- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Bebek kirki cikana kadar yikanmaz zihniyetinde insanlar var ya bebek ustunde kaniyla diger sivilarla kirk gun bekletenler var nasil rahat ediyorlar anlamak mumkun degilgeçenlerde kucağıma bi akrabanın 3 aylık çocuğunu aldım sevmek için ama böyle bir koku yok ekşi ekşi kokuyordu çocuğu sevmek bi kenara dursun aldığıma alacağıma pişman oldum. hadi be kadın kendin kokuyu almıyorsun da çocuğa yazık değil mi?
Sizde sakız çiğnemek rahatsızlık verir ama bazı insanlar o şekilde sakız çiğneyerek büyüdükleri için, büyüklerinde hep oyle gördüğü için onlara abes gelmez.
Bende sakız çiğneyemem, sesli sakız çiğnenmesinden çok rahatsız olurum ama doğrular var.
Konuyu bir yere getirmedim. Başka bir pencere açtım. Gerçekten banyosu olmayan, banyo için sıraya giren insanlar var.
Ya da geceli gündüzlü çalışıp evine giderken o şekilde kokabilecek insanlar.
Bende her insan gibi tabiki kokulardan rahatsız oluyorum. Yazın sabah çık adan bir duş alınması gerektiğini , eve gelince üstünü değiştirmeden bir duş alınması gerektiğini savunanlardanım.
Bunu yapamayanlar var onu diyorum.
Elbette bile isteye, imkanı olduğu halde temiz gezmeyenler var , buna birşey demiyorum.
Bebek kirki cikana kadar yikanmaz zihniyetinde insanlar var ya bebek ustunde kaniyla diger sivilarla kirk gun bekletenler var nasil rahat ediyorlar anlamak mumkun degil
genelleme yapmayalım elin avrupalısına da kurban olmayalım rica ederim...bahsettiğiniz kişiler zaten müslümanlık sıfatı taşımayan kişiler..terli kokanların alnında yazmıyordur heralde müslüman olup olmadıkları...beğenmedikleri Avrupalılara bu anlamda kurban olsunlar
pislik insanlar leş gibi gezerler sonra da müslümanlık satarlar
yahu müslümanlardan nefret ediyor insanlar
pisliği savunmak da bir o kadar pisliktir .
bunun aması maması yok .
Çok istisnai durumlar olabilir ki zaten bu bizi genel bir kanıya götürmez
pisiz işte pisiz
kimse itiraz etmesin
Cok sert olmus.. kimin ne yasadigini bilemeyiz.. ki o kadin belkide acil bir isi cikti, vakti olmadi, asci vs vs.. bir suru ihtimal var.. ki eminim farkinda olsa zaten ilk basta kendiai onlem alirdi..
hadi ter kokusu neyse, terleyip üzerine deodorant parfüm sıkanlara ne demeli. 2x işkence.
Tamam bana bilet al geliyorum. Fazla kilolara kesin çözüm
O değil de acaba uzak doğunun hepsi mi böyle ki?
Japonya, Kore falan da mı öyle... Yemek tercihleri sanki biraz benziyor da. Balık ağırlıklı sanırım, çiğ falan da yiyorlar ya o da kokutur sokaklarıBizim burda bir balık market var, mal girişinin orası bile leş gibi kokuyor yazları hani.
Limoncu bacıdan örnek vermiyim vermiyim diyorum ama mesela onun koca
dişini bornozlara silen modelden kaldı ki el yıkasın duş alsın
böyle insanlar hayatın gerçekleri
Bunun muslumanlikla alakasi yok. Temizlik imandandir derler. Zaten musluman bi insan namaz kiliyorsa gunde 5 vakit abdest alir, iccamasiri falan kirliyse namazi bile kabul olmaz. O yuzden bununla alakasi yok. Kendine saygisi olmayan insan pis olur, bunun dinle alakasi yok.beğenmedikleri Avrupalılara bu anlamda kurban olsunlar
pislik insanlar leş gibi gezerler sonra da müslümanlık satarlar
yahu müslümanlardan nefret ediyor insanlar
pisliği savunmak da bir o kadar pisliktir .
bunun aması maması yok .
Çok istisnai durumlar olabilir ki zaten bu bizi genel bir kanıya götürmez
pisiz işte pisiz
kimse itiraz etmesin
tabi canım araştırmak lazımgenelleme yapmayalım elin avrupalısına da kurban olmayalım rica ederim...bahsettiğiniz kişiler zaten müslümanlık sıfatı taşımayan kişiler..terli kokanların alnında yazmıyordur heralde müslüman olup olmadıkları...
Güney Koreyi cok seviyorum bende dizilerinden falan anlasiliyor ne kadar bakimli olduklari. Cok gitmek istiyorum ama ac kaliriz oralarda diyor esim sirf bu yuzden gitmek istemiyoryok Kore ye gittim tertemiz sokaklar tertemiz insanlar ...Bir de korenin erkeği kadını çok bakımlılarErkeklerin bile bakım malzemeleri benimkinin 3 katı
Canım burada ne yedikleri hakkında mideni bulandırmak istemem ,sende çok merak etmeMerak edilecek bir şey yok
İnsanlar pislikte ciddi çığır açmışlar tuvaletlerin bazılarında kapı yok ,insanlar koskoca marketlerde çocuklarının tuvaletlerini ortalık yere (Manan reyonu önü,yumurta reyonu önü ) Yaptırıyor keze sokaklara da aynı şekilde ..
Herkes kadın erkek sokaklara tükürüyor,su çoğu tuvalette yok,lokantalarda aynı şekilde ,nüfus çok fazla..
Daha anlatayım mı
abim de gitmişti Çineyok Kore ye gittim tertemiz sokaklar tertemiz insanlar ...Bir de korenin erkeği kadını çok bakımlılarErkeklerin bile bakım malzemeleri benimkinin 3 katı
Canım burada ne yedikleri hakkında mideni bulandırmak istemem ,sende çok merak etmeMerak edilecek bir şey yok
İnsanlar pislikte ciddi çığır açmışlar tuvaletlerin bazılarında kapı yok ,insanlar koskoca marketlerde çocuklarının tuvaletlerini ortalık yere (Manan reyonu önü,yumurta reyonu önü ) Yaptırıyor keze sokaklara da aynı şekilde ..
Herkes kadın erkek sokaklara tükürüyor,su çoğu tuvalette yok,lokantalarda aynı şekilde ,nüfus çok fazla..
Daha anlatayım mı
Herkes kendinden sorumlu kardesiim .
Cok rahatsiz olduysan kalcaksiin ordan
Yargilamak ,kinamak ne de kolay di mi
Anlamak yerine..
prostat açısından zararlıymış zaten ayakta işemekErkeklerden yazın idrar kokusu cok duyuyorum. nefret ettim yafs iç camarını 1 hafta giyiyorlar galiba ıykkkk birde ayakta işeyenler cok memlekette ondan sanırım. 7 yaşında oglum var asla ayakta işemez işetmemde...üzerine sıçrar ıyyyy