piskljm okdr bozukki resmen yüregim acıyor..boşanma aşamasındayım ..bebeğim o hemen büyüsün gerckleri görsün istiyorum snrada babası alıcak diye korkuyorum hiç büyümesin gögüsümde uyusun istiyorum kızlar ben gercekten cok kötüyüm uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum korkularım bni esir aldı ya bebeğimi bnden alırlarsa ya şimdi değil büyüdüğünde alırlarsa?o bnm nefesim evlat nasıl birseymiş böyle her saniye daha cok seviyorum...ama korkularım yakamı bırakmıyor ona sarılıp ağlıyorum gece uyuyamıyorum basında bekliyorum onu izliyorum ya doyamazsam ya alırlarsa ya kızımın o güzl gözleri bana böyle sevgiyle bakmazsa yıllar sonra...bi pisktrye gitmeyi düşüyorum aslında ama velayeti etkiler diye onuda yapamıyorum bana azcık morel verin kızlar anneler canımın acısı cok büyük
Canım benim
Seni benim başlığımda gördüm konularına baktım benimle aynı yoldan geçmişsin hemen hemen
Ben de senin gibi gece bebeğime sarılarak uyuyorum
Ben de korkuyordum boşanırsam yıllar sonra alırlarsa ekşmden diye
Ama sonra bunun mantıksız olduğuna karar verdim
Bi kere o çocuk seni tamıyarak büyüyecek
O kötü bana figürü hayatında olmayacak
Evli olduğundan daha sağlıklı bir psikolojide olacak
Emin ol
Sen kendini şimdiden üzme o ilerdi babasını tanıyınca asla senden vazgeçmeyecek
Ben o kadar boşanmış anne baba gördüm inan bi tane bile babam haklıymış babamla kalayım diyeni görmedim
Çünkü bir kadın evliliğini bitiriyorsa ortada çok ciddi bir sebep vardır
Hiç bir kadın hele de bebeği varken kendi evini kraliçe olduğu evi dağıtmaz
Psikoloğa gitmene gerek yok
Çünkü kendin bununla başaçılarsın sen bi annesin
Psikolojinin iyi olmasını mı istiyorsun her fırsatta Allah a sağlıklıyım bebeğim sağlıklı ve mutlu çok şükür aç değilim açıkta değilim beterin beteri var de.
Şükür insana öüthiş bir pozitif enerji veriyor bu zaten bilimsel olarak da ispatlandı.
Silken ve bebeğimle nasıl mutlu olurumu düşün.
Bugün ne yapsak diye planlar yap.
Bak göreceksin zaman akacak ve her şey yoluna girecek
Unutma kapanmayan yara olmaz