• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan sevemediği birini birgün çok sevebilir mi ?

teşekkür edip konuyu kapatayım ben en iyisi siz akıl vermekten çok şiir yazmaya gelmiş gibisiniz.. herşey için teşekkürlerr

Konuştuğunuz her erkekle flört edip etmediğinizi "sordunuz"...

Ben de bu çocukla diğer erkeklerin farkını -ayrıntılı- açıkladım.

Şiir gibi olmasına, bilimsel makale yazmaya gerek kalmamasına sevindim.

Çünkü aradaki fark bariz. :KK14:

ben size sizce bu çocuk beni seviyor mu sevgi nasıl olur gibi bir soru sorduğumu hatırlamıyorum sorum açık ve net.
insan sevemediği birini birgün çok sevebilir mi ? bir de rica ediyorum konularımı okuyup bu kıza nasıl ters cevap veririm diye beyninizi yormayın.. 2 dir aynısını yapıyorsunuz.. lütfen benden ve konularımdan uzak durun teşekkür ederim ama sizden fikir istemiyorum.
Konularını okuyup bu kıza ters cevap vermek mi...Şu kumdan başlarınızı bi kaldırın,karşınızdaki insanları kendi inandığınız,kendi kurgularınız doğrultusunda yargılamaktan geçip,iyi niyetle yazılanları,kendi çıkarlarınıza uymadığı için hayal kurarark suçlamaktan vazgeçin sen ve senin gibi düşünenler.

Ben burda çoğu üyenin nickini bilmem hatırlamam.Bi konuyu okurken dönüpte aaa bunun diğer konuları nedir diye dönüp bakmam.Sadece aklımda çok nadir üyenin nicki vardır.Senin ne konun var ne yok bilmiyorum hala da dönüp bakma gereği duymadım.Daha önce yorum yaptım mı başka konuna hatırlamıyorum bile.Kendini bu kadar önemseme tatlım.Senin gibi binlerceeeeee konu binlerceeee üye var.Şimdi katılım tarihini görüyorum daha 2 aylık üye var yoksun.Ne kadar konu yazdında ben hepsini cevapladımda aklımda kaldın.Neyse sağlıcakla kal.

Yok gerçekten önceden olmaz dediğin birini sonradan çok sevebiliyorsun. Kendimden örnek vereyim en basidinden bende nerede karaktersiz o bu varsa mıknatıs gibi çektim şu an o beni seven çocuğu seviyorum ama kırmışım o sevmiyor orası ayrı :KK61:Ama sizinkisi biraz çekingenmiş sanki. Belki biraz daha girişken olsaydı bir şeyler hissedebilirdiniz

Seni tanimak istiyorum de sadece pek umitlenmez hmm sanirim olmaz bu da ama tanimadan sevemezki bilemedim valla karar seninHoppa

Yok gerçekten önceden olmaz dediğin birini sonradan çok sevebiliyorsun. Kendimden örnek vereyim en basidinden bende nerede karaktersiz o bu varsa mıknatıs gibi çektim şu an o beni seven çocuğu seviyorum ama kırmışım o sevmiyor orası ayrı :KK61:Ama sizinkisi biraz çekingenmiş sanki. Belki biraz daha girişken olsaydı bir şeyler hissedebilirdiniz
çok çekingen hemde

Tum yorumlari okumadim ama sadece basliga bakarak sunu soyleyebilirim:

(Bu bir fikir, genelleme degil, bu hayatta her sey olabilir.)

Bence bayanlarin sonradan sevme ihtimali, erkeklerin sonradan sevme ihtimalinden yuksek.

Ama yine de genelleme yapilamaz kisiden kisiye degisebiliyor.

Bence bu soruyu soran kisinin kendini iyi tanimasi gerek. İci almiyorsa, surekli kusurunu ariyorsa, onunla kendini bir paylasim halinde hayal edemiyorsa, ne bileyim el ele tutusma hayali bile icini kaldiriyorsa, davranislari batiyorsa yani surekli olumsuz bir sey ariyorsa dusuk ihtimal sonradan sevmesi.

Karsidaki kisiyi oyalamadan, ona umut vermeden hareket etmek de gittikce zorlasacagi icin iyi dusunmek lazim.

Basta nötr olunan kisiyi sonradan sevmenin daha yuksek olasilikli olacagini dusunuyorum.

Back
X