• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan sevdiğinden vazgeçer mi? Geçer

öyle bir geçiliyor kiiiiiiiii
aylarca gözyaşı döktüm vazgeçmemişken. nasıl olacak nasıl olacak diye.
vazgeçtim bitirdim, gene akıyor gözyaşı ama kafam rahat.
kafanın rahat olmadığı hiçbir yerde durma arkadaşım. boşuna oyalanmışım aylardır sürünmüşüm. zerre değmezmiş. al şimdi bir nasılsın diye soruyomu? yoo. boşversene.

demek unuttun arkadaşım...nasıl başardın..ne güzel...

bu zamana kadar çok vazgeçtim arkamı döndüm ve gittim ama artık vazgeçmek istemiyorum hayatımın sonuna kadar onla yaşlanmak mutlu olmak ve aşkı yaşamak istiyorum......kimse vazgeçilmez değildir vaz geçip geçmemek zorda olsa elimizdevereliniortak

ben vazgeçmenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim...çünkü bende "vazgectim" .......cok ugrastım,emek verdim,zaman tanıdım,hatalarını hep süsledim,anlattım,agladım,dinledim.....olmadı....bende en sonunda vazgectim....yıkılarakta olsa üzülerekte olsa vazgectim....kişiligimi,kendimi,psikolojımı kaybetmekten korktum....ve ona içimde keşkelerim kalmayacak kadar fırsat tanıdım....olmadı....vazgecmek kacınılmaz sonu oldu...ondan sonra hayatıma eşim girdi,şimdi cok mutluyum,bana verilmiş bi mükafat gibi degerlendiriyorum.....

hislerime tercüman olan cümle "ve ona içimde keşkelerim kalmayacak kadar fırsat tanıdım" bu cümle sonunda olmadı............ eşimden ilk aşkımdan hayallerimden heveslerimden anılarımdan bir çırpıda uzun bir bekleyişin ardından vazgeçtim. pişman değilim belki zamanla pişmanlık bilemem.. ama insan kendi olmaktan çıkaran bir ortamda bir ilişki de yaşayamaz yeşeremez yeşertemez. eli kolu bağlanıyor hiç bir şey kar etmiyor... olmadı olmasını istedim, isterdim.... ama olmadı. olmasın onun seçimiydi olmaması olmasın..... bu olmasınlar bana o kadar çok şey öğretti ve o kadar canımı yaktı ki şimdi sadece kalbimden küllerini süpürüyorum. bu aşk bitmeye mahkumdu belki belki değildi ama bitti.... o benim sadece eşim kocam değildi ilk sevgilim en sevdiğimdi. bakıyorumda aslında çok şey öğrenmişim. inşallah bu öğrendiklerimle bende senin mutluluğunun benzerini yaşarım ve hakedeni bulurum. her gece allaha dua ediyorum karşıma hakedeni çıkarması için ve o bir zamanlar sevdiğim adama inat daha çok aşık olmak daha çok sevmek istiyorum. korkmuyorum sevmekten tek korkum yine sevilmemek..........

bu zamana kadar çok vazgeçtim arkamı döndüm ve gittim ama artık vazgeçmek istemiyorum hayatımın sonuna kadar onla yaşlanmak mutlu olmak ve aşkı yaşamak istiyorum......kimse vazgeçilmez değildir vaz geçip geçmemek zorda olsa elimizdevereliniortak

allah gönlüne göre versin..kararlı olmak çok güzel bir şey..sevgiler..

Beni vazgecmenin düşüncesi bile bu denli yıpratıyorken.O noktada ne yasarım düşünemiyorum.
ben vazgecemem. istememmm. cesaretim yok. niyetim de yok.

ama o vazgecerse. mutsuz olmaması için kendimi zincirlemeyi öğretirim kendime.Zor olur ama öğretirim.öğretmeliyim...
beni sevdiği için değerlim değil o. ben onu seviyorum. o değeri hakeden bi insan.
sonumuz ne olursa olsun vazgecmeyi istemeyeceğim değerli insanım...

hislerime tercüman olan cümle "ve ona içimde keşkelerim kalmayacak kadar fırsat tanıdım" bu cümle sonunda olmadı............ Eşimden ilk aşkımdan hayallerimden heveslerimden anılarımdan bir çırpıda uzun bir bekleyişin ardından vazgeçtim. Pişman değilim belki zamanla pişmanlık bilemem.. Ama insan kendi olmaktan çıkaran bir ortamda bir ilişki de yaşayamaz yeşeremez yeşertemez. Eli kolu bağlanıyor hiç bir şey kar etmiyor... Olmadı olmasını istedim, isterdim.... Ama olmadı. Olmasın onun seçimiydi olmaması olmasın..... Bu olmasınlar bana o kadar çok şey öğretti ve o kadar canımı yaktı ki şimdi sadece kalbimden küllerini süpürüyorum. Bu aşk bitmeye mahkumdu belki belki değildi ama bitti.... O benim sadece eşim kocam değildi ilk sevgilim en sevdiğimdi. Bakıyorumda aslında çok şey öğrenmişim. Inşallah bu öğrendiklerimle bende senin mutluluğunun benzerini yaşarım ve hakedeni bulurum. Her gece allaha dua ediyorum karşıma hakedeni çıkarması için ve o bir zamanlar sevdiğim adama inat daha çok aşık olmak daha çok sevmek istiyorum. Korkmuyorum sevmekten tek korkum yine sevilmemek..........

