- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- Konu Sahibi pembepante
cok tskkr ederim evet calısmam sart ona en güzl mutlu hayatı sunmalıyımmerak etmeyin alamazlar kizinizi..icinizi ferah tutun,biraz daha buyusun bebeginiz is bakarsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tskkr ederim evet calısmam sart ona en güzl mutlu hayatı sunmalıyımmerak etmeyin alamazlar kizinizi..icinizi ferah tutun,biraz daha buyusun bebeginiz is bakarsiniz.
cok tesekkrler inş dedğinz gibi olur inşşş bnde bebeğimle bir ömr yasarım
çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız sıkıntı yapmayın Allah'ın izniyle halledersiniz inşallah..piskljm okdr bozukki resmen yüregim acıyor..boşanma aşamasındayım ..bebeğim o hemen büyüsün gerckleri görsün istiyorum snrada babası alıcak diye korkuyorum hiç büyümesin gögüsümde uyusun istiyorum kızlar ben gercekten cok kötüyüm uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum korkularım bni esir aldı ya bebeğimi bnden alırlarsa ya şimdi değil büyüdüğünde alırlarsa?o bnm nefesim evlat nasıl birseymiş böyle her saniye daha cok seviyorum...ama korkularım yakamı bırakmıyor ona sarılıp ağlıyorum gece uyuyamıyorum basında bekliyorum onu izliyorum ya doyamazsam ya alırlarsa ya kızımın o güzl gözleri bana böyle sevgiyle bakmazsa yıllar sonra...bi pisktrye gitmeyi düşüyorum aslında ama velayeti etkiler diye onuda yapamıyorum bana azcık morel verin kızlar anneler canımın acısı cok büyük
tbiki görüücekkk buna zaten engel olamam ama tek korkum onu kandırmalarıO bebeği sizden alamazlar. ama büyüdüğünde elbette babası ile görüşmek zorunda. Unutmayın siz boşandınız ama cocuğunuz babasından boşanmadı
cok tşkkr ederm inş öyle olur cnmşuan dimdik ayakta durma zamanı...eminim bebeğini sana vericekler..boşanma bittikten sonra herşey çok güzel olacak..iyi şeyler düşün..
piskljm okdr bozukki resmen yüregim acıyor..boşanma aşamasındayım ..bebeğim o hemen büyüsün gerckleri görsün istiyorum snrada babası alıcak diye korkuyorum hiç büyümesin gögüsümde uyusun istiyorum kızlar ben gercekten cok kötüyüm uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum korkularım bni esir aldı ya bebeğimi bnden alırlarsa ya şimdi değil büyüdüğünde alırlarsa?o bnm nefesim evlat nasıl birseymiş böyle her saniye daha cok seviyorum...ama korkularım yakamı bırakmıyor ona sarılıp ağlıyorum gece uyuyamıyorum basında bekliyorum onu izliyorum ya doyamazsam ya alırlarsa ya kızımın o güzl gözleri bana böyle sevgiyle bakmazsa yıllar sonra...bi pisktrye gitmeyi düşüyorum aslında ama velayeti etkiler diye onuda yapamıyorum bana azcık morel verin kızlar anneler canımın acısı cok büyük
umarım umarım öyle olur cnm saolZannetme ki babası da böyle hissediyor
Erkekler boşanınca çocuklarından da boşanıyor inan
İlk zamanlar yavrum yavrum sonra almaya bile üşeniyorlar
Çocuğun aklı erdiğinde zaten kendisi gitmez, dava konusu olsa bile
Aklı eren çocuğa soruluyor mahkemede, onlar çocukta olsa biliyor eğriyi doğruyu
Herkes ana kuzusu, seni bırakıp da gitmez emin ol
Bir çocuğun hayatta her şeyi annesidir, babada sevilir mutlaka ama anne her şeydir
Gönlünü ferah tut, onlarca dava açsa da et tırmaktan ayrılmaz, babadan da yar olmaz (istisnalar hariç)
Senin eşininde o istinai babalardan olduğuna hiç inanmıyorum, bol bol dua et, Allah'a sığın, düşündüklerinin hiç biri olmayacak inan
bende ayrildigimda bebegim 6aylikdi!kızlar hepinize ayrı ayrı teşkkrler allh heinzden ragzı olsun bebeğim 6 aylık...bnde baska sehire tasınmayı düşüyorum zaten bn burda onlarla aynı yerde olmak istemiyorum
canim ben sana ozelden msj attim ozet gectim belki sana ilham kaynagi olurum diye icinde bir umut sebebin olurum diye :)cok geçmiş olsun mu diyim cnm ne denir bilmem peki şimdi nasıl cnm özel değilse babası kac günde bir görüyor minik bebeği alabiliyor mu yanından nasıl oluyor cok merk edyorum bunarı
bebeğin çok küçük alamazlar senden. senin yüz kızartıcı suçun olsaydı belki ozaman biraz ihtimali olurdu. ama şu durumda olmaz korkma. her çocuk anneye bağlıdır büyüse bile babasını düşman etmeyin. babasının yanına gitse bile dönüp geleceği yer senin yanın
bence babayı kötülemek çok yanlış iyi yada kötü ne olursa olsun kızın kendi öz iradesiyle bilsin doğruyu yanlışı. bizim komşunun eşi aşırı akol alan bir tipti kadın ayrıldı ama çocuklarını düşman etmedi. kızı gitti babasının o leş gibi alkol kokan evini temizledi ama annesinin neden ayrıldığını anladı.kesinlikle dogru. elleme kendisi cocuga seni kotulese dahi sen kotu bise deme onun hakkinda kizina
dogruyu o bulacaktir!
aynn bign bnm bebeğimde bunları öğrenicek görücekbence babayı kötülemek çok yanlış iyi yada kötü ne olursa olsun kızın kendi öz iradesiyle bilsin doğruyu yanlışı. bizim komşunun eşi aşırı akol alan bir tipti kadın ayrıldı ama çocuklarını düşman etmedi. kızı gitti babasının o leş gibi alkol kokan evini temizledi ama annesinin neden ayrıldığını anladı.
kesinlikle ogrenecek canim sakin etkileme cocugu ilerde babayla ilgilide kotu seyler anlatma o daha kotu etkiliyor cocuklari inan bana yasayarak gorsun ogrensin benim halam daha kirki cikmamisdi esi kayinvalidesiyle bir olup gecenin bir koru kapiya atmislardi oda zavallim bize gelmis hic unutmuyorum ama halam hic kizina anlatmadi babasiyla yasadiklarini onu annesinin kucagindayken sokaga attigini kiz gitti geldi babasinin nasil biri oldugunu coookkk coookk iyi anladi ve annesine iyiki ayrilmissin ana kuzusu bu adamdan diyormus ayrica bebeginide kimse alamaz senden korkma annesi korkuylada bakma kuzuna sen guclu korkusuz olkiiii yavrunda o kadar guclu olsun hayat hep sizden yana olsun mutluluklar kizinla senin yaninda olsunaynn bign bnm bebeğimde bunları öğrenicek görücek