Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Tamam canım sağol inşallah bu sefer iner.

Kızlar ya ben insanityye devam edemedim açıkçası okul başladığından beri hergün geç geliyorum sürekli sınavlar dersler falan derken ağır geliyo PAzartesi çarşamba cuma spor salonuna gidicem okulda aradaki günlerde ne yapıyım karar veremedim insanity olmuyo cidden ripped mi 6w6p mi yapsam karar veremedim açıkçası:44:

Benim okulum varken günde 1,5 saat spor yapıyordum. Benim derslerim de ağırdı geç geliyordum çoğunlukla da. Bence yapmak istedikten sonra zaman bulunuyor. Ben sabah 6 da kalkıyordum 7,5 a kadar spor yapıyordum hem zumba hem de pilates birlikte yapıyordum. sonra duşumu alıp okula gidiyordum. Akşamları da ders çalışıyordum 8 den 12 ye kadar. Günde 6 saat uyuyordum. Tabi ben sadece sınav günleri de çalışmıyordum her gün çalışıyordum dersler ağır olduğu için biriktiremezdim. Tabi bazen projeler olurdu çok çok yoğun dönemler bir de sınavlar o haftalar ara veriyordum spora. Sen de gerktiğinde ara verip tekrar devam edebilirsin bence. Aslında 3 gün zaten spor salonuna gidiyormuşsun o bile yeter aslında :)) ripped nasıl bi şey bilmiyorum ama benim şimdiye kadar en sevdiğim sporlar zumba, insanity ve pilates oldu. Hepsi de kısa sürede etki etti ondan sevdim sanırım. Süre açısından da çok uzun değiller hepsi 40 dk. Bir de insanity'yi sürekli yaparsan vücudun uyum sağlar ağır gelmez ama sürekli yapman lazım. Bence hangi spordan zevk alıyorsan onu yap.

evet dediğinde doğru ikinci ayı tekrarlamak daha mantıklı bende öyle yapacağım o zaman. bugun nihayet yapıcam . bugun cardio power resistans var.

işte benim sabah yapma gibi bi şansım çok az zaten 6-6.30 gibi kalkıyorum spor yapmam için 5 te kalkmam lazım ee zaten geç yatınca da pek münkün değil.Bende o yüzden bıraktım baktım sürekli yapamıyorum bırakıyım dedim çünkü aksıyordu,pazartesi başlıyorum spor salonunada yaklaşık 1.30 saat spor salonunda çalışmayı düşünüyorum.Boş günlerimde de 6w6p yapıyım dedim sorun göbeğim zaten.Ben de seviyorum insanity yi ama programa uymak istediğim için yapamıyorum,boş günlerimdede insanityden videolar yapabilirim aslında:)

Bugün itibariyle 1. haftam bitti çok mutluyum :))

kızlar dikkat ettim insane abs ve max interval sports training takvimde yok. Alta not düşmüşler:

cardio abs yerine --> insane abs
cardio and balance yerine --> max intervak sports training yapabilirsniz yazıyor

ben daha o kısımlara geçmemiştim ama öyle yapcam. Çünkü diğerleri basit süreleri de kısa baktım da. 16 dk karın çalışmak yerine 32 dk karın çalışırım 30 dk cardio yerine 52 dk cardio yaparım zaten topu topu 63 gün daha çabuk sonuç alırım hemde diye düşündüm.

anladım yaz tatilinde de yapabilirsin nasıl olsa 2 ay sürüyor :)) zaten spor salonunda 3 gün 1,5 saat çalışacakmışsın bence fazlasıyla yeter, diğer günlerde canın isterse yaparsın spor fazla zorlama kendini :)) Öğrencilik zaten zor iş :)) O da bir spor sayılır Beyin en çok enerji harcayan organımız zaten, oturduğun yerden enerji harcaybilirsin ders çalışarak :)) Tabi spor yapınca daha enerji dolu olursun derslerine de yansır bu güzel bir şey spor yapmak yaa :))

Bende öle düşündüm yaza saklıyorum:)) Katılıyorumm sanaa bir de okulu faktörüde var zor bir okul,spor salonuna daha çok giderim baktım kesmiyo ayarlarım kendime göre ama sporu da bırakmam:)

Son düzenleme:
merhabalar, bugün başladım fix testle annemide aldım yanıma taviki tüm hareketleri sonuna kadar yapamadım ama hiç fena değildim bence yalnız yemeğin üzerinden 2 saat geçmesine rağmen çok midem bulandı bir daha aç karnına akşam yemeğinden önce yapmayı düşünüyorum her gün uğrarım inşallah, hepinize kolay gelsin

ben de geldim ben deee... 30 ds'yi 1 kez tamamlayacakken ankaraya gitmek zorunda kalıp orda 3. leveli tamamlayamamıştım. bu benim azmimi de, kararlılığımı da feci etkilemişti. araya bayram falan da girince... ama artık 50-60 yaşındaki kadınlar benimle kilo yarışına girmeye başlayınca yeter bee dedim kendi kendime... geçmişte hepsi de inceliğimi kıskanırdı, şimdi kıs kıs gülüp aynı kiloda mıyız ne diyorlar (aslında değiliz, en azından spor geçmişim olduğundan onlardan daha sıkı duruyorum) torrentini buldum, az önce indirmeye başladım, umarım yarına kadar iner de, yarın başlarım. şimdiden dua etmeye başladım, kesintiye uğramasın insanity, uğrasa bile ben kaldığım yerden devam edebiliyim diye...

