• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

bugün yeni gelen komşuya hoşgeldine gidilecek komşularla poffffffff..yesemmi yemesemmi.........ya ben 57 kiloyum 55 e gelsem yeter sizce diyet yapmalımıyım..
Cnm kendini kasma o kadar bugün yediklerin için yarın daha dikkatli olursun vücut depolamadan gider.Veya akşam yemezsin hafif şeyler yersin.Valla ben bilmiyorum ömrümü diyetle geçirdiğim için :50::50::50: vücudumu kendi haline bırakıyorum kendimi kontrol etmeyi öğrendim herşeyden önce buda yeterli zaten.

evet doğru besinleri tüketmek önemli hamur işi,gazlı içecekler,meyve suları,kızartma gibi şeyleri tüketmemek gerek. Bugün tartıldım 57 kilo idim ama dün gece 59.4 ü gördüm tartıda inanamadım akşamları en fazla 58.5 çıkardım hep. Sabah tartıldım 58.5 geldim yani 1,5 kilo almışım. Ama işin ilginci benim yağ oranım %29 ya da %30 çıkardı hep bu sefer ilk defa %25 çıktı kas oranım %36 idi eskiden pilatesle onu %39 a çıkarmıştım bugün kas oranım %40.5 çıktı ilk defa %40 ı gördüm. Acaba kas yaptığım için mi kilom arttı dedim ama 3 günde kas yapılır mı yaa?? Emin olamadım, sadece 3 gündür insanity yapıyorum. ir günde 1,5 kilo arttı bir de hadi şişlik desek, bende şişkinlik olunca göbeğim çıkar hep şimdi karnım dümdüz anlayamadım ne oluyor diye o yüzden biraz canım sıkıldı. Ama kalori hesabına bugün başlıyorum bakalım günlük 1500 kalori alacağım. Kalorileri de kalorisepeti.com'dan hesaplayacağım. Kalorileri de doğru besinlerden almaya çalışacağım :))

spora ilk başladığın zaman bir kilo artışı oluyor en azından bende oluyor.geçici bir durumdur bence

bugün yeni gelen komşuya hoşgeldine gidilecek komşularla poffffffff..yesemmi yemesemmi.........ya ben 57 kiloyum 55 e gelsem yeter sizce diyet yapmalımıyım..

verecek çok fazla kilon kalmamış aslında sen spor konusunda çok istikrarlısın tabik ettiğim kadarıyla. kalan kilonu da yaptığın sporla verebilirsin bence.

[video=youtube;0VHk6QlNZ-o]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0VHk6QlNZ-o[/video]
Düzenli çalışmanın sonuçları biz onlar gibi ağırlık kaldıramayız tabi.Vücudumuz illaki düzenli çalışmanın sonuçlarını gösterecektir.İlk zamanlar kilolara veya ölçülere takılmayın bence.Bende spora başlamadan önce 62 vaya 63 kilo geliyodum ama şimdi 65 geliyorum.Benim eski kilom 57-58 kg hiç yukarı çıkmazdı ameliyat sonrasında kendimi saldığım için fazlasıyla geri aldım.Ölçülerim bile farklı bacak 62 cm iken 63 cm şimdi.Ben bunlara kafamı takmıyorum düzenli beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi.Henüz 1 ay oldu ve bu daha başlangıç yıllarca biriktirdiğim yağlarım ancak erir.Bacaklarımdaki birikmiş selülitler ancak sürekli yaptıkça azalır.Şimdi toparlanıyorum ilk halime göre biraz daha iyiyim şimdi.Moralinizi bozmayın sakın aynen devam edin.1 ay 2 ay 3 ay sonraki sonuçlar şimdikindende daha farklı olacaktır.Yeterki devamını getirmeyi yaşam tarzı haline getirelim.

videoyu izledim güzel karın kasları ama ağırlık kaldırdıkları için omuz sırt ve kol kasları erkek gibi duruyor. Ben kas çok severim ama böyle erkek gibi olmak istemem benim olmak istediğim şekil şöyle olabilir :)) Bu resimleri önceden eklemiştim sanırım. Kaslı ama erkek gibi değiller :))

