İNSAN NEDEN BÖYLE BİRŞEY YAPAR?

Ay ruh hastası ben bile burada tedirgin oldum, ama anlatmazsanız ve işler kötüye giderse işte o Zaman son pişmanlık fayda etmeyecektir.
Bu konuyu açtıktan sonra burdan onlarca kişiden mesaj geldi detaylı anlatmam için dertleşmek için, gönderilen mesajlarda bile ‘acaba o mudur’ korkusuyla kimseye cevap vermedim düşünün bendeki tedirginliği..

Kardeşim attı bana dersin. Sakın saklama iş çok daha kötü yerlere gider.
Kardeşimi böyle bir konunun içine sokamam.. Yani eşim bu konuda kardeşimle muhatap olsun istemem. Ben kardeşim attı dediğim anda eşim kardeşimi de ister istemez sorguya çeker. Benim yüzümden daha doğrusu o psikopat yüzünden kardeşimi zor durumda bırakamam.

Ya empati yaptığımda, eşim benden böyle birşey saklasa ve durum buralara kadar gelse ilk başta söylemediği için kızardım. Ki eşim çok hassastır böyle konularda, evliliğimizde bu konu haricinde hiçbirşey saklamadım ondan, böyle ciddi bir konuyu saklayınca da ister istemez kafada soru işareti yaratmaz mıyım?
Korktum dersin. Korkuyla ne yapacağımı bilemedim dersin. Ama bak söylemezsen işin sonu çok daha kötü olur.

Çok ama çok zor bi durum. Yani özel anlamda hiçbir yaşanmışlığımız yoktu fakat korkudan, edilen tehditlerden dolayı zoraki geçen 4 yılım var benim.. Şimdi geçen o 4 yıl için herhangi bir iftira atmasından korkuyorum.
Sizden duymaları daha iyi olacak babanızla eşinizin. Ben hamileyken babama yazmış benim sapık, cezaevinde yememiş içmemiş babama tebelleş olmuş. Babam bana duyurmadan savcılığa vermiş. En son haberim olan olay odur. Sonra hiç haberi gelmedi.

Korktum dersin. Korkuyla ne yapacağımı bilemedim dersin. Ama bak söylemezsen işin sonu çok daha kötü olur.
Benim evlendiğim gün nikah salonunun fotoğrafını sosyal medya hesabına atıp ‘benim olamadın bakalım ne zaman kara toprağın olacaksın’ yazmıştı altına.
O yüzden herşeyi eşime ilk gün söylemediğim için çok pişmanım..
2 buçuk yıl geçti üstünden, bir sürü olay oldu ve ben bunları eşime söylediğim anı gözümde canlandırınca bile geriliyorum.

Sizden duymaları daha iyi olacak babanızla eşinizin. Ben hamileyken babama yazmış benim sapık, cezaevinde yememiş içmemiş babama tebelleş olmuş. Babam bana duyurmadan savcılığa vermiş. En son haberim olan olay odur. Sonra hiç haberi gelmedi.
Sizin hiçbir bağınız olmadığı halde oldu yani tüm bunlar ? Arkadaşınız falan mıydı ?

Benim evlendiğim gün nikah salonunun fotoğrafını sosyal medya hesabına atıp ‘benim olamadın bakalım ne zaman kara toprağın olacaksın’ yazmıştı altına.
O yüzden herşeyi eşime ilk gün söylemediğim için çok pişmanım..
2 buçuk yıl geçti üstünden, bir sürü olay oldu ve ben bunları eşime söylediğim anı gözümde canlandırınca bile geriliyorum.
Sizin onun hesaplarına baktığınızı görüyor bence. Neden sürekli bakıp durdunuz ki? Her şeyinizi nasıl biliyor?b

Sizin hiçbir bağınız olmadığı halde oldu yani tüm bunlar ? Arkadaşınız falan mıydı ?
Malesef. Eskiden saftım hemen güvenirdim. Çok iyi kullandı. Siz eşinizi babanızı toplayın anlatın, ne olacaksa sizden olsun, o hiç elini korkak alıştırmayacak çünkü vakti geldiğinde.

