• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan sevdiğinden vazgeçer mi? Geçer

En kötüsü de karar vermek...
En doğru olanı seçmek, hele de seçim yapmak zorunda olan sensen...

Şu anda seçim yapmam lazım. Ya onunla, ya onsuz...
Onunla da olmuyor, onsuz da...
Gel de çık işin içinden...

Sağlığımdan oldum bu yüzden, huzurum bozuldu, sağlığım bozuldu.
Çok yıprandık, çok üzüldük.
Artık ne gücümüz var her şeyi toparlamaya
Ne de cesaretimiz var arkamızı dönüp gitmeye.
Allah'ım yardım et bana
Yardım et de doğru yolu bulayım
İkimizi de üzmeyecek, mutlu edecek yolu bulayım
Mantığımla sevgim arasında doğru seçimi yapayım
Nolur yardım et....
fisfisfis bende aynı durum dayım su aralar hoş tam 4.5 yıllık bir ilişkiyi bitirmek çok zor ama dediğin gibi ne onunla oluyor nede onsuz...ama onunla olduğumda mutlu olmam gerekirken neden çok mutsuzum birseyler ters düzeltmeye çalıştıkca daha da çıkılmaz hale geliyor..ne yapacağımı bilmiyorum

teşekkür ederim canım duyarlılığın için
ya bir çok farklılık var, aileler neredeyse zıt birbirine
hayata bakışlarımızda büyük farklılıklar var
biz çok iyi anlaşıyoruz
elbette ufak tefek sorunlar var, ama bir şekilde idare ediyoruz birbirimizi
eğitim durumlarımız arasında fark var, ben seneye öğretmen olacağım,
o 2 yıllık mezunu, benim bu durumdan rahatsız olduğumu bildiği için 4yıllığa geçiş yaptı
ama bilemiyorum, olmayacağından eminim, bir şekilde bu farklılıklar büyük sorunlar doğuracak
elbette %100 bana uyan birini bulamayacağım ama
ne yapacağımı da bilemiyorum :sm_confused:
biliyormusun aynı durum dayız bende seneye öğretmen olucam ve o iki yıllık daha mezun olacak...ve aileler o kadar zıttı...ama bizim aramızda artık ufak sorunlar bile kocmaan hale geldi...düzeltmeye çalıştıkça daha da beter oluyor...:sinifsinif:

gerçekten seven vazgeçmez bence,vazgeçsede fazla duramaz geri döner,zaten vazgeçemediğinden döner...öle ailesi istemiyomuş yok başka engeller varmış falan seven insan herşeyi göze alır sevdiğine,sevgisine sahip çıkar:umursamaz:

Eğer karşılığını bulamıyorsan tabi ki de vazgeçersin.

Çok güzel bir yazıymış çok beğendim. Ben de dün vazgeçtim 'o' nu sevmekten, kendimi boş yere yormaktan. Yapılacak başka bir şey yok. :|

Son düzenleyen: Moderatör:
Back