- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi kateninelbisesi
-
Her an burada da kabak patlayabilir dikkatBenimde bu konusacak şeylerim var ama muhalif olduğum için olan bana olur yani solculara birşey olmaz ama kabak benim başıma patlar çünkü öyle şansızımki
Hangi sehirdesinAglamak istiyorum çok iyi niyetlisiniz ben beni ezersiniz sandım çünkü ailem ve çevrem beni hep eziyor çok teşekkür ederim ama sizde benden sıkılırsınız
Onlarda hakli buyüzden görüşmek istemiyorlar ama ben ne konuşacagımı bilmiyorum ne konuşulurki siz ne konuşursunuz ne anlatirsiniz?
Bende Cook gençken öyleydim değer görmemi sohbet kurabilme çabası sanırım ama taktik yanlış çok yanlış kapalı kutu olmak daha cazip hele seks gibi mahrem bir konu hiç sohbet konusu olmamalı..Bu yöntemim yanlıştı diyin ve youtube kişisel gelişim videosu vs izleyinBen biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.
Ben insanlarla sohbet ederken ailevi sorunlarımı, özel hayatımı hatta seks hayatımı bile anlatıyorum ama elimde olmadan anlatıyorum, tutamıyorum kendimi işte bu yüzden insanlardan benden soğuyor, kaale almıyorlar.
Her şeyimi herkese anlattığım için üzülüyorum ama sonra yine bu hatayı yapıyorum.
Bunu dizginlemek için ne yaparım?
Susmalisin yerine göre konuşup yerine göre susmayı bilmelisin. Herkes bir degildir. Herkesi bir bütün aynı kişiliğe sahip görmeden ilk başla. Susmak dinlemek en asil şeydir. Sen sor ama anlatma zamanla alışırsın ama tavsiyem kimseye herşey öyle basitçe ailevi özel konular şahsi konular anlatılmaz. Karşı taraf saygı göstermez farklı düşünür senden uzaklaşır.Ben biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.
Ben insanlarla sohbet ederken ailevi sorunlarımı, özel hayatımı hatta seks hayatımı bile anlatıyorum ama elimde olmadan anlatıyorum, tutamıyorum kendimi işte bu yüzden insanlardan benden soğuyor, kaale almıyorlar.
Her şeyimi herkese anlattığım için üzülüyorum ama sonra yine bu hatayı yapıyorum.
Büyük halamın bir nasihati vardı. İçinizde tutamadiginiz ,anlatmak istediğiniz özel bir şey varsa dostunuz da yoksa girin odaya dolaba anlatın, çıkın sokağa kediye kuşa anlatın. En azından kimsenin ağzına laf vermezsiniz.( Bunu elti- görümce kaynana - karı koca ilişkisi gibi önemli ve herkesin bilmemesi ,kullanmaması gereken konular için söylemişti.) Kimin ne zaman sizi nerden vuracağını bilemezsiniz.Ben biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.
En yakın arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, tek bi kez bile eşiyle seks hayatı hakkında konuşmadık, sormadım, sormam, o da anlatmaz, ne münasebet? Bi sağlık sorunu olur, danışmak gerekir, o ayrı.Onlarda hakli buyüzden görüşmek istemiyorlar ama ben ne konuşacagımı bilmiyorum ne konuşulurki siz ne konuşursunuz ne anlatirsiniz?
Ah benim hiç arkadaşım yokBen biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.
Seks hayatından elaleme ne anlatıyorsun ay bende böyle biriyle konuşmam tabi ki. Banane milletin seks hayatındanBen biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.
Çok çok teşekkür ederimbüyük dedem arkadaş sakal gibidir kazıdıkça çıkar derdi. Yani biri gider diğeri gelir, üzülme.Neden üzülüyorsunuz ki? Eğer ahlaken iyiyseniz ve iyi niyetliyseniz neden onları kaybettiğiniz için üzülüyorsunuz. Onlar sizin için üzülsün. Bu kadar çok kafaya takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?