insanın yüreği acır mı?cok acıyor

allh ragzı olsun cnm bnm ..halan için üzüldüm neler yasamıs öyle cok zor cok ağır seyler bunlar hele içinde bir canlı kucagında sana muhtac minicik canlı varken..nekdr iğrenç acımasız oluyor bu insanlar böyleee ...inş hep yanmda olur kötülemicem cnm zaten anlıcak emnimki bnm güzl kızım hepsini anlıcak ama kv okdr yağcı okdr yalancı reklamcı bir kadın kii bni korkutan o ..bnm minicik yavrumun kalbini kirletmesinden korkuyorum

Sakin olun öncelikle bebişiniz sizinle onunla yaşayacağınız güzel günleri düşünün Büyüdüğünde zaten bebeğiniz sizinle olmak isteyecektir onu böyle seven bir anneyi bırakmaz. :)

korkma annesi o zamanla iyiyi kotuyu ayirt edecek hem hicbir evlat aslanlar gibi evladi icin mucadele veren anneye sirt donmez halam suanda cok iyi hersey koyu bir ruyaydi uyandim bitti dedi kizi evlendi kocasida ana kuzusu tekrar evlenip yine ikinci esinide yavrusuyla kapiya atmis o zavalliminda 1 evladi var yine kadin magdur oldu bu zalimlerin yuzunden olan kadinlara masum yavrulara oluyor insaallah sende halam gibi firtinadan cikip gunesi goreceksin ikincisi benim kvdemde oyle kizim bana ara ara dusman olurdu onda kaldigi geceler en son 6 ay once 2 hafta kal babaannende dedim kalirim beeee diye havayla gitti ama bir pazar sabahi saat 5de tel caliyor bir actim kizim anne sabahi zor ettim ne olur eve geleyim diye bi aglamadigi kaldi sebep annesi neseli enerjikmis babaannesi cok SIkici butun gun uyuyor agzida hic durmuyor anne cok takintili zavalli babaannecigim diyor o oldu gitmiyor annemin yeri bi baska babaanne diyor onsuz hayat dusunmem bile allahim benden once onu almasin yanina diyor cadiiiiii seninkide inan bana oyle olucak korkma

Diğer konunu ve o çirkef kayınvalideni hatırlıyorum.Allah senin yanında arkadaşım.Sen gönlünü ferah tut.Sen annesin kendini koyverme.Ne olursa olsun alamazlar bebegimi diye motive et kendini.
Eşinin ve kayınvalidenin sonu çoook kötü olacak.Sana akıttıkları göz yasları misliyle burunlarından gelecek insallah.

Slm,ALlah bagislasin bebeginiz cok guzel,ben evli ve cocuk sahibi degilim.tarafsiz biri olarak cocugunuzu sizden alacaklarini sanmiyorum,evliliginizde siddet ve alkol sorunlari varmis.ve bu konulardan mahkemeye cikmissiniz.lutfen icinizi ferah tutun.inaniyorum ki cok guzel bir gelecek sizi ve yavrunuzu bekliyor.

bu resimedki bebk senin bebeğin mi??
bakmaya doyulacak bi bebk değil bu rabbim esirgesin yaa ne güzel de yaratmış ne güzel gülüyor
sana bağışlasın mevlam korusun sizi

aminnnn arkadasım amin dlerim öyle olur bana yasattıklarını yasamdan ölmesinler bna güneşi göstermediler bee hapsettiler resmen hemde tek basıma

bakmaya doyulacak bi bebk değil bu rabbim esirgesin yaa ne güzel de yaratmış ne güzel gülüyor
sağo
insallllh cnm bnm inş hayatı cok seviyordum bunların yüzüden yasamktan sogudum...tek sebebim bebeğim o bnm yasaams sevncim

cnm bnm sağol ama bebeiş bnm değilll ama aynı bnmkine benziyor o yuzden koydum fotoyu

Canım benim
Seni benim başlığımda gördüm konularına baktım benimle aynı yoldan geçmişsin hemen hemen
Ben de senin gibi gece bebeğime sarılarak uyuyorum
Ben de korkuyordum boşanırsam yıllar sonra alırlarsa ekşmden diye
Ama sonra bunun mantıksız olduğuna karar verdim
Bi kere o çocuk seni tamıyarak büyüyecek
O kötü bana figürü hayatında olmayacak
Evli olduğundan daha sağlıklı bir psikolojide olacak
Emin ol
Sen kendini şimdiden üzme o ilerdi babasını tanıyınca asla senden vazgeçmeyecek
Ben o kadar boşanmış anne baba gördüm inan bi tane bile babam haklıymış babamla kalayım diyeni görmedim
Çünkü bir kadın evliliğini bitiriyorsa ortada çok ciddi bir sebep vardır
Hiç bir kadın hele de bebeği varken kendi evini kraliçe olduğu evi dağıtmaz
Psikoloğa gitmene gerek yok
Çünkü kendin bununla başaçılarsın sen bi annesin
Psikolojinin iyi olmasını mı istiyorsun her fırsatta Allah a sağlıklıyım bebeğim sağlıklı ve mutlu çok şükür aç değilim açıkta değilim beterin beteri var de.
Şükür insana öüthiş bir pozitif enerji veriyor bu zaten bilimsel olarak da ispatlandı.
Silken ve bebeğimle nasıl mutlu olurumu düşün.
Bugün ne yapsak diye planlar yap.
Bak göreceksin zaman akacak ve her şey yoluna girecek
Unutma kapanmayan yara olmaz

Canimmm daha onceki yazilarini da okudum.belki yazdimda hatirlamiyorum.ben de seninle ayni durumda olan yani bosanmak uzere olan bir anneyim.ve inan ayni korkulari yasiyorum.surekli dua vs halindeyim.ama mantikli dusununce de ortada somut gercekler var.asiri korku ve duygusalliktan bunlari gozardi ediyoruz.kanunen 7 yasina kadar yatili alinmiyor.biz farkli sehirlerde olacagiz.sonrasinda sana sunu soyleyim bosanmak uzere oldugun esin cocugunuzun senin zayif noktan oldugunun farkinda.kolay mi cocuk buyutmek, bakmak.bunun sorumlulugunu alir mi saniyorsun? Velayeti sana verecejler Allahin izniyle.sonrasinda esine soyle ister her hafta ister ayda bir..ne zaman isterse gelsin gorsun.yani mahkemenin belirledigi gun olsun.onun disinda zaten bisey talep etme hakki olmaz.sonrasinda sunu da bil ki ayrilmak uzere oldugumuz eslerimiz % 90 evlenecek.saniyor musun ki evlenince gelsin gorsun.mahkemenin belirledigi gun ve saatte disarda gorecek.oyle ne kadar paylasimi olabilir ki? Bi de extradan cocugun masrafini cikar bakalim ne kadar gelip gorecek arayip soracak? Uzme kendini, uzmeyelim kendimizi...elbet Allah goruyor halimizi.kucucuk yavrularimizla bizi ve onlari birakan, sorumluluk ve sahip cikma duygusundan bi haber insanlari Allah gormuyo mu? Beddua etmesekte ahlarimiz yetmez mi? Zor gunler geciriyoruz ama gecicej be arkadasim. Gonlunu ferah tut...

Korkmayın bir halt yiyemezler , hiçbir mahkeme bebeği annesinden almaz.

Siz içiniz ferah tutun, gerçekten gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz. Bu psikolojde bebeğinize faydalı olamazsınız, atın bunları kafanızdan.

Bebeğinizle daha çok mutlu , sağlıklı yıllar geçireceksiniz, Allah ikinize de beraberce yaşayacağınız uzun ömürler versin.

cok teşkkr ederm cnm bnm bana morel ve güç verdn allh ragzı olsun..babası alınca kokuyorum nasıl durucak ne halde olucack bebeğim bnsiz off kafam allk bullak

allh ragzı olsun cnm bnm snnde yaran bnmki gibi allhım sanda güç kuvvat sabır versin korkudan maf olmus durumdayım..bnm eski eşimin annesi bakıcakmıs cocuga onlar planı yapmıslar bilee..cnm bu baba nasıl görüyor nasıl alıyorlar cocugu bi fikri varsa banada paylasırmısın cnm ya

amin arkadasım allh ragzı olsun umarım öyle olur onların maddi durumu cook cook iyi bnmse orta artı daaha calısmıyorum buda bni korktuyor

iyi iyi ama hersey anasının üzerine hersey hemdeeeee calıştıgı iş yeri bile istediği zaman kendini calısmıyor bile gösterebilir bunlar

kimse alamaz Allah' in izniyle.. kendini bu sekilde yipratma.. simdi zaten sende kalir bebek oldugundan, ilerde de imkanin gecinecek kadar olursa, yine alamazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…