• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan sevemediği birini birgün çok sevebilir mi ?

zannetmiyorum.. çünkü söylüyor ha belki aşırı derecede takıntı yapmıştır orasını bilemem
canım 4 yıldır senle görüşmeye yanaşmamış anladığım kadarıyla hatta ilk buluşma da gelmemiş filan daha yaşın küçük ona bağlıyorum bu kadar iyimser olmanı ama bu adamın seni sevdiği filan yok bunda başka bir numara var bence hiç bulaşmadan postala gitsin ...

canım 4 yıldır senle görüşmeye yanaşmamış anladığım kadarıyla hatta ilk buluşma da gelmemiş filan daha yaşın küçük ona bağlıyorum bu kadar iyimser olmanı ama bu adamın seni sevdiği filan yok bunda başka bir numara var bence hiç bulaşmadan postala gitsin ...
bilmiyorum ki.. sevmesie tüm yaptığım şeylere niye katlanır ki hadi diyelim oyun oynamak istedi canı 2 ay oynar 3 ay oynar sonra tepki vermediğimi görünce bıkardı diye düşünüyorum ama yok 4 senedir hakarette etsem gitmedi.. gönderdim gene gitmedi bilmiyorum derdi ne :(

bilmiyorum ki.. sevmesie tüm yaptığım şeylere niye katlanır ki hadi diyelim oyun oynamak istedi canı 2 ay oynar 3 ay oynar sonra tepki vermediğimi görünce bıkardı diye düşünüyorum ama yok 4 senedir hakarette etsem gitmedi.. gönderdim gene gitmedi bilmiyorum derdi ne :KK43:

canım kardeşim nereye gitmedi adam hiç gelmemiş ki gitsin sanaldan sallıyor işte ne emek var ne bir şey her seviyorum diyene inanma bu kadar ne kadar kolay bak ben de yazıyorum :) SENİ SEVİYORUM :))))

aynı durumu yaşadım kendi hayat hikayem aklıma geldi..liseden beri sevdiğini söylemeyip çekinen arkadaşım vardı 8 senedir seviyormus meğer. sadece bir kere şans verdim çok umutlandı sevincinden uçuyordu bisuru hediyeler getirmişti ben oysaki o gözle hiç bakmamistim ve sempatikligide yoktu.. sonra ne mi oldu? birdaha görüşmedim boş yere umutlandiramam dedim ve geçti hayatımdan.. suan nisanliyim ve bende senin gibi acaba onu kırdım mı diye düşünüyorum ama gönül meselesi olmayınca olmuyor..zorlama kendini canım.

sanırım en doğrusu direk ilişkiyi kesmek.. hata boşuna üzüldümü diye düşünen bende zaten.. ne hali varsa görsün

fiziksel bir begeni de yok galiba?? ama soruna tabi ki sevebilir diye cevap vermek istiyorum tam tersi olmuyor mu cok sevdigin insandan günü gelince nefret etme ihtimalin oldugu gibi sevmedigini de sevebilir insan hem de cok sever.

fiziksel bir begeni de yok galiba?? ama soruna tabi ki sevebilir diye cevap vermek istiyorum tam tersi olmuyor mu cok sevdigin insandan günü gelince nefret etme ihtimalin oldugu gibi sevmedigini de sevebilir insan hem de cok sever.
hayır fiziksel olarak hiç bir zaman birşey hissetmedim.. normal şartlarda elbette sevilebilir de bu biraz armut piş ağzıma düş tarzında düşenenlerden.. ilişkiyi tamamen kesmeye karar verdim

hayır fiziksel olarak hiç bir zaman birşey hissetmedim.. normal şartlarda elbette sevilebilir de bu biraz armut piş ağzıma düş tarzında düşenenlerden.. ilişkiyi tamamen kesmeye karar verdim

en dogrusu bu galiba.. yazisma artik bence.. daha cok gencsinnnn

faceden yazıyor engelliyorum başka face açıyor yine aynısı.. böyle baya gitti son 1 senedir felan ara ara telde konuşuyoruz o hala seviyor ama ben bi türlü sevemiyorum.. nerde beni sevmeyen dengesiz var onu buluyorum böyle temiz bir çocuğu sevemiyorum

Dengesizleri seviyormuşsunuz, bu çocuk da dengesiz, onu da seversiniz diye düşünmüş demek.