fit testle başladım bugün, kalp atışlarını gerçekten çok hızlandırıyormuş. bitirdiğimde midem bulanıyordu. indirdiğim torrenti tvde açamadığım için bilgisayarda yapmaya çalıştım ama bilgisayarın olduğu oda küçük. yani "oynayamadım yerim dardı" internetten bi program buldum, onunla dosyayı çevirip yarın tv'den yapacağım fit test bana az geldi, acaba biraz bisiklet mi çevirsem :44:

bazen aksilikler çıkabiliyor, misafirliğe gidiyosun geç geliyosun yorgun oluyorsun, ya da yatılı misafirin varken nasıl yapacaksın sporu. Ya da işlerin oluyor vakit olmuyor. Kesinti olabilir arada ama önemli olan kaldığın yerden devam edebilmek işte. Ben 1 haftadır kesintisiz yaptım neyse ki bir engel çıkmadı, bugün de 2. haftama başlayacağım bakalım :)) Ama şunu farkettim nette motive etsin diye 60 günlük yapanlara baktım birde p90x var ya onları yapanları da gördüm 60 günde gerçekten çok müthiş sonuçlar alınmıyor yaa. ama p90x yapanları baya bir fark oluyor vücutlarında.

Bir de ben buradaki insanity topiğini okumadan önce, bir videoya denk gelmiştim bulup burda paylaşmak istedim ama bulamadım. Videoya da güzel bir kız vardı hamilelikten sonraki fotoğraflarını koymuş, baya kilolu idi. obez denecek kadar. Sonra insanity yapmış ben o zaman insanitynin ne olduğunu bilmiyordum. Tam bir sene boyunca her hafta fotoğraf çekmiş hafta hafta eklemiş fotoğrafları normal bir bedene inmiş ve devm ediyormuş hala. Ama hala göbeğinin çevresinde fazlalıklar vardı. Ben burdan şunu anladım 60 gün yetmiyor, sıkı diyet yapanlarda anca 60 günde çok fark olabiliyor bir de kilolu olanlarda. Ben çok kilolu değilim biraz göbeğin yanlarında yağlar olur ya biraz ondan var onun dışında kalça basen ve bacaklarımda yağlar var. Yani 60 günde insanity ile çok fark olacağını düşünmüyorum sürekli yapmak lazım. Açıkçası ben diyete de tam uyamıyorum. Normal yiyorum abur cubur hamur işinden olabildiğince uzak duruyorum. Ama kilomda pek de bir değişiklik yok 1 hafta oldu yani. 1 haftada yarım kilo ya da bir kilo vermiş olmam gerekirdi diye düşünüyorum, bunun sebebi tam bir diyet uygulamamış olmam bence.

Bence insanity'yi 1-2 sene yapınca çok fark olacağını düşünüyorum. p90x te 90 gün olduğu için belki de o kadar fark oluyordur. Bir de zayıflarda kilo farkı çok olmuyor dedim ama kas farkı zayıflarda daha belirgin oluyor, karın kasları çıkıyor hemen kilolularda gözükmüyor. Geçen dünya fitness şampiyonu ebru şallının programına katılmıştı izledim birazını. Adam diyor ki kadınlarda %14 ve altı yağ oranına sahip olanlarda karın kası olurmuş yani gözükürmüş belirgin şekilde. Daha fazla kiloya sahip olanlarda pek belli olmazmış kaslar.

Max Interval Circuit aman Allahım yerlerde sürünüyorum neyseki tamamladım :128: duşumu aldım.1 saat nasıl dayandım nasıl yaptım bende bilmiyorum nefes nefese kaldım.

denemem cnm diyetsiz olmuyo gerçekten ben şimdiye kadar 1 kilo dahi veremedim sorun diyet yapmadım dikkat etmedim.Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum diyet şart.
Insanıty ile kondüsyonunuz artıyo şekle girmek için tabi 60 gün yetersiz devamını getirmek lazım.P90x indirdim hatta geçen hafta yaptım seçtiğim videoları.Omuz kollar biceps onları es geçtim bana bacak basen lazım.Bacakları çalıştırıyo 1 saate yakın sürüyo videoları.Nedense bana cansız geldi Shaun T gibi elektrik alamadım ama yaptırdığı hareketler süper.

katılıyorum yazdıklarına... en önemlisi düzenli yapmak... araya 1-2 gün engel girse bile bırakmamak. ben sana göre epey kiloluyum mesela ve jillian'la 10 gün içinde gözle görülür bir değişim olmuştu. ama kaç kilo olursak olalım sıkılaşmanın ve incelmenin mutlaka olduğu bir gerçek

ay bugün 2.günümdü ve öldümm 20 dakikadan 45 dakikaya çıktı tabi ama bırakmadım ve devam ettim ben bunu yapcam arkadaşlarr hep birlikte başarıcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…