Ay Kayra verdiğin ilk 25dklık videoya bayıldım:)Ne güzel yapıyorlar karı-koca:)Hızlı hızlı:)
onlar bu videoyu yapanların videosuymuş.... bir forumda okudum... bu videolar ilerleyen haftalarmış ilk haftalar kolaymış...birde videoların son 10 dakikası cok zormuş....alışılıyor diyorlar....aşırı kilolular icin ayrıca 90x varmış onuda yapıyorlarmış..........heee birde takvimi varmış sırayla yapılcakmış bizim leveller gibi yani kolaydan zora doğru
kayracm verdiğin linkten indirmeye başladım ama 50 gb ı görünce gözüm korktu valla
Elbet vücut alışır,jiliye ilk başladığımızda nasıldık?Jilide bile heryerimiz ağrıyor diye yakınıyorduk.Ama şu anda vücuduma bu egzersiz biraz ağır gelir diye düşünüyorum çünkü 80 kiloyum.Jiliyle biraz daha sıkılaşıp bu videoya başlamayı düşünüyorum inşAllah.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
sınırsız internet gerek... ve ek harddisk gerek.............
yaaa 9 saat oldu başlayalı hala yüzde 2 indirdi... sabaha kadar mümün değil bitmnez bi yerde yanlışmı yaptım biri bana yardım etsin
Ek harddisk sıkıntı bende neyse part part indirmeye çalışıcam
Ek harddisk sıkıntı bende neyse part part indirmeye çalışıcam
Ee 50 gh canım bende de 1 hafta gösteriyodu ondan bıraktım işte
bendede öle diyo kapatsammıki
Valla bence kapat ki arada bilgisayarı kapatıp açıyosun daha uzunda sürer,ben part part indirebilirsem mesaj atarım sana da.
tamam canım... sen başlayacakmısın sadece merak icinmi indiriyorsun...........
eğer düşünüyorsan jillyle vakit harcama ..jillinin 30 günü boşa vakit bunda cok yol almış olursun... jillide 30 gündeki değişimi bunda 10 günde yaşarsın bence...asıl sana böyle gerekli.. tabi banada.... başka videoyada gerek yok.. bu tek başına yeter.... ahhh bir niyet etsem.......
bu arada konu sahibi nerde...kendine arkadaş aramıyormuydu...