İnsanlar benimle arkadaş olduktan sonra benden kaçıyorlar

kateninelbisesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
27
16
8
27
Ben biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.

Ben insanlarla sohbet ederken ailevi sorunlarımı, özel hayatımı hatta seks hayatımı bile anlatıyorum ama elimde olmadan anlatıyorum, tutamıyorum kendimi işte bu yüzden insanlardan benden soğuyor, kaale almıyorlar.
Her şeyimi herkese anlattığım için üzülüyorum ama sonra yine bu hatayı yapıyorum.
Bunu dizginlemek için ne yaparım?

E sorunun kaynağını biliyorsun, anlatmamaya çalış sen de. Daha az anlat, daha çok dinle. Fazla dert anlatıp insanları sıkma. Bir de çok sanalda kalmamaya çalış, çıkın güzel keyifli bir şeyler yapın, bahar da geldi. Dostluğunuz pekişir . Eğlenceli aktivitelere davet etmeye çalış

Nasıl yani sizin nasıl seviştiginizi kim dinlemek ister ki?
Çok itici bir muhabbet.
Dizginlemek için susmak yeterli.

Zaten bunlar sanalda olmuyor, yüzyüze konuştuğum insanlarda bu sorunu yaşıyorum, benden hemen bıkıyorlar, bende çok üzülüyorum

Kitap okuyabilirsin. Kitaplardaki dünyaya bir kapıldın mı gereksiz insanlardan uzaklaşıyorsun. Ayrıca duygularını yazdığın bir defterin olabilir. İçini döktüğünde rahatlayabilirsin.
İnsanlarla tabi ki sohbet et arkadaşlık kur, ama bütün hayatını a dan z ye anlatırsan sıkılırlar.
Arkadaş çevren pek yok sanırım ? Ya da çocukken sevgisiz büyümüş yetişkinler bu psikolojide olabiliyor. Kendisine söz hakkı verilmemiş, konuşurken geçiştirilmiş bir çocukluk mu yaşadınız ?

ne yapabilirsiniz ki çenenizi tutacaksınız başka yolu yok. o dediklerinizi anlatmam için can ciğer olmam lazım yıllar lazım. (seks hayatı kısmı hariç.) seks hayatınızı anlatmanızdaki maksat ne ki?
Seksin konusu açıldı bende söyledim bir de karşımdaki benim yaşımda bir kadın olunca söylemiş oldum erkek olsaydı söylemezdim

Arkadaş çevrem yok
Kötü bir çocukluk geçirdim
Annem babam beni hiç sevmedi hala sevmiyorlar bunu da söylüyorlar zaten
Ailede abim baskın olunca bana söz hakkı verilmiyor

Arkadaş çevrem yok
Kötü bir çocukluk geçirdim
Annem babam beni hiç sevmedi hala sevmiyorlar bunu da söylüyorlar zaten
Ailede abim baskın olunca bana söz hakkı verilmiyor
Sen kendini severek başlayabilirsin. Okuyor musun ?
Ne yazık ki ailemizi seçemiyoruz. Ama sana verilen bir hayat var ise kaderim bu diyip yerinde sayamazsın. Mutluluk altın tepside sunulan birşey değil ne de olsa :)

Duygularını yazmakla başlayabilirsin bence. Bir kağıt ve kalem bazen en iyi arkadaş olabiliyor. Mesela benim çantamda hep küçük bir not defterim var. Her gittiğim yerde hep yanımda. Yazarak çok rahatlıyorum.
Bahsettiğin çocukluğa benzer bir çocukluk yaşadım.

Sen kendini severek başlayabilirsin. Okuyor musun ?
Ne yazık ki ailemizi seçemiyoruz. Ama sana verilen bir hayat var ise kaderim bu diyip yerinde sayamazsın. Mutluluk altın tepside sunulan birşey değil ne de olsa :)
Ben kendimden nefret ediyorum çünkü özel öğrenme güçlüğüm var bu yüzden ailem, hocalarım, okul arkadaşlarım bana "gerizekalı" muamelesi yaptı. Ben her şeyi geç öğreniyorum, unutkanım, hafızamda tutamıyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum.
Engelli raporu almak istedim ama psikiyatrist test yaptı, zeka düzeyin iyi bir seviyede rapor veremeyiz dediler ve vermediler

Kaç yaşındasın ?

30 dakika önce üye olmuş konu içeriği malum inandırıcı gelmedi pek
Ben bu soruyu sormak için üye oldum, oruçlu oruçlu sizi inandırmakla uğraşacak degilim zaten yaşadıklarımdan dolayı kaç saatir ağlıyorum birde sizinle dedektifçilik oynamak istemiyorum, gidin başka konuda dedektifçilik yapın, bana bulaşmayın

farketmez hoş muhabbet değil.
bende olsam görüşmem sizinle özelini bu kadar kolay anlatan insan irite eder beni.
Onlarda hakli buyüzden görüşmek istemiyorlar ama ben ne konuşacagımı bilmiyorum ne konuşulurki siz ne konuşursunuz ne anlatirsiniz?

Herşeyini paylaşan insan gözden gönülden düşer ..benim sadece 1 arkadaşım var her şeyimi ama her şeyimi paylaştığım. Hatta benim kendimle ilgili bilmediğim şeyleri bile o bilir ondan başka kimseye de sel verir sır vermem asla . Kimseye dalga konusu olamam veya saf gözükemem o yüzden herkesle her şeyinizi paylaşmayın insanlar sıkılır önemsemez

Yas kaç evlimisin?

Haklisiniz ama istemsiz oluyor tutamiyorum çenemi bide sadece kendimi anlatiyorum öyle başkalarinin dedikodusunu yapmam.. insanlarla sohbet ederken ne konusulur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…