• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan sevdiğinden vazgeçer mi? Geçer

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
Bir vazgeçiş öyküsü bu...Dinle! Sevdiğim...
Canını canıma kattığım senden,uğrunda herşeyi hiç yapabiliceğim senden,vazgeçiyorum...
Cam kırıklarıyla dolu bir yolda,yalınayak yürümek gibi yokluğuna alışmak...Tam acıya direniyorum derken,batan her yeni parçayla sımsıkı sardığın o yaraların -bir daha asla yaralanmam derken- tekrar
tekrar kanaması gibi...

İnsanın -canının acıması- yani...Ne derin bir anlam bu, gerçekten bilene...
-Canım acıyor-........

Hiç aklımda yokken,tüm zihnimi zorlarken sadece sensiz anıları düşünmeye,sen dolu anlara gömülmek ve medet ummak özlemime çare olsun diye dalgın bakışlarımda gördüklerimden,her nakaratta daha da perişan bir yenilgi demek...
Anlamların benliğime yüklediği gerçekler çok ağır artık! Varlığımı zorlayan bu oyundan yoruldum!

Seni özlemekten...Yokken varsaymaktan...Esirin olmaktan...Hayal etmekten...Yaşanmamış saymaktan...Var gibi görmekten...Yok gibi yaşamaktan...Yoruldum !!!

Öyle bir labirent ki bu,bilmeden kendimi içine hapsettiğim,bulduğum bütün çıkışlar sana yeniden başlamama sebep aslında...Ve kalemi hiç kaldırmadan yerinden,başladığım tüm başlangıçlar artık sahte!
Tüm bu sahtelikler içinde, gerçek olduğuna inandığım sevgim vardı hep kar kalan yanıma, artık o bile zararda!
İskontolu bir taktik uyguladığı, ve alış fiyatına satılık artık herşey hanemde...

Bir vazgeçiş öyküsü bu...Dinle! Sevdiğim...
Yokken var ettiğim, olmayan varlığı ile kendimi büyülediğim,haddinden abartılı önemsediğim, büyüttükçe büyüklüğünden korktuğum bu sevginin sahibi senden...Vazgeçiyorum !

Gerçek bildiğim, hissettiğim için inandığım, inandığım için doğru saydığım herşeyden...Beni ben yapan duygularımdan...Seni benim sayan bütün düşüncelerimden...Bir çırpıda hemen...Vazgeçiyorum !!!
Öyle kendinden emin bir geçiş ki bu, tek bir zerre bile sen barındırmayan içine,içimde öyle rahat, hiç tereddütsüz bir biçimde !

Zaman şimdiki zaman...Ve sen artık hep benim geçmişte kalan

-yaram- ...
ALINTI
senağlamasenağlamasenağlama

ben vazgeçmenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim...çünkü bende "vazgectim" .......cok ugrastım,emek verdim,zaman tanıdım,hatalarını hep süsledim,anlattım,agladım,dinledim.....olmadı....bende en sonunda vazgectim....yıkılarakta olsa üzülerekte olsa vazgectim....kişiligimi,kendimi,psikolojımı kaybetmekten korktum....ve ona içimde keşkelerim kalmayacak kadar fırsat tanıdım....olmadı....vazgecmek kacınılmaz sonu oldu...ondan sonra hayatıma eşim girdi,şimdi cok mutluyum,bana verilmiş bi mükafat gibi degerlendiriyorum.....

ben vazgeçmenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim...çünkü bende "vazgectim" .......cok ugrastım,emek verdim,zaman tanıdım,hatalarını hep süsledim,anlattım,agladım,dinledim.....olmadı....bende en sonunda vazgectim....yıkılarakta olsa üzülerekte olsa vazgectim....kişiligimi,kendimi,psikolojımı kaybetmekten korktum....ve ona içimde keşkelerim kalmayacak kadar fırsat tanıdım....olmadı....vazgecmek kacınılmaz sonu oldu...ondan sonra hayatıma eşim girdi,şimdi cok mutluyum,bana verilmiş bi mükafat gibi degerlendiriyorum.....

ne güzel...sonunda iyi birisiyle tanışmışsın..hayırlısı olsun canım...evet bazen insan çok sevdiğinden bile vazgeçmek zorunda kalıyor...

bende vazgeçtim çabalar emekler zamanlar herşey boşa gitti bi ayrılığın ardından vazgeçtim ve 2 yıl oldu yaraları kapandımı peki hala kapanmadı birbirimizden hiç vazgeçemezdik sanırdık ama mezarlıklar vazgeçilemeyenlerle dolu

Ben değilde o benden vazgeçti galiba..3 sene çok inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık
aşk, sevgi saygı, tutku, anlayış..herşey vardı.Herşeyimiz birbiriyle uyumluydu....Başından beri evlilik üzerineydi..Tam evleniyoruz galiba derken olmadı..olmayacakta..
Bizim ilişkimize ailesi karşı çıktı.. O yörenin insanı değilim diye..
Başkalarıyla evlendirmeye çalıştılar..
Çok fırsat verdim..Hiç vazgeçmedim, hiç bırakmadım..Gene olsa gene affederim..
Keşke dememek için her fırsatı verdim,elimden geleni yaptım ama olmadı..Ve ben hala çok seviyorum..
Şimdi ise durumumuz ne hiç bilmiyorum..
İnsan sevdiğinden vazgeçebilir..Ama vazgeçmemeli...

bende vazgeçtim çabalar emekler zamanlar herşey boşa gitti bi ayrılığın ardından vazgeçtim ve 2 yıl oldu yaraları kapandımı peki hala kapanmadı birbirimizden hiç vazgeçemezdik sanırdık ama mezarlıklar vazgeçilemeyenlerle dolu

senin adına çok üzüldüm canım...ne yazıkki insan çok sevdiğinden öyle an geliyor,vazgeçiyor..