Eklentiler

• $276127020872849101_249A3jY3_c.jpg
    $276127020872849101_249A3jY3_c.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $kristin-mcgee-pic-11.jpg
    $kristin-mcgee-pic-11.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 59
videoyu izledim güzel karın kasları ama ağırlık kaldırdıkları için omuz sırt ve kol kasları erkek gibi duruyor. Ben kas çok severim ama böyle erkek gibi olmak istemem benim olmak istediğim şekil şöyle olabilir :)) Bu resimleri önceden eklemiştim sanırım. Kaslı ama erkek gibi değiller :))
Bende öyle sevmiyorum tabiki erkek gibi oluyolar.Belli hedefe odaklanmışlar ve bıkmadan usanmadan hergün çalışıyolar vermek istediğim mesaj bu.Ağırlık çalışmadığımız sürece onlar gibi kas yapmayız zaten.Onlar ayrıyetten öyle kasları belirginleşsin diye ek takviye gıdalar alıyolar.Protein tozları amino asitler ve spor sayesinde bu hale geliyolar.karın kası öyle 3 ayda 5 ayda olacak değil işte zaman istiyo herşey.Valla bende bıkmayım sıkılmayayım diye işte böyle videolarla fotolarla avunuyorum hedefimi canlı tutuyorum böylelikle.

insanity e devam ediceksin 2 kilo fazlam var diyosun bence çokta kasmana gerek yok ben herşeyden yiyerek jillianla kilo verdim biliyosun ki sen insanity yapıyosun 3 çocuk var zaten insanityden daha yorucudur 1 gün ye gitsin :) ama sen bilirsin yinede ben bişeylerden bilinçli olarak mahrum bırakınca kendimi daha fazlasını yiyorum o yüzden az az ama hepsinden yiyorum

insanity e devam ediceksin 2 kilo fazlam var diyosun bence çokta kasmana gerek yok ben herşeyden yiyerek jillianla kilo verdim biliyosun ki sen insanity yapıyosun 3 çocuk var zaten insanityden daha yorucudur 1 gün ye gitsin :) ama sen bilirsin yinede ben bişeylerden bilinçli olarak mahrum bırakınca kendimi daha fazlasını yiyorum o yüzden az az ama hepsinden yiyorum

tamam canım yiyeyim bugün.teşekkür ederim....... :54:

torrentten programın tamamını indirirsen eğer onun içinde hem videoların hepsi hem de takvim var ona göre sırayla yapıyorsun videoları. Takvimi aşağıya ekliyorum:
Shaun T Insanity Workout Schedule (Month One)

Week 1
  • Mon: Fit Test
  • Tue: Plyometric Cardio Circuit
  • Wed: Cardio Power & Resistance
  • Thu: Cardio Recovery
  • Fri: Pure Cardio
  • Sat: Plyometric Cardio Circuit
  • Sun: Rest

Week 2
  • Mon: Cardio Power & Resistance
  • Tue: Pure Cardio
  • Wed: Plyometric Cardio Circuit
  • Fri: Cardio Power & Resistance
  • Sat: Pure Cardio & Cardio Abs

Week 3
  • Mon: Fit Test
  • Tue: Plyometric Cardio Circuit
  • Wed: Pure Cardio & Cardio Abs
  • Fri: Cardio Power & Resistance

Week 4
  • Mon: Pure Cardio & Cardio Abs
  • Tue: Cardio Power & Resistance
  • Wed: Plyometric Cardio Circuit
  • Fri: Pure Cardio & Cardio Abs
Recovery Week

• Mon: Core Cardio & Balance
  • Tue: Core Cardio & Balance
  • Wed: Core Cardio & Balance
  • Thu: Core Cardio & Balance
  • Fri: Core Cardio & Balance
  • Sat: Core Cardio & Balance
Shaun T Insanity Workout Schedule (Month Two)

Week 5
  • Mon: Fit Test & MAX Interval Circuit
  • Tue: MAX Interval Plyo
  • Wed: MAX Cardio Conditioning
  • Thu: MAX Recovery
  • Fri: MAX Interval Circuit
  • Sat: Max Interval Plyo

Week 6
  • Mon: MAX Cardio Conditioning
  • Tue: MAX Interval Circuit
  • Wed: MAX Interval Plyo
  • Fri: MAX Cardio & Cardio Abs
  • Sun: Off

Week 7
  • Mon: Fit Test & MAX Interval Circuit
  • Tue: MAX Interval Plyo
  • Wed: MAX Cardio & Cardio Abs
  • Fri: MAX Interval Circuit
  • Sun: Off

