• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan sevemediği birini birgün çok sevebilir mi ?

bi çocuk var 4 senedir beni seviyor.. ilk başlarda herşey güzeldi buluşacaktık ama bu ilk buluşmaya gelmedi yanımdan geçti üstelik ... neden gelmedin diye sorduğumda görmedim seni dedi.. meğersem utanmış tabi bunu sonradan söyledi.. o olaydan sonra bana bi soğuma geldi araya mesafe koydum.. faceden yazıyor engelliyorum başka face açıyor yine aynısı.. böyle baya gitti son 1 senedir felan ara ara telde konuşuyoruz o hala seviyor ama ben bi türlü sevemiyorum.. nerde beni sevmeyen dengesiz var onu buluyorum böyle temiz bir çocuğu sevemiyorum :KK43: ha bi de biz hala buluşmadık.. lisede aynı okuldaydık hergün birbirimizi görürdük ama hiç yanıma gelme cesaretinde bulunmadı tabi bende o sıralar çocuğa yapmadığımı bırakmadım :KK43: ah mı etti ki diyorum mutlu olamıyorum çünkü ona da sordum senin kötülüğünü asla istemem yapmadım dedi.. bazen bi deli cesareti geliyor 4 sene kim kimi platonik sever çık diyorum sonra ya sevemezsen bu sefer daha çok üzülür dur diyorum.. var mı başına böyle bir olay gelen.. akıl verin lütfen.. mutsuzluktan çok yoruldum artık
Yaş kaç bilmiyorum ama MECBUR MUSUN.Yani illa hayatında bir erkek olsun da seveyim sevmeyeyim öyle mi.Kendine verdiğin değer,duruşun bu mu?.Temiz çocuk !!!! Daha ilişki yaşamamışsınız.İyi olmak,temiz olmak bu insanla evleniir anlamı taşımıyor.

şimdii insan sonradan sevebilir bence karsısında ki cok iyi biriyse ama bu adamı sevebileceğini düşünmüyorum cunku yeni face acması falan takıntılı olduğunu gosteriyor takıntılı insanlar istediklerini elde ettiği an eskş halinden eser kalmıyor maalesef.

Yaş kaç bilmiyorum ama MECBUR MUSUN.Yani illa hayatında bir erkek olsun da seveyim sevmeyeyim öyle mi.Kendine verdiğin değer,duruşun bu mu?.Temiz çocuk !!!! Daha ilişki yaşamamışsınız.İyi olmak,temiz olmak bu insanla evleniir anlamı taşımıyor.
burdan bu kadar şeyi çıkarabildiniz tebrikler.. ben başka birşey demiyorum size

Bakarsak 4 sene ardimdan kosmus, beni seviyor galiba derdim.
Ama sinavi gecemezdi benim gozumde, bi erkegin kendine oz guveni olmali.
Bu cok onemli benm gozumde.
Yasadim gordum.

Kac yasindaymis o yanindan gecip gittigi vakit? Su an kac yasinda?
o zaman 15 şimdi 19.. haklısınız hiç özgüveni yok

şimdii insan sonradan sevebilir bence karsısında ki cok iyi biriyse ama bu adamı sevebileceğini düşünmüyorum cunku yeni face acması falan takıntılı olduğunu gosteriyor takıntılı insanlar istediklerini elde ettiği an eskş halinden eser kalmıyor maalesef.
dediğinizde olabilir aslında bunu düşünmemiştim

Kendimden yola cikarsam ben de ilk isinamadigim kisiye sonradan asla isinamam diye dusunuyordum. Gecen yaz birisiyle gorustum bir sure 2 ay kadar. Ama canim hic cekmiyordu. O cok olsun istiyordu, cok sIk telefon etmeler, mesajlar atmalar, ben iyice bunalmistim ki asiri ilgiyi seven birisi degilim. Resmen hoslaniyor musun benden diye her bulusmada baski yapiyordu. Sonradan isinirim belki diye sans verdim baktim olmayacak ayrildim. Gel zaman git zaman iletisimi koparmadik, arkadasca devam ettik. O baskiyi ve ilgiyi uzerimden kaldirinca ben farkli dusunebildim. O da hatalarini anladi. Ikimizde farkli taniyabildik birbirimizi. Yaklasik bir yil sonra tekrar deneme karari aldik, ikimizde olumluyuz simdi.

Eskiden olsa olmaz derdim simdi olabilir diye dusunuyorum. Bence kendisine sizi biraz kendi halinize birakmasini soyleyin. Siz de asiri ilgiden bunalmissiniz sanki. Bu sure zarfinda dusuncelerinizde ve hislerinizde degisiklikler olursa olumlu yonde, deneme karari alirsiniz. Fakat gormeden konusmadan olmaz tabiki. Yuz yuze gorusmeden olur mu?
olmaz tabi ama öyle bi imkanda yok işte.. daha doğrusu kendine özgüveni yok

o zaman 15 şimdi 19.. haklısınız hiç özgüveni yok

Ama 4 sene boyunca seni sevmesini sana asik olmasini yabana atmayalim. Cunku erkegin sevmesi, deger vermesi cok onemli.