Ben değilde o benden vazgeçti galiba..3 sene çok inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık
aşk, sevgi saygı, tutku, anlayış..herşey vardı.Herşeyimiz birbiriyle uyumluydu....Başından beri evlilik üzerineydi..Tam evleniyoruz galiba derken olmadı..olmayacakta..
Bizim ilişkimize ailesi karşı çıktı.. O yörenin insanı değilim diye..
Başkalarıyla evlendirmeye çalıştılar..
Çok fırsat verdim..Hiç vazgeçmedim, hiç bırakmadım..Gene olsa gene affederim..
Keşke dememek için her fırsatı verdim,elimden geleni yaptım ama olmadı..Ve ben hala çok seviyorum..
Şimdi ise durumumuz ne hiç bilmiyorum..
İnsan sevdiğinden vazgeçebilir..Ama vazgeçmemeli...

bazen düşündüklerimizi uygulamak gerçekten çok zor..keşke vazgeçilmese..
:oklava::oklava:

bazen düşündüklerimizi uygulamak gerçekten çok zor..keşke vazgeçilmese..
:oklava::oklava:

Düşündüklerimizi ve hayal ettiklerimizi yapabilseydik....
Zaman geçtikçe daha iyi farkına varıyor insan..Vazgeçilir..Dediğin gibi keşke vazgeçilmese.:dilcikar:.

Yazinizda kendimi buldum :delphin:
bende vazgeçtim sevdiğim adamdan şuan başkasiyla nişanliyim
o kadar mutluyum ve huzurluyum iyiki birakmişim diyorumsositososito

gerçekten seven insan kesinlikle vazgeçmez
amaaa..... ya vazgeçerse senağlama

Vazgeçer vazgeçer..Bunun çok sevmekle hiç alakası yok..
Allah yaşatmasın ama öyle..
Kimsenin garantisi yok..Zaman, durum olaylar öyle bir hal alırki sen bile anlayamazsın nasıl olduğunu..

bende vazgectim aslinda vaz gecmek istemedim ama bende cok ugrastim, inanilmaz bir sabir gösterdim, hatalarini bazen görmezden bile geldim, cok agladim, cok anlattim hep sans verdim hep bu aska inandim... ama sonunda vazgectim...bugün tam 40 gün oldu :çok üzgünüm: ama benimde keskelerim kalmadi...sadece ona karsi öfkem 5 yil beraberlikten sonra tüm yarim kalan hayaller...ama olmadi iste daha fazla dayanamadim... ve yarim kalan hayallerimi yanima alip vaz gectim...

mutlulugunuz omur boyu olsun.
sevgiler...

[ı]bende vazgectim aslinda vaz gecmek istemedim ama bende cok ugrastim, inanilmaz bir sabir gösterdim, hatalarini bazen görmezden bile geldim, cok agladim, cok anlattim hep sans verdim hep bu aska inandim... Ama sonunda vazgectim...bugün tam 40 gün oldu :çok üzgünüm: Ama benimde keskelerim kalmadi...sadece ona karsi öfkem 5 yil beraberlikten sonra tüm yarim kalan hayaller...ama olmadi iste daha fazla dayanamadim... Ve yarim kalan hayallerimi yanima alip vaz gectim...[/ı]

çok üzüldüm canım...hayırlısı inşallah...

vazgeçmek zorunda kalmak kötü. verdiğin tüm emeklere rağmen karşındaki adam hala odunsa yapacak bişey yok. biraz cesaret ve vazgeçmek. yokluguna dayanamamaktan çok korkuyorum. böylesi daha acı veriyor ama. cesarete ihtiyacım var :(

vazgeçmek istemez ama başka seçenek bırakılmadıysa bunu yapmak zorunda kalır ve yaparda. vazgeçmek kadar vazgeçilmekte insanın canını acıtan bişey ve bence vazgeçmekten daha yaralayıcı bişey vazgeçilmek Allah kimsenin başına vermesin ikisinide....

zorunda kalırsa vazgeçer...
hatta bi parça var:
sözleri de şöyle :
SEVGİ VERİLEN EMEKTİR,
AŞK BAZEN VAZGEÇMEKTİR....

hele bi yerinde **DÖN ARKANI NE GÖRDÜM Kİ YÜZÜNDEN** diyo.. anam çarpıyo insanı :içelim:

ben vazgeçmedim ama o vazgeçti ve sanırım o vazgeçinde bende vazgeçtim anlaşılan çünkü geri dön demedim karşısındaki vazgeçerse malesef vazgeçmek zorunda kalıyor biraz karışık bişiy yazdım galiba

Back