insanın yüreği acır mı?cok acıyor

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
piskljm okdr bozukki resmen yüregim acıyor..boşanma aşamasındayım ..bebeğim o hemen büyüsün gerckleri görsün istiyorum snrada babası alıcak diye korkuyorum hiç büyümesin gögüsümde uyusun istiyorum kızlar ben gercekten cok kötüyüm uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum korkularım bni esir aldı ya bebeğimi bnden alırlarsa ya şimdi değil büyüdüğünde alırlarsa?o bnm nefesim evlat nasıl birseymiş böyle her saniye daha cok seviyorum...ama korkularım yakamı bırakmıyor ona sarılıp ağlıyorum gece uyuyamıyorum basında bekliyorum onu izliyorum ya doyamazsam ya alırlarsa ya kızımın o güzl gözleri bana böyle sevgiyle bakmazsa yıllar sonra...bi pisktrye gitmeyi düşüyorum aslında ama velayeti etkiler diye onuda yapamıyorum bana azcık morel verin kızlar anneler canımın acısı cok büyük

Kızını alamazlar senden çünkü yaşı küçük. Bundan yana bir sıkıntın olmasın. Sonrasında baba tekrar velayet davası açar ise ortama, şartlara herşeye bakılır. Boşanma aşamasında çok psikiyatriye falan gitme istersen, ama kendini sakinleştirmeye çalış. Sıkıntı neydi bu arada?

Boşanma aşamasındasın galiba, o yüzden gitme psikolog psikiyatriye falan ..
Bebeğin ne kadarlık ?
Korkma hiç şimdi mahkemeler anneye veriyorlar her türlü velayeti .
Çalışıyor musun ?

alkol şiddet kv....cnm daha öncede konu açmıstı velayetle ilgili amaz dediler evet ama ya aksı olursa ya bişi olurda alırlarsa böyle içim içimi yiyor

Bebegin kucuk senden alma ihtimalleri yok. Ve evet psikoljik tedavi malesef ki yanlis izlenim birakabilir kendi kendini tedavi etmek zorundasin. Sen ne kadar guclu okur kendi ayaklarin uzerinde durursan bebegini alma ihtimaleri okadar azalir. Ayrica adamin tehditlerini mahkemede anlatirsan sana yarari olacaktir. Korkma sakin zaten amaci o. Rabbine sigin. Bol bol dua et. Allahim yardimcin olsun.

Boşanma aşamasındasın galiba, o yüzden gitme psikolog psikiyatriye falan ..
Bebeğin ne kadarlık ?
Korkma hiç şimdi mahkemeler anneye veriyorlar her türlü velayeti .
Çalışıyor musun ?
daha calısmıyorum ama iş bakıstıyorum yani bebeğim 6 aylık korkularım bni esir almıs durumda

sağol cnm hep dua ediyorum sürekli sürekli Allhım sesimi duyar inş..annem gecede kac kez geliyor basıma kızım uyu lutfen yapma böyle diye ama yapamıyorum işte sanki ona doyamıcakmısım gibi uyku uyusam vakt geçiçekmiş ona doyamıcakmısım gibi

Bu sekilde saglikli bir bebek buyutemezsin ve karsi taraf bunlari ogrenirse senin aleyhine olur. Biran once toparlanmalisin ve korkmamalisin.

Kayinvaliden ve esin hala mi baski yapıyor sana . kizini senden kimse alamaz bunu biliyorsun değil mi. Neden onlarin tehditlerine aldanip gözyaşi dökuyorsun..

Amaclari yavrunu kullanarak seni üzmek, yildirmak ve sen onların amaclarima hizmet ediyorsun böyle yaparak.

Bebegin büyüdüğünde gözünün içine bakan annesini bırakmak ister mi saniyorsun. Kaç çocuk annesinin dizinden ayrılmak ister ki.
Hirpalama kendini o vicdansizlarin laflarina kulaklarini tika

canım Allah yardımcın olsun
seni çok iyi anlıyorum yaşadığın korkunun ne kadar acı verdiğini çok çok iyi biliyorum ne yazık ki
ama korkma kızın daha çok küçük, velayeti sana verirler
içini ferah tut, bol bol dua et
Allah sana ve kızına güzel, huzurlu bi ömür versin inşallah

canım benim kıyamam ben sana, içimi acıttın be kuzum
yapma böyle ne olur toparla kendini kimse seni yavrundan koparamaz
sen iyi ol ki kuzunda mutlu huzurlu bi bebek olsun

bebegınız daha cok kucuk anne sevgısıne muhtac mahkeme sızden almayacaktır bebegınzı
ve sızın bu hallerınızı bebekte hıssedıyordur onu mutsuz etmeye hakkınız yok toparlanın lutfen

canım sen öncelikle bi sakin ol. kendi kendini sakinleştirmek zorundasın bebeğin için.. ailenin yanındasın sanırım bak ne kadar güzel annen yanında, sana destek oluyo henüz bebeğin çok küçükmüş zaten durum buyken ne bebeğini alabilirler senden ne de sana bi zarar verebilirler. 7 yaşından önce bebeğini alamazlar senden havada karada senin yanında o bebek içini ferah tut

inş cnm ins bni hiç bırakmaz kızımda nebilim öyle korkular sardı ki içimi

Ay cok kotu oldum Allahim hicbir evladi anasindan ayirmasin salma bu kadar kendini cocugu almak bu kadar kolay mi sadece seni korkutmaya calisiyor uzulme cocugun icin guclu ol

ailem herzamn yanmda herzamn destek onlarda üüzlüyor cok.ya 7 yasından sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…