Ben senin yerinde olsaydim beklerdim.
19 yas hala cok erken bazi seyler icin.
Ben senin yerinde olsam beklerdim sevgili olmak konusunda.
15 cokta kucuk degl, benim 16 yasindaki kardesim guveni tam olan, kendine cok cok guvenen bi karaktere sahip. 15 yas kuck olmasina ragmen yinede utanip yaninda gitmsi pek bi cekingen oldugunu gosteriyor.
Acilmasina zaman alir gibi.
Askiya al bence sen.

Onbeş küçükmüş pzaman ya

Sadece başlığa bakarak yorum yaparsak,insan sevemediği birini bir gün çok sevebilir. Kör kütük aşık olur,yanar tutuşur hatta:KK45::KK45:

burdan bu kadar şeyi çıkarabildiniz tebrikler.. ben başka birşey demiyorum size
Cevabın o kadar yuvarlak olmuş ki.Biz buna baskın çıkma diyoruz.Canım benim sevmediğin biriyle olabilme ihtimalini konuşuyorsun.Kendini 4 yıldır seni sevdiğine inandırmışsın.Sevgi çocuk oyuncağı mıdır.Seven insan neler yapar.4 yıl birini sevip oturduğu yerde kalan insanın sevgisi olmaz.İlla var diyorsan psikolojik sorunları var derim.Bir erkek olarak bir kıza buluşma teklif ediyor ve kızın yanından kaçıyor.Sebepte utandım diye komik gurur kırıcı asosyalist bir bahane.Seni ara ara arıyor,face te n ulaşmaya çalışıyor yani kısaca sanal alem kralı beyimiz hiç bir çaba hiç bir gayret sağlıklı bir ilişkiyi bırak,sosyal bir buluşma bile yok.Ve sen hala bu insanın seni sevdiğini düşünüyor kendini suçluyor ve ah mı aldım diyorsun.Sınra da beni tebrik ediyorsun bundan bunu mu çıkardın diye.Yaşın bilmiyorum kaç ama 21 bile olduğunu düşünmüyorum.

Cevabın o kadar yuvarlak olmuş ki.Biz buna baskın çıkma diyoruz.Canım benim sevmediğin biriyle olabilme ihtimalini konuşuyorsun.Kendini 4 yıldır seni sevdiğine inandırmışsın.Sevgi çocuk oyuncağı mıdır.Seven insan neler yapar.4 yıl birini sevip oturduğu yerde kalan insanın sevgisi olmaz.İlla var diyorsan psikolojik sorunları var derim.Bir erkek olarak bir kıza buluşma teklif ediyor ve kızın yanından kaçıyor.Sebepte utandım diye komik gurur kırıcı asosyalist bir bahane.Seni ara ara arıyor,face te n ulaşmaya çalışıyor yani kısaca sanal alem kralı beyimiz hiç bir çaba hiç bir gayret sağlıklı bir ilişkiyi bırak,sosyal bir buluşma bile yok.Ve sen hala bu insanın seni sevdiğini düşünüyor kendini suçluyor ve ah mı aldım diyorsun.Sınra da beni tebrik ediyorsun bundan bunu mu çıkardın diye.Yaşın bilmiyorum kaç ama 21 bile olduğunu düşünmüyorum.
ben size sizce bu çocuk beni seviyor mu sevgi nasıl olur gibi bir soru sorduğumu hatırlamıyorum sorum açık ve net.
insan sevemediği birini birgün çok sevebilir mi ? bir de rica ediyorum konularımı okuyup bu kıza nasıl ters cevap veririm diye beyninizi yormayın.. 2 dir aynısını yapıyorsunuz.. lütfen benden ve konularımdan uzak durun teşekkür ederim ama sizden fikir istemiyorum.

Sadece başlığa bakarak yorum yaparsak,insan sevemediği birini bir gün çok sevebilir. Kör kütük aşık olur,yanar tutuşur hatta:KK45::KK45:
tahmin mi yoksa sizinde buna benzer yaşanmışlıklarınız var mı

tahmin mi yoksa sizinde buna benzer yaşanmışlıklarınız var mı
Kendisi kocam olur. Ama sizinki çekingenmiş sanırım,hala öyleyse zor. O çaba gösterecek,kendisini size tanıtacak ki sevip sevmeyeceğinizi siz onu tanıyarak karar verin

Kendisi kocam olur. Ama sizinki çekingenmiş sanırım,hala öyleyse zor. O çaba gösterecek,kendisini size tanıtacak ki sevip sevmeyeceğinizi siz onu tanıyarak karar verin
maşallah ne güzel :) haklısnız ben sevemiyorum diye kendimi yiyip bitiriyorum ama böyle uzaktan da sevilmiyo ki.. en iyisi herşeyi açık açık konuşup tamamen ilişkiyi kesmek sanırım

4 yıldır seni seviyor ama senle görüşemiyor öylemi bazı şeyleri yanlış anlamış olabilirmisin acaba ?

4 yıldır seni seviyor ama senle görüşemiyor öylemi bazı şeyleri yanlış anlamış olabilirmisin acaba ?
zannetmiyorum.. çünkü söylüyor ha belki aşırı derecede takıntı yapmıştır orasını bilemem

Back
X