Insanlar internet bagimlisi olarak goruyor

İnsanların senle dalga geçmesini istemiyorsan onlardan önce sen kendinle dalga geçmelisin. Mesela titreyek at kendini ortaya "İnternet krizim tuttu, arada böyle oluyor" de kahkaha patlat. Savunmaya geçme sakın, üzüldüğünü hissederlerse iyice üstüne gelirler.

Canım benim türk toplumunun yüzde 80 ninde bu algı var bu raz tavır var bende aynı şeyleri yaşadım ama senin gibi uç tepki vermedim takıntı etmedim duruşumu bozmadım nederler die yaşanmaz diyosun hemde sen ne dedidilerr die psikolojik sorun yaşıyosun problemin kendi içinde 34 yaşında evlendim evde kalmış dediler walla iplemedim kapanmadım canım istemedi cehennemliksin dediler gel beraber yanalım diyip güldüm abartıyorsun

Yani baska sehirde ayda yilda birkac kez gordugun insanlar icin mi bunca dram?
Yazin yasanan bir olay icin mi annenle bunca hırgür?
Hic normal degil...

Biliyorum ben de sacmaladigiminfarkındayım ve pişmanım. Annemle tartismasaydkm keşke. Gözlerim sis suan

Yani baska sehirde ayda yilda birkac kez gordugun insanlar icin mi bunca dram?
Yazin yasanan bir olay icin mi annenle bunca hırgür?
Hic normal degil...
Yani daha nasıl çözümler önerebilirsiniz bilmiyorum. Okuduğum her mesajınızda "hah işte bu" diyorum ama konu sahibinin hepsine bir bahanesi oluyor. Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlamadım.

Ya şunu söyleyeyim. Çok çocukça bahanelerin var. akraba sevmiyorsa gitme. Gidiyorsan da laf yemeyi göze alarak gidiyorsun demektir. Hayır ne bu çocuk çocuk hareketler, üniversiteye geçmişsin kendini savunmasını bilmen gerekir. Kendimden örnek vermek gerekirse bir ara kapanıp açıldım, akrabalarımın hepsi kapalı. Sadece heves uğruna yaptığım birşey için demediklerini bırakmadılar, taktım mı hayır, daha fenası bayramda büstiyer etek giyip gittim. Ağızlarından çıkacak her lafı söylemeden ağızlarına tıkadım. Neden yani gidiyorsun, maden sevmiyorsun gitme gitme. Bu kadar zor değil bu. Ben hiçbir akrabamla yakın değilim, ne bayramda ne seyranda baba tarafımı anne tarafımı aramam. Arada sırada denk gelirsek konuşuyoruz, bize misafirliğe geldiklerinde bile dışarı çıkıyorum. Sende gitme. Tutup kolundan zorla mı götürüyorlar seni. İnsanlara çemkirmişsin ama gerçekten saçma sapan konular açıyorsun, tepki alınca da millete laf verip veriştiriyorsun. Madem buradakilere laf sokabiliyorsun akrabalarına da söyle, lafını esirgeme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla çocukça kusura bakma.
Sen ne yaparsan yap insanlar illaki konuşacak birşey bulurlar. İllaki Bi bahaneleri vardır konuşmak için. Ama bunların hiçbiri dert değil. İnan bana değil. Annen anlayışsız, ailenin ne olduğu belli. Zihniyetleri değiştiremezsin ama başka bir şehirde üniversite okuyabilirdin. En azından herkesten uzak olurdun. Sen benim ya da buradaki insanların ne dertlerle boğuştuğunu görsen bu çocukça haline gülüp hayata 4 elle sarılırsın.

Akrabalık kadar iğrenç zorlama bir sevgi türü yok.insan sırf kan bağı var die sevmek saymak zorundamı.sen salla onları.eğer dedikleri gibi bağımlı olsan üniversiteyi kazanamazdın.

Şu kapanma, evlilik muhabbetleri maalesef sona ermeyecek her akrabalar toplandığında aynı muhabbet açılacak
25 yaşındayım ve hala çekiyorum bunları üniversite okudum ve okumamış evlenenle kıyaslanıyorum. Ben de anksiyete var çocukluğumda başladı ve maalesef nedeni annem ve bu akrabalar mümkün olduğunca hızlı psikolojik yardım al. Benim hastalığımı ailem fark edip mudahale etmedi ve ben de geç fark ettim ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama ben de yardım alacağım.

Bende okb kusura bakma senin yaşadıklarından daha ağırını yaşadım ama senin gibi yapmadım sanıyoruz ki tek büyük sıkıntı bizde var insanlar ne hayatlar yaşıyor

Akrabalardan hiç hoşlanmam ne kadar iyi de olsa akraba akrabadır. İlla kıyasa gidiyorlar kendi içlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…