Week 8
  • Mon: MAX Interval Plyo
  • Tue: MAX Cardio & Cardio Abs
  • Wed: MAX Interval Circuit
  • Thu: Core Cardio & Balance
  • Fri: MAX Interval Plyo
  • Sat: MAX Cardio & Cardio Abs

teşekkürler bu hafta indirebilirsem bende başlamak istiyorum en azından denemekten zarar gelmez:34:

60 günden sonra diye düşündüm en azından diğer videolarıda yapmaya başlamış olurum diyorum yoksa 2. ayın videolarını da tam yapamıycam.

bu arada dün eşimle kavga ettik ondan erkenden uyudum yapamadım :(

60 günden sonra diye düşündüm en azından diğer videolarıda yapmaya başlamış olurum diyorum yoksa 2. Ayın videolarını da tam yapamıycam.

Bu arada dün eşimle kavga ettik ondan erkenden uyudum yapamadım :(

ikinci ayın videoları zor olduğu icin en başa dönersen bir işe yaramaz ki....o zaman ikinci ayı 2 defa yapman lazım

ikinci ayın videoları zor olduğu icin en başa dönersen bir işe yaramaz ki....o zaman ikinci ayı 2 defa yapman lazım

Kayra 2. ay tabiki daha zor ama ben 1. ayı bile zor yapıyorum :1: Sakatlanmış gibiyim evde 4 gündür topallıyorum acıdan yürüyemiyorum pek :)) Dün de dedim ki ohh ohh strech var bugün terlemem, ama nafile yine kan ter içinde kaldım canım yandı bacaklarım çok acıdı. Ama senin dediğin gibi 2. ayı bitirince sadece 2. ayı tekrar etmek daha mantıklı . Bir de videolarda direk şınava geçmiş pat diye ağır egzersizlerden başlamışlar keşke bunu 3 ay yapsalarmış ilk ay mesela yarı şınav pozisyonundan başlasalarmış. Diğer hareketler de daha kolay olsaymış diye düşündüm ben.Çünkü hayatında hiç spor yapmamış biri için ilk ay aşırı ağır yani. Benim spor geçmişim olmasına rağmen çok zorlandım. Ama çok da sevdim ya :)) Shaun T acayip gaza getiryior bağırıyor ya " Come on!! Push! Push! Push!! " :))

torrentten paylaşıma açtım indirmek isteyenler şu linkten indirebilir: http://tinyurl.com/9c5wxud

canım link için sağol ama bu torrent indirme linkimi yoksa insanty nın linkimi? birde bu linke basınca nerelere basıp indireceğimizi bi anlatabilirmisin ben indiriyorum ama bilgisayar karıştı ya saçma sapan yerler iniyo bi yardım edermisin lütfen ?

torrentten paylaşıma açtım indirmek isteyenler şu linkten indirebilir: http://tinyurl.com/9c5wxud

canım bu torrent indirme linkimi yoksa insanty nın linkimi ? birde bu sayfada nerelere basıp indireceğimizi bi anlatabilirmisin. ben deniyorum ama saçma sapan şeyler iniyor bilgisayar karıştı iyice. bi yardımcı olurmusun lütfen ?

canım link için sağol. bu link torrent indirme linkimi yoksa insanty nın linkimi? bide bu sayfada nerelere basıp indireceğimizi bi anlatabilirmisin? ben deniyorum ama olmuyo saçma sapan şeyler indi. karıştı bilgisayar iyice. nasıl olacağını bi anlatabilirmisin rica etsem ?

Aman ya kaç kere gelmiş mesajım kusura bakmayın. çıkmadı diye yazdım 3 kere hepsi gelmiş. :(

canım link için sağol ama bu torrent indirme linkimi yoksa insanty nın linkimi? birde bu linke basınca nerelere basıp indireceğimizi bi anlatabilirmisin ben indiriyorum ama bilgisayar karıştı ya saçma sapan yerler iniyo bi yardım edermisin lütfen ?

insanit videolarını torrente yükledim eğer torrentin yoksa uTorrent ndir - Download > Gezginler burdan indirebilirsin.
Benim önceki verdiğim linkten download linkine tıkla sonra indirince o dosyayı aç ordan torrentten indirmeye başlar. Dosyayı genelde ya belgelerime yada belgelerimdeki download dosyasına indirir ya da bendeki gibi karşıdan yüklemeler yazan bir klasör olur onun içindedir. Oralara bak mutlaka.

Back