Yani gönül işlerinde şimdiye kadar yaşadıklarınızı muhtemelen bu çocukla da yaşayacaksınız.

Önceki buluşamama hadisenizi geçtim engellendiği hesaplarınıza yazmak neyin nesi?

Tek numarası siz engelledikçe yeni hesaplarınıza yazmak olan...

Son bir senedir telefonda ara ara konuştuğunuz...

İlk buluşmada yanınızdan geçip giden ve sonradan bu yaptığını utanma olarak ifade eden biri.

Dört senedir platonik olarak sizi sevdiğini söylüyorsunuz da...

Onu değerlendirdiğinizi, ona karşı boş olmadığınızı biliyor, aksi olsa aramalarına, mesajlarına cevap vermezdiniz.

Yani o sizi çaresizce seven biri değil, flört ettiğiniz biri.

O nedenle "dört yıldır beni karşılıksız seven temiz çocuğa şans versem mi, onu üzer miyim" diye bocalamayın, onu da yüceltmeyin kafanızda.

Gerçek bir sevgi dört senede aklınızı başınızdan aldıracak hamleler yaptırırdı ona.

Sadece siz değil, o da yani ikiniz de daha iyi bir aday çıkana kadar bekliyorsunuz.

Olmazsa birliktelik deneyeceksiniz ve bırakın onu belki de siz üzülecek...

"Nerede dengesiz varsa onu buluyorum" demeye devam edeceksiniz ki saydığım sebepler öyle gösteriyor.

Dengesizleri seviyormuşsunuz, bu çocuk da dengesiz, onu da seversiniz diye düşünmüş demek.

Yani gönül işlerinde şimdiye kadar yaşadıklarınızı muhtemelen bu çocukla da yaşayacaksınız.

Önceki buluşamama hadisenizi geçtim engellendiği hesaplarınıza yazmak neyin nesi?

Tek numarası siz engelledikçe yeni hesaplarınıza yazmak olan...

Son bir senedir telefonda ara ara konuştuğunuz...

İlk buluşmada yanınızdan geçip giden ve sonradan bu yaptığını utanma olarak ifade eden biri.

Dört senedir platonik olarak sizi sevdiğini söylüyorsunuz da...

Onu değerlendirdiğinizi, ona karşı boş olmadığınızı biliyor, aksi olsa aramalarına, mesajlarına cevap vermezdiniz.

Yani o sizi çaresizce seven biri değil, flört ettiğiniz biri.

O nedenle "dört yıldır beni karşılıksız seven temiz çocuğa şans versem mi, onu üzer miyim" diye bocalamayın, onu da yüceltmeyin kafanızda.

Gerçek bir sevgi dört senede aklınızı başınızdan aldıracak hamleler yaptırırdı ona.

Sadece siz değil, o da yani ikiniz de daha iyi bir aday çıkana kadar bekliyorsunuz.

Olmazsa birliktelik deneyeceksiniz ve bırakın onu belki de siz üzülecek...

"Nerede dengesiz varsa onu buluyorum" demeye devam edeceksiniz ki saydığım sebepler öyle gösteriyor.

dengesileri bulduğum doğru da kesinlikle flört olayına katılmıyorum.. ona hiç bir zaman aşk adına birşey hissetmedim..arkadaş olarak bile görmediğim çok zamanda olmuştur

dengesileri bulduğum doğru da kesinlikle flört olayına katılmıyorum.. ona hiç bir zaman aşk adına birşey hissetmedim..arkadaş olarak bile görmediğim çok zamanda olmuştur

Flört etmek için aşık olmak ya da birlikte olmak gerekmez.

Bu kişi akrabanız ya da hemcinsiniz değil, iş icabı da görüşmüyorsunuz.

Son bir yıldır telefonda dünya meselelerini görüşmüyorsanız yani aradığında size ulaşabiliyorsa...

"Şans versem mi acaba" diye düşünüyorsanız...

Bu karşı cins diyalogudur.

Ayrıca arkadaş olarak bile görmediğiniz zamanların olduğu biriyle...

Dört senedir iletişim kurmanız, hesaplarınızdan engelledikçe eklemesine rağmen görüşmeye devam etmeniz...

Telefonda konuşmanız ve şans versem mi diye düşünmeniz de sağlıklı değil.

Erkek mi kalmadı? Boş ver ısınmadığın insanla vakit kaybetmeyi.
Sonradan sevilebileceğine inancım düşük.
Hem dediğin kadar çekingense napasın o kadar pısırık bir erkeği? Üstüne düşünme bile.

Flört etmek için aşık olmak ya da birlikte olmak gerekmez.

Bu kişi akrabanız ya da hemcinsiniz değil, iş icabı da görüşmüyorsunuz.

Son bir yıldır telefonda dünya meselelerini görüşmüyorsanız yani aradığında size ulaşabiliyorsa...

"Şans versem mi acaba" diye düşünüyorsanız...

Bu karşı cins diyalogudur.

Ayrıca arkadaş olarak bile görmediğiniz zamanların olduğu biriyle...

Dört senedir iletişim kurmanız, hesaplarınızdan engelledikçe eklemesine rağmen görüşmeye devam etmeniz...

Telefonda konuşmanız ve şans versem mi diye düşünmeniz de sağlıklı değil.
konuştuğumuz her erkekle flört mü ediyoruz yani biz.. burdan bu sonucu çıkarabilir miyim ?

Erkek mi kalmadı? Boş ver ısınmadığın insanla vakit kaybetmeyi.
Sonradan sevilebileceğine inancım düşük.
Hem dediğin kadar çekingense napasın o kadar pısırık bir erkeği? Üstüne düşünme bile.
az önce tamamen konuşmayı kestim zaten.. bundan sonra herkes için en hayırlısı olur inşallah

konuştuğumuz her erkekle flört mü ediyoruz yani biz.. burdan bu sonucu çıkarabilir miyim ?

Bakkal Hayri amca, ev sahibi Vedat Bey ya da "bir kişi uzatır mısınız" dediğiniz yolcu gibi mi?

Eğer onların da dört senedir sizi sevdiğini düşünmüyorsanız...

Hesaplarınızdan engelledikçe yazmaya devam etmiyorlarsa...

Bir senedir ara ara telefonda konuşmuyorsanız...

"Çok temiz bir çocuk acaba sevebilir miyim, şans versem mi" demiyorsanız...

Daha evvel buluşma denemesi ve bunca yıldır hala da buluşma planı yapmıyorsanız...

Onlar flört kapsamına girmiyor.

Bakkal Hayri amca, ev sahibi Vedat Bey ya da "bir kişi uzatır mısınız" dediğiniz yolcu gibi mi?

Eğer onların da dört senedir sizi sevdiğini düşünmüyorsanız...

Hesaplarınızdan engelledikçe yazmaya devam etmiyorlarsa...

Bir senedir ara ara telefonda konuşmuyorsanız...

"Çok temiz bir çocuk acaba sevebilir miyim, şans versem mi" demiyorsanız...

Daha evvel buluşma denemesi ve bunca yıldır hala da buluşma planı yapmıyorsanız...

Onlar flört kapsamına girmiyor.
teşekkür edip konuyu kapatayım ben en iyisi siz akıl vermekten çok şiir yazmaya gelmiş gibisiniz.. herşey için teşekkürlerr

Back
X