insanın yüreği acır mı?cok acıyor

Ah be ark
ah be arkadasim bunlardan mi korkuyosun? Hangi hakim ; efendim velayeti biz alalim anam cocuga bakicak durumunu kabullenir sence? Boyle birsey yok arkadasim. Gonlunu ferah

babamın yanndayım cnm babamın durumu orta her ihtiyacını en güzl seklde karsılıyor bebeğin bnde az biraz büyüsün hemen işe giricem allhın izniyle cnm
dinen ve kanunen olan hicbi hakkindan sakin vazgecme.. cok pisman olursun sonra.. nisanda dugunde takilanlar kanunen senin, al bebegine yatirim yap.. nafaka da hakkin cocugun oldugundan, yanina birakma.. mehirini de verir mi bilmem, vicdanina kalmis, istedigin halde vermezse kul hakkidir..

Ah be ark

ah be arkadasim bunlardan mi korkuyosun? Hangi hakim ; efendim velayeti biz alalim anam cocuga bakicak durumunu kabullenir sence? Boyle birsey yok arkadasim. Gonlunu ferah
yaa cnm o kadının aklına gelenlr seyann aklına gelmezzzz..yok torpl bulcakmıs yok tanıdık sokcakmıs devreye

asla vermicekler cnm asla

Sen gonlunu ferah tut.esinin tahrik edici cumlelerine kanma.cocukla ilgili korkularino yansitma ama anlasma yoluna da git.sakince bak biz anlasamadik ama anne babalik omur boyu.o yuzden iyi anlasmak zorundayiz de.ben evladimin psikolojisi icin seni asla kotulemem de.kv nin dedidigi seyler I hic dusunme.esinle sakin ilimli orta yollu konismayi

cnm annesi basında oldugu sürece cok zor kadın emri veriyor oda yapıyor keske öyle olsa zaten bu duruma gelmezdik

Konusmaya calis.ortak bir cocugumuz var horslarimizla degil cocugumuzun gelecegiyle ilgili hareket etmek zorundayiz de.

Ailesini sil at kafandan.bundan sonraki tek muhatabin esin.biliyorum bizde ayni durumdayiz.zaten onlar boseylerin bilincinde olsaydi bunlar yasanmazdi.o yuzden ailesini sil at.dusunmemeye calis.esim aylar sonra cocugu gormeye geldi onda bile ailesiyle geldi dusun.ama inan ne gerildim ne bisey hissettim.allah biliyo vicdanim rahat dedim.gorus gunleri icin de asla evinde olmasin.disarda bi yerde ve kalabalikta gorus olsun.ailesi cocugu kacirir diyosanda senin cevrenden birileri bulundugunuz mejanin yaninda olsun.yani gorusmeler disarda olur.ve sen istesen de istemesen

Evet acır. Korkma geçecek bu günler.

Ezik durma. Telefonum kafayi yedi diye parca parca yazdim umarim anlasilir olmustur.kusura bakma.sonuc olarak arkadasim kendini uzme zaaflarini belli etme.ne kadar umursamaz ve kendinden emin durursan karsi taraf ona gore davraniyo.tedirginligini anladikca daha cok ustune geliyolar

cnm dısarda olsun olmasınada bn nasıl yannda olucam ki suc değil mi istemezler bni

cnm dısarda olsun olmasınada bn nasıl yannda olucam ki suc değil mi istemezler bni
Canimmmm bebegin su an 6 aylik ve muhtemelen emiyo emmese bile alti bezli bir cocuk.anneyi ayirt edebilecek zamanlarda ve sensiz en fazla yarim saat durur o da durursa tabi.yasi ilerledikce anne bilinci daha fazla olusuyo.benim cocugum 2 yasina geldi.ve su an bizimkiler azicik bir parka goturcek olsalar anne del del diyip bacagima yapisiyor.bu suc degil ki tabi ki de sen olacaksin.ben esime bunu acik acik soyledim.ve Allah var o da bi sorun cikarmadi.cikarsa da kendi bilir.alsin yarim saat sonra geri getirir cunku feryat figan bagirir.

işte cnm sorun o bunlar acımasız cocuk ölüyorum dese getrmez bnide istemezler ilk durusmam oldu tedbir velayeti bnde babasınada 3 saat vermişler daha tık yok 3 koca saat nasıl drucak bnsiz

Merak etme alamazlar bebegini uzme kendini cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…