insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

ıyyy midem bulandı yaww tamda salatalık yiyordum. :63: bende ter kokusunda nefret ederim. :KK11:hergün duşumu almadan işe adımımı atmam. su sabun diye birşey var temizlik imandan gelir demişler

Bunun muslumanlikla alakasi yok. Temizlik imandandir derler. Zaten musluman bi insan namaz kiliyorsa gunde 5 vakit abdest alir, iccamasiri falan kirliyse namazi bile kabul olmaz. O yuzden bununla alakasi yok. Kendine saygisi olmayan insan pis olur, bunun dinle alakasi yok.
hiç alakası yok .
gidin orta anadoluya veya diğer bölgelere
namaz kılmayanı döverler ve abdest almak insanı temizlemiyor ki
abdestim taze deyip almıyorlar her zaman .
bir de mesh diye bir şey var ayak da yıkamıyor çoğu

yok Kore ye gittim tertemiz sokaklar tertemiz insanlar ...Bir de korenin erkeği kadını çok bakımlılar :KK66: Erkeklerin bile bakım malzemeleri benimkinin 3 katı :KK70:
Canım burada ne yedikleri hakkında mideni bulandırmak istemem ,sende çok merak etme :KK70: Merak edilecek bir şey yok :KK66:
İnsanlar pislikte ciddi çığır açmışlar tuvaletlerin bazılarında kapı yok ,insanlar koskoca marketlerde çocuklarının tuvaletlerini ortalık yere (Manan reyonu önü,yumurta reyonu önü ) Yaptırıyor keze sokaklara da aynı şekilde ..

Herkes kadın erkek sokaklara tükürüyor,su çoğu tuvalette yok,lokantalarda aynı şekilde ,nüfus çok fazla..
Daha anlatayım mı :KK43:
Oh Kore konusunda rahatladım:21:
Ama Çin çok kalabalık olduğu için, alt yapı yetersizliği sebebiyle biraz da insan davranışları sebebiyle öyle sanırım.
Küçük bir örnek olacak ama bir evde 15 kişi yaşasa da temiz olunabilir, tek kişi yaşasan da b.k götürebilir. Davranışla alakalı bu. Onlar da alışmışlar pisliğe demek ki rahatsız da olmuyorlar.
Benim akrabam var bir tane, pis bir kadındır, mesela yaz günü sinek ölür ya, koltuğun üstündeki ölüleri silker de oturursun koltuğuna. Var işte midesizler.

beğenmedikleri Avrupalılara bu anlamda kurban olsunlar
pislik insanlar leş gibi gezerler sonra da müslümanlık satarlar
yahu müslümanlardan nefret ediyor insanlar
pisliği savunmak da bir o kadar pisliktir .
bunun aması maması yok .
Çok istisnai durumlar olabilir ki zaten bu bizi genel bir kanıya götürmez
pisiz işte pisiz
kimse itiraz etmesin

pis değiliz bunu kabul etmek yerine maşşallah bahane bahane bu anlamda süperiz.

herşeye bahanemiz var

bazıları yargılamayın kınamayın yazmışlar ama, kimse o insanların kötü kokularını çekmek zorunda değil, kalkın gidin ordan demekle olmuyor çünkü bu tip insanlarla nerde ne zaman karşılaşacağımız hiç belli olmuyor... beden temizliğine dikkat etmemek kabir azabı sebebidir arkadaşlar...

hiç alakası yok .
Ben konyaliyim zaten yani orta anadolu. Annem ablalarim abilerim ve akrabalarimin cogu namaz kilar. Cok nadir ter kokarlar. Dedigim gibi imandandir. Eger namazi ciddiye almiyorlarsa oyle yaparlar belki ama ciddiye alan Allah ile bulusacagini bilen insan temizlenir. Bu konuyu dine baglamayalim lutfen genelleme yapilamayacak bir konu, her kesimden pis insan vardir.

hiç alakası yok .

arkadaşım ben konyalıyım kimse kimseyi dövmez nerde olursa olsun ne alakası var şimdi

rica ediyorum konuyu dine getirmeyin

hiç alakası yok .
bu nedir ya...örnekmi vermiş oldun sen şimdi....ve mantık koşarak uzaklaşır

bazıları yargılamayın kınamayın yazmışlar ama, kimse o insanların kötü kokularını çekmek zorunda değil, kalkın gidin ordan demekle olmuyor çünkü bu tip insanlarla nerde ne zaman karşılaşacağımız hiç belli olmuyor... beden temizliğine dikkat etmemek kabir azabı sebebidir arkadaşlar...
Parayla mı yolluyorlar sizi yahu. Vaaz mı veriyorsun kimsin sen? Ne Kabir azabı? Insanlar senin burada verdiğin vaazı okumak zorunda mı? Çileden çıkarıyorsunuz insanı ya.
...
Ben banlanırım hadi bay bay.

Ben konyaliyim zaten yani orta anadolu. Annem ablalarim abilerim ve akrabalarimin cogu namaz kilar. Cok nadir ter kokarlar. Dedigim gibi imandandir. Eger namazi ciddiye almiyorlarsa oyle yaparlar belki ama ciddiye alan Allah ile bulusacagini bilen insan temizlenir. Bu konuyu dine baglamayalim lutfen genelleme yapilamayacak bir konu, her kesimden pis insan vardir.
yahu siz demediniz mi burada batılılar temiz yıkanıyor kokanlar araplar türkler bilmem ne ben mi genelleme yapmış oldum pes yani

o zaman o sakızı nerde çiğnemeyi öğrendiyse orda çigniyecek bu tarz insanlar birinin terslemesine gelicek adam haklıyken haksız olucak.

o dolmuşta biri bayan biraz sessiz çignesenz dese olay çıkıcak belki ben rahatsız oluyorum o çıkan ses beni deli ediyor.yada illa ki agız alışkanlığı varsa ağzının içinde fark ettirmeden çigniyecek.

tek kokusuna gelince önceden de yazdım meslekten dolayı olsa bile dikkat eden bir şekilde çözüm bulur.bence bunlar bahane

başka bir pencere açtın evet ama konuyla pek alakası olmayan pencere açtın canım...

elinde olanak yoksa yada fakirse değil konu daha çok kişinin kendisine saygısıyla ilgili bir durum

Evet öyle yapacak ama yapmıyor ve yapacak birşey yok.
Valla öyle bir zamandayız ki kalkıp birine " neden böyle sakız çiğniyorsunuz/ yok neden böyle yapıyorsun " v.s demem.

Kimin ruh hastası olduğunu bilmiyoruz.. A demeden bıçak çekip küfür ediyorlar, en beklenmedik insanlar bile.

Bence alakası var ama tabi sizce olmayabilir.. Benim baktığım taraf bu.

Meslek icabı olsa bile dikkat etmeli yine hemfikiriz. Ama olmayınca da olmuyor. Dediğim gibi hadi kıyafetini değiştirdi, saçına tenine sinen kokuyu eve gitmeden yok edemez.

Güney Koreyi cok seviyorum bende dizilerinden falan anlasiliyor ne kadar bakimli olduklari. Cok gitmek istiyorum ama ac kaliriz oralarda diyor esim sirf bu yuzden gitmek istemiyor:KK70:

yok aç kalmazsınız ama çok merak edilecek görmezsem öleceğim tarzı bir yer değil ..Bir kere ciddi anlamda pahalı bir yer,ikincisi gökdelen ağırlıklı gelişmiş bir yer aman aman değil ..
Eğer eşinizle bir yere gitmeyi düşünüyorsanız,filipinleri tavsiye ederim :KK66: Hem ucuz hem güzel hem çok romantik :p

X