vazgeçmek gerçekten zor..hele çok sevipde vazgeçmek...

vazgeçer hem de öyle bir vazgeçer ki kendi bile inanamaz insanın.eğer hep canınızı yakıyorsa açtığı yaranın biri kapanmadan diğerini açıyorsa siz deli gibi sevdikçe o sizi görmezden geliyorsa sizde bir gün acıya doyup kendi varlığınızın farkına varıp bırakıveriyorsunuz.bene de birini tüm hayvanlılarına rağmen 10 yıla yakın sevdim.hiç vazgeçemem sandım.onunla ilgili geçmişte hatırladığım tek şey acı gözyaşı.ama şimdi umrumda değil.aklıma bile gelmiyor.bir başkasına aşığım.öldüğünü duysam kılım kıpırdamaz.

vazgeçer hem de öyle bir vazgeçer ki kendi bile inanamaz insanın.eğer hep canınızı yakıyorsa açtığı yaranın biri kapanmadan diğerini açıyorsa siz deli gibi sevdikçe o sizi görmezden geliyorsa sizde bir gün acıya doyup kendi varlığınızın farkına varıp bırakıveriyorsunuz.bene de birini tüm hayvanlılarına rağmen 10 yıla yakın sevdim.hiç vazgeçemem sandım.onunla ilgili geçmişte hatırladığım tek şey acı gözyaşı.ama şimdi umrumda değil.aklıma bile gelmiyor.bir başkasına aşığım.öldüğünü duysam kılım kıpırdamaz.

sizin canınız çok yanmış..bundan sonra mutlu olursunuz inşallah..
Sevgilerimle..

Beni vazgecmenin düşüncesi bile bu denli yıpratıyorken.O noktada ne yasarım düşünemiyorum.
ben vazgecemem. istememmm. cesaretim yok. niyetim de yok.

ama o vazgecerse. mutsuz olmaması için kendimi zincirlemeyi öğretirim kendime.Zor olur ama öğretirim.öğretmeliyim...
beni sevdiği için değerlim değil o. ben onu seviyorum. o değeri hakeden bi insan.
sonumuz ne olursa olsun vazgecmeyi istemeyeceğim değerli insanım...

Diyorsunuz..İyi de diyorsunuz..Sevdiğiniz için mücadeleye devam..?

Bende çok inandım sevdim ama o benden vazgeçti bende vazgeçmek zorunda kaldım. Ama ben şuna inanıyorum gerçekten seven insan ne olursa olsun vazgeçmez. Vazgeçmek isteyenede kal denmez demek ki mutlu değil ki benim yanımda, huzurlu değil ki benden vazgeçiyor. O zaman gitsin bazen sevmek serbesde bırakabilmektir.

seven vazgeçmez evet ama vazgeçmek zorunda kalırsada daha fazla dayanamaz döner seven geri döner kesınlıkle döner

ne güzelll...........olumunekankayizsmile

İnanamıyorum ben bir insanın severken vazgeçmesini ... Aldatmaktan başka nasıl bir neden olabilir ki severken vazgeçilsin ... Tabiki karşılığı da varsa insan sevdiği için uğraşmaz mı hiç ....

İnanamıyorum ben bir insanın severken vazgeçmesini ... Aldatmaktan başka nasıl bir neden olabilir ki severken vazgeçilsin ... Tabiki karşılığı da varsa insan sevdiği için uğraşmaz mı hiç ....

bencillik... surekkli kendini hakli gorme mantigi surekli acik arama kotu gununde yalniz birakip iyi gunlerinde yaninda olma.
een kotu insan dahi sever.. sevginin yaninda diger kotu huylarla mucadele edebilmek zor olan.. e bi yerden sonra da sabir kalmiyor selametle deyip usulca cekip gidiyorsun..

bencillik... surekkli kendini hakli gorme mantigi surekli acik arama kotu gununde yalniz birakip iyi gunlerinde yaninda olma.
een kotu insan dahi sever.. sevginin yaninda diger kotu huylarla mucadele edebilmek zor olan.. e bi yerden sonra da sabir kalmiyor selametle deyip usulca cekip gidiyorsun..

Seven insan böyle davranabilir mi gerçekten??

Back