Sizin onun hesaplarına baktığınızı görüyor bence. Neden sürekli bakıp durdunuz ki? Her şeyinizi nasıl biliyor?b
Ben kendi hesabımdan bakmıyorum, ayrıca ben hiçbir sosyal medya hesabı kullanmıyorum onun yüzünden.. ola ki ulaşır ya da hesabımı saçma sapan sayfalarda paylaşır diye..
Asıl o annemin adına hesap açıp, bütün akrabalarımı, bütün arkadaşlarımı ekleyip benim nerede ne yaptığımı öğreniyordu.
Ve büyük ihtimalle evlendiğim gün insanlar durum paylaşınca bu da oradan gördü, nikah dairesini oradan bulup geldi fotoğraf çekti.

Ayrıca sizin bulunduğunuz her ortamı sosyal medyasında paylaşan biri olsa, örnek veriyorum markete gittiniz en basit, marketin fotoğrafını çekip baykuş emojisi ile bunu sosyal medyada paylaşsa, her girip çıktığınız yerde acaba burda olduğumu biliyor mu acaba bişey olcak mı korkusu size de gelmez miydi? Ve sizde paylaştığını bildiğiniz için bakmaz mıydınız?

Ayrıca sizin bulunduğunuz her ortamı sosyal medyasında paylaşan biri olsa, örnek veriyorum markete gittiniz en basit, marketin fotoğrafını çekip baykuş emojisi ile bunu sosyal medyada paylaşsa, her girip çıktığınız yerde acaba burda olduğumu biliyor mu acaba bişey olcak mı korkusu size de gelmez miydi? Ve sizde paylaştığını bildiğiniz için bakmaz mıydınız?
Ben şikayet ederdim. Kendi işimi gider görürdüm. Neden şikayet etmediniz?

Ay allah korusun ya..
Siz eşinize bahsettiniz mi takıntılı biri olduğundan ?
Sevgiliyken ulaşmış zaten rezalet o zaman patlak verdi. Eşim demiş çık karşıma, ama çıkmadı. Çok korkmuştum o zamanlar, şimdi olsa çok farklı olurdu, eşimden evvel ben tıkardım otu onun çanına.

Ben şikayet ederdim. Kendi işimi gider görürdüm. Neden şikayet etmediniz?
Şikayet ettim ama ne yazıkki polisler ikimizi yüzleştirmek istedi benim elimdeki kanıtlar ve anlattıklarım yetmedi. Bende onunla aynı odada ifade vermek istemediğimi söyledim. Camın arkasından onun ifadesine tanık olmamı istediler kabul ettim ama onun anlattıkları asla benim anlattıklarımla tutarlı değildi.
Dediğim gibi bu tip insanlar kendi rahatsızlıklarını çok profesyonel şekilde gizleyebildikleri için sanırım polislerde bu tipten ve bu konuşmadan bu insan bunları yapmaz kanısına vardılar ve karakoldan elini kolunu sallaya sallaya çıktı.
Sonrasında ben neye güvenip tekrar şikayet edecektim?

Sevgiliyken ulaşmış zaten rezalet o zaman patlak verdi. Eşim demiş çık karşıma, ama çıkmadı. Çok korkmuştum o zamanlar, şimdi olsa çok farklı olurdu, eşimden evvel ben tıkardım otu onun çanına.
Peki eşiniz devreye girdikten sonra bir daha karşınıza çıkmadı mı ya da haber almadınız mı?
Kurtuldunuz mu

Mümkün. Belalı bi tipti, kim vurduya gitmiştir bi yerlerde. Siz sustukça üstünüze gelecek. Her şeyi göze alın ve artık susmayın.
Dediğiniz gibi belki de tepkisiz kalmam onun daha da hoşuna gidiyor olabilir.
Acıdan da zevk alan bir insan, ellerini ısırarak kanatıyordu. Ve bundan haz alıyordu. Sana da yapıyım çok hoşuna gider falan diyodu sürekli canımı yakmak istiyordu.

Dediğiniz gibi belki de tepkisiz kalmam onun daha da hoşuna gidiyor olabilir.
Acıdan da zevk alan bir insan, ellerini ısırarak kanatıyordu. