insanın yüreği acır mı?cok acıyor

bebegınız daha cok kucuk anne sevgısıne muhtac mahkeme sızden almayacaktır bebegınzı
ve sızın bu hallerınızı bebekte hıssedıyordur onu mutsuz etmeye hakkınız yok toparlanın lutfen
hayatta en son istiyecgm sey onu mutsuz etmek toprlamaya clıscam cnm tskkr ederim

Duygulandim gozlerim doldu.
Dunyanin bi yerlerinde reddi velayet davasi acsam cocugumdan kurtulurmuyum diyen bi anne, bi diger tarafindaysa cocugumu alicaklar diye aglayan geceleri uyumayan bi anne.

Allah seni goruyor canim, dua et sen yeter kimse alamiycak kizini senin elinden insallh.
Ne bu korku oooo sen daha kizinin duvakla evden cikip gelin gittigi gunu goruceksin.
Ve o kizin, senin evinden cikicak.
Senin elini operek.
O gune hazirlan kiz.
Stress yapmak yuzde kirisikliliga neden olur.
O gun gelinin anneside ne cirkinmismi demelerini istiyosun?

cnm bnm nkr güzll yazmıssın allh hepinizi güzl kalbinz gib mutlu etsin..annemin yüzünde o strese baglı kızarklardan olustu bana üzülmekten doktorn dedği tek sey stres üzüntü

ailem herzamn yanmda herzamn destek onlarda üüzlüyor cok.ya 7 yasından sonra
7 yaşından sonra da bebeğin gitmek istemez onların yanına merak etme. küçük anlamaz falan diyoruz yanında konuşuyoruz falan ama inan bana herşeyin farkındalar senin çektiklerini bile bile gitmek istemez...

7 yaşından sonra da bebeğin gitmek istemez onların yanına merak etme. küçük anlamaz falan diyoruz yanında konuşuyoruz falan ama inan bana herşeyin farkındalar senin çektiklerini bile bile gitmek istemez...
inşş canım bnmmmmminşllh o snn güzl kalbinn söyleği gibi olur

cnm bnm nkr güzll yazmıssın allh hepinizi güzl kalbinz gib mutlu etsin..annemin yüzünde o strese baglı kızarklardan olustu bana üzülmekten doktorn dedği tek sey stres üzüntü

Amin canim benm hepimizin yuzu gulsun insallah, kimse uzulmesin dunyada.
Helede anneler uzulmesin.
Helede senin gibi anneler.

Bak gordunmu yapmaman gerekeni biliyosun. Sonuclarinida ogrenmis oldun.
Minik meleginle bir omur mutluluk sizin olur insallah.

amin arkdsm cok sağol allh ragzı olsnnnn

hakikaten insana öz ana-babasından başka fayda yok ya.. (istisna eşler hariç)
bi de kendinden başka.. kendi kendini sakinleştiriceksin.. bebeğin için,ailenin üzülmemesi için, ruh sağlığın için..
Rabbim aileni bebeğini sana bağışlasın canım.. hakkınızda hayırlısını versin hep..

baba bir cocuga bakacak güvenceye sahip mi hadi onu geçtim beceriye sahipmi kimse bile bile başının ağrımasını istemez bu kendi çocuğu olsa bile geçerli ve birde bir erkekse :) siz üzülmeyin güzel günler hayal edin.Kızınızla beraber yapacağınız kahve keyiflerini düsünün vs.Gün doğmadan neler doğar nede olsa

şuan dimdik ayakta durma zamanı...eminim bebeğini sana vericekler..boşanma bittikten sonra herşey çok güzel olacak..iyi şeyler düşün..

7 yaşında sizden alınacağını kim söyledi?
Merak etmeyin o yaşta da alamaz da.
Siz 7 yaşına kadar olan zamanı acı içinde mi geçireceksiniz.
Eğer böyle yaparsanız işte o zaman sorun olur.
Akıl sağlığınızı kaybedersiniz.
Bu ağlamalarınızı, bu duygu fırtınalarınızı çocuğunuz anlıyor.
Ona zarar veriyorsunuz.
Bir an önce toparlanmaktan başka çareniz yok.
Ağlayıp endişelenmek yerine bebeğinize en iyi şekilde bakın.
Dua edin herşey güzel olsun.
7 yaşında velayet davası açabilmesi için mutlaka sizin bir kusurunuz olması lazım.
Çocuğunuzun sizinle yaşamasının onun için kötü olması lazım.
Eğitimini mi engelleyeceksiniz?
Şiddet mi uygulayacaksınız?
Kötü yola mı düşeceksiniz?
Sağlık konusunda onu mağdur mu edeceksiniz?
Yoksa hangi hakim sizden alınmasına karar verir çocuğunuz sizinle birlikte mutlu, huzurlu ve güvendeyse.
Korkmayın nolur..

Allah esirgesin çok güzel bir bebek maşallah.
canım sen 7 yıl sonrasını düşünüp bu günlerini ziyan etme.
7 yıla o adam bin kere evlenir 3 çocuk yapar tabi kadın kaçmazsa.sen al bak çocuğuna desen bile belki ilerde o istemeyecek bunlar maalesef acı gerçekler.
arkadaşım 6 aylıkken çocuğu ayrıldı yani evi terketti adam önce asarım keserim çocuğumu alacam falan filan aradan 2 sene geçti bayramda seyranda arıyor tek kuruş para göndermiyor nafaka içinde mahkemelik oldular.
yani sen gönlünü ferah tut evladından kimse ayıramaz seni Allah evladına güzel hayırlı kaderler versin.

O bebeği sizden alamazlar. ama büyüdüğünde elbette babası ile görüşmek zorunda. Unutmayın siz boşandınız ama cocuğunuz babasından boşanmadı

merak etmeyin alamazlar kizinizi..icinizi ferah tutun,biraz daha buyusun bebeginiz is bakarsiniz.

cok tesekkrler inş dedğinz gibi olur inşşş bnde bebeğimle bir ömr yasarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…