insanın yüreği acır mı?cok acıyor

Ve ben sana sunu soyleyim.senin on katin beter durumdayim korkularim uykusuz gecelerim.sonra sonra dusundum.gercekten evlatlarini dusunselerdi biz bu halde olmazdik.bir arkadasim bosandi.bosandiktan cok kisa sure sonra adam evlendi.2
işte cnm sorun o bunlar acımasız cocuk ölüyorum dese getrmez bnide istemezler ilk durusmam oldu tedbir velayeti bnde babasınada 3 saat vermişler daha tık yok 3 koca saat nasıl drucak bnsiz
Canim benim endiselerini anliyorum.ama dedigim gibi oncelikle esinle orta yolu bul.ailesi doldursun istedigini desin.bi kere senin derdin evladin.onlarin sevgili ogullari degil.o yuzden de hic oralikli olmadan onlardan geleni bir yabanciymis gibi karsila.ve degil 3 saat yarim saat bile bakamaz ki.sen olmak zorundasin.onlara da bunu net sekilde belirt.annem babam ivir zivir baskasiyla da gonderirdim.ama bu cocuk anne kuzusu.o yuzden ben olmak zorundayim de.evladimiz icin de boyle olmasi gerekir de.

Usteki yazim yarim kalmis.arkadasimin 2 cocugu vardi.ve bosandiktan cok kisa sure sonra adam evlendi.aldattigi kizla.simdi arkadasim da evlilik yolunda ve adam tehditlere basladi.biri 1 digeri ilkokuldaydi cocuklarin.adam cocuklari alicam vs desi.buyugu gonderdi once.al dedi tamam velayetlerini de al.zor oluyor beziydi mamasiydi okuluydu bakimiydi ben de rahat ederim dedi.ertesi gun adam oglani hemen geri gonderdi.al ne halin varsa gor demis bi de.ki bu ahkam kesen adam nafaka icin cocuklari gormek icin ne sorunlar cikarmisti.benim icin donum noktasi oldu bu olay.ve bende esime karsi hep tedirgindim.hep goz korkutuyodu ama ben tamam su bu yapunca ne oldu hic arayip sormaz oldu.dusunme arkadasim sikma canini net ol korksan da belli etme.elinde delillerin var o dusunsun.isteswn degil gormek yanina yaklastirmazsin.butun imkanlar sende kendini gucsuz hissetme

haklısın arkaadaasım tavsiyrn için teskkr ederimmm cok sağol cnm bnm bulucaz bi yolunu bakalımm of offf mis kokulum bnmle olsund baska birsey isteemem

bebegi kaybetme korkunu hissettirme yukarida bir arkadasta aynisni yazmis sanirim..ferah tut icini

cok teşkkr ederm cnm bnm bana morel ve güç verdn allh ragzı olsun..babası alınca kokuyorum nasıl durucak ne halde olucack bebeğim bnsiz off kafam allk bullak
Alamaz bebeğini
Aynı korku bana da oluyodu
Millet çocuğu alıyo istediği yere taşınıyo eski eşe bildirmiyo bile
Polis de bebek anasıylaysa hiç bişey yapmıyo
Dert etme
Senden kimse bebeğini alamaz alamayacak da

X