- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Akraba ya düşkün bir anneniz var malesef alttan almanız gerekiyor...özür dileyin vakit kaybetmeyin sonra sakin kafayla durumu konuşursunuz...annemde öyleydi ben evlenince heralde pişman oldu şimdi konuşuyoruz çok hatam var diyor ...onu sevdiginizi söyleyin başkaları yüzünden aranızın bozulmasına değmez...
Bir daha internetle alaka birşey derlerse kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksin de. Annenede tercih senin umrumda değilsin de. Ve artik kafana takmayi birak. Çok kafana takiyorsun ve hassassin. Çünkü kirmaktan korkuyorsun. Bak biraz öncede dedim senden değerli değil hiçkimse. Herkese cevap vermekten çekinme yoksa sen kirilmaya devam edersin. Sen uzulecegine onlar üzülsün. Şimdi derin nefes al ve dediklerimi düşün. Iyilik yaramaz kimseye.
Annen neden ağlıyor ya gereksiz dram yaratmayın akraba denen şahısları da o kadar ciddiye almayın.Lütfen yardım edin suan annem ağlıyor bense odada panik atak geçiriyorumHiç bu kadar kotu hissetmedim kendimi
Annen neden ağlıyor ya gereksiz dram yaratmayın akraba denen şahısları da o kadar ciddiye almayın.
evet dedikodu yapmak kötü bi şey ama evlenip çocuk yapmakla yaptıkları cehaletin ne ilgisi var her kurumun/kavramın içi boşaltıldı bu da onlardan biri.Tek bildikleri şey dedikodu evlenmek çocuk yapmak...
Annen düşünceli bir insan olsa kızı millete hizmetçi olarak sunmaz ve zorlamaz. Sende sevildiğin kadar sev ve değer ver. Bu annen olsa da. Şahsen ben de senin gibiydim hastaligimda bir baktim meğerse yalnızmışım ve artik öyle devam etmeye karar verdim. Annem ve eşimde dahil herkesi ederi kadar değer vermeye başladım. Sen kendine iyi bak üzülme. Benim dediğim gibi hiçbir şekilde ezdirme dik dur. Ve yeni felsefen ben iyilik meleği değilim olsun. Bak nasil mutlu olucaksinAnnem onları benden daha çok seviyor... Ben bu kadar mı değersizimAnneme cevap verdim ağladı az önce. Antidepresan kullaniyorum zaten.
evet dedikodu yapmak kötü bi şey ama evlenip çocuk yapmakla yaptıkları cehaletin ne ilgisi var her kurumun/kavramın içi boşaltıldı bu da onlardan biri.
benim de akraba çevremde bu tarz insanlar var he he deyip geçiyorum.
siz sanki fazla hassassınız?
Niye aglıyor ya allah baska dert vermesin milletin lafına sözüne bakarsanız işiniz var herkes kendiden sorumludur o konuşanlar internete telefonla hic bakmıyorlar sankiLütfen yardım edin suan annem ağlıyor bense odada panik atak geçiriyorumHiç bu kadar kotu hissetmedim kendimi
burada hatalı anneniz milletin gazına gelip sizi kızıp azarlayan anneniz akrabalarınıza boşuna kızıyorsunuz.Yıllardır yaptıkları canıma yetti. Annemi bana kiskirttilar. Annem bana hep bağırdı kızdı onlar da güldüler eglendiler.
Onların tek düşündüğü şey evlenmek. Gece gündüz evlenmekten bahsediyorlar
Ayrıca koca yazıdan bu sonucu mi cikardiniz?
burada hatalı anneniz milletin gazına gelip sizi kızıp azarlayan anneniz akrabalarınıza boşuna kızıyorsunuz.
anneniz bi hoşt dese ardınızda dursa kimse çıt çıkaramaz.
evlenmek kötü bir şeymiş gibi lanse ediyorsunuz.
tabiki konunuzdan bunu çıkarmadım o noktaya takıldım sadece.
Ne dolmadık çilen varmış be ticaretçikız!
Belki saçma sapan troll bir konu değil evet ama sanki ergenlik cağını atlatamamis bir genç kız ve sorunları çözemeyen sitemli bir anne gibi o yüzden pek derman önerilecek bir durum yokSaçma sapan troll bi konu olsaydı bir sürü kişi yazardı...
Belki saçma sapan troll bir konu değil evet ama sanki ergenlik cağını atlatamamis bir genç kız ve sorunları çözemeyen sitemli bir anne gibi o yüzden pek derman önerilecek bir durum yok
Annen olduğu için de çok sert yorumlar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?