun yüzde 80 ninde bu algı var bu raz tavır var bende aynı şeyleri yaşadım ama senin gibi uç tepki vermedim takıntı etmedim duruşumu bozmadım nederler die yaşanmaz diyosun hemde sen ne dedidilerr die psikolojik sorun yaşıyosun problemin kendi içinde 34 yaşında evlendim evde kalmış dediler walla iplemedim kapanmadım canım istemedi cehennemliksin dediler gel beraber yanalım diyip güldüm abartıyorsunŞu konuyu nasıl okudunuz anlamıyorum. Ben anneme hizmeti kölelik olarak görmüyorum.
"Ben de okb var. Yillar önce panik atak olduğum zaman akrabalar benimle alay ettiler. Annem panik atak geçirdiğimde herkesin içinde elalem kınar diye tokat attı. Akrabalar bana kapanmadigim için cehenneme gideceksin dediler annem de onlara dahil oldu beni evden çıkarmadı. Hep beni baskalariyla kiyasladilar. Okumaz evlenirsin dediler ama ben aileme yük olmamak için çok çalışıp kendi şehrimden kazandım. Hep alttan aldım şuana kadar.
Akrabalar erkek kuzenimi oğlumuzun pipisi var diye severken ben kapanmadigim için beni cehennemlik ettiler..."
Yukarıya yazdığımı aynen okuyun. Hep ezildim dalga konusu oldum.
niye 19 yaşında koca kızsın evde tek kalmaktan mı korkuyorsun?demekki o kadar kötü değiller ki onara gitmeyi tercih ediyorsun.
Yani baska sehirde ayda yilda birkac kez gordugun insanlar icin mi bunca dram?
Yazin yasanan bir olay icin mi annenle bunca hırgür?
Hic normal degil...
Başka şehirdeler sevdiğim akrabalarim da var onlar için gidiyorum
Yani daha nasıl çözümler önerebilirsiniz bilmiyorum. Okuduğum her mesajınızda "hah işte bu" diyorum ama konu sahibinin hepsine bir bahanesi oluyor. Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlamadım.Yani baska sehirde ayda yilda birkac kez gordugun insanlar icin mi bunca dram?
Yazin yasanan bir olay icin mi annenle bunca hırgür?
Hic normal degil...
Ya şunu söyleyeyim. Çok çocukça bahanelerin var. akraba sevmiyorsa gitme. Gidiyorsan da laf yemeyi göze alarak gidiyorsun demektir. Hayır ne bu çocuk çocuk hareketler, üniversiteye geçmişsin kendini savunmasını bilmen gerekir. Kendimden örnek vermek gerekirse bir ara kapanıp açıldım, akrabalarımın hepsi kapalı. Sadece heves uğruna yaptığım birşey için demediklerini bırakmadılar, taktım mı hayır, daha fenası bayramda büstiyer etek giyip gittim. Ağızlarından çıkacak her lafı söylemeden ağızlarına tıkadım. Neden yani gidiyorsun, maden sevmiyorsun gitme gitme. Bu kadar zor değil bu. Ben hiçbir akrabamla yakın değilim, ne bayramda ne seyranda baba tarafımı anne tarafımı aramam. Arada sırada denk gelirsek konuşuyoruz, bize misafirliğe geldiklerinde bile dışarı çıkıyorum. Sende gitme. Tutup kolundan zorla mı götürüyorlar seni. İnsanlara çemkirmişsin ama gerçekten saçma sapan konular açıyorsun, tepki alınca da millete laf verip veriştiriyorsun. Madem buradakilere laf sokabiliyorsun akrabalarına da söyle, lafını esirgeme.Şu konuyu nasıl okudunuz anlamıyorum. Ben anneme hizmeti kölelik olarak görmüyorum.
"Ben de okb var. Yillar önce panik atak olduğum zaman akrabalar benimle alay ettiler. Annem panik atak geçirdiğimde herkesin içinde elalem kınar diye tokat attı. Akrabalar bana kapanmadigim için cehenneme gideceksin dediler annem de onlara dahil oldu beni evden çıkarmadı. Hep beni baskalariyla kiyasladilar. Okumaz evlenirsin dediler ama ben aileme yük olmamak için çok çalışıp kendi şehrimden kazandım. Hep alttan aldım şuana kadar.
Akrabalar erkek kuzenimi oğlumuzun pipisi var diye severken ben kapanmadigim için beni cehennemlik ettiler..."
Valla çocukça kusura bakma.Yillar önce panik atak olduğum zaman akrabalar benimle alay ettiler. Annem panik atak geçirdiğimde herkesin içinde elalem kınar diye tokat attı. Akrabalar bana kapanmadigim için cehenneme gideceksin dediler annem de onlara dahil oldu beni evden çıkarmadı. Hep beni baskalariyla kiyasladilar. Okumaz evlenirsin dediler ama ben aileme yük olmamak için çok çalışıp kendi şehrimden kazandım. Hep alttan aldım şuana kadar.
Akrabalar erkek kuzenimi oğlumuzun pipisi var diye severken ben kapanmadigim için beni cehennemlik ettiler...
Bunlar da mı çocukça?
Bende okb kusura bakma senin yaşadıklarından daha ağırını yaşadım ama senin gibi yapmadım sanıyoruz ki tek büyük sıkıntı bizde var insanlar ne hayatlar yaşıyorŞu konuyu nasıl okudunuz anlamıyorum. Ben anneme hizmeti kölelik olarak görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?