- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi ticaretcikiz
Evet çocukça size cehenneme gideceksiniz denildiğinde gülüp geçmeyi başaramamışsınız hala kafaya takıyorsunuz, üniversite kazanmak bir meziyet değil (2020’ye giriyoruz malum) aksine kazanamamak ayıp bence adım başı üni olan bir ülkedeyiz, anneniz sizi evden çıkarmadan nasıl okula gittiniz bu kadar baskıcı bir aile nasıl telefon kullanmanıza müsade ediyor, nasıl okumanıza müsade ediyor? Başınızı kapatın diye nasıl dayak atmıyorlar nasıl evden çıkarıyorlar? Hani annenizi bir canavar gibi anlatıyorsunuz ya öyle olsaydı şu an bu siteye bunları yazamazdınız bile. Bence çok taraflı anlatıyorsunuz. Üstelik bencilce bakıyorsunuz olaylara. Bir oturup düşünün. Panik atak geçirince bence kendinize gelin diye Tokat atmıştır kaldı ki inanmıyordur bile sizin bu rahatsızlık(!)larınıza artık numara yapma yetti diyip atmıştır Tokat (haklı demiyorum bence böyle bakıyor olaya) bir de kalkıp bunları tanıları konulmuş hastalıklar gibi anlatıyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz? Sanmıyorum. Bence anneniz de sizin bu tavırlarınızdan bunalmış, sürekli kendinizi madur göstermek istiyorsunuz. Üzücü. Kendinize iyilik yapmak istemiyorsanız hayatınız hep böyle gidecek zira bir panik atağım var diyorsunuz, bir okb hastasıyım diyorsunuz bir suçu başkalarına atıyorsunuz. Objektif olarak kendinize bakmayı hiç denediniz mi? Size diyecek laf yok bence artık. Böyle devam ettiğiniz sürece de hep yalnız kalacaksınız.Daha da cevap yazamsyacağım zira size laf anlatmak bile yorucu.
Yalnız bu dediklerim yaz tatilinde yaşandı. Akrabalar yagmur yağma sebebi olarak açık insanların olduğunu dusunecek kadar yobazlar. Annem o tokadı bana elalem kinamasin diye attı.
Ben yeri geldiğimde kendimi de elestiriyorum. Evet ülkemizde adım başı üni var ama onlar benim kazanamayacak kadar gerizekalı olduğumu düşünüp zekamı kucumsediler.