İyi gelmesine sevindim, ama bu kişisel deneyim değil sadece. İlişkilerde hep böyle olur. O ilk evrede eski güzel mesajlar baştan baştan okunur falan, karşıdaki salak iyice gözde idealleştirilir. Saçma sapan haksızlık mı ettim, acaba seviyo muydu şeklinde kendinde hata arama falan.. Hep böyle oluyo maalesef ve bu dönemde irademizi kullanamazsak hayatımızın hatalarını yapıyoruz. O yüzden aman aman geçmeyecek sanıp da affetmeyin sakın. Çünkü böyle ben bilirimci, egolu kibirli tiplerle hayat çekilmez olur. Hiçbir şey konuşularak çözülmez bile. Çünkü ne anlatırsanız anlatın havaya gider. Bay mükemmel ve hayat tecrübeli şahıs her şeyi kendi bilir ya, saçmalasa da dünyanın en aptalca şeyini söylese de onu kendisine kabul ettiremezsiniz. Bi de düşünün ki evlilik içinde böyle bir tip aman Allah korusun. Siz zaten tabloyu görmüşsünüz, farkındasınız. Ama işte bu işlerin şanından, illa insan böyle saçma bi evre yaşayacak. Erkekler de böyle bir evreye giriyo ama onlar, kadın bu evreyi atlatmaya başlarken bu moda giriyolar. Şeytan mı dürtüyo nedir
Tam unutucaz pat diye ortaya çıkıyolar. Ama ben sizde o ışığı gördüm, aklı başındasınız. Adamın ne olduğunun da farkındasınız. Beyninizin oyunlarına kanmayın. Azcık sabır, azcık irade, sonrası mutluluk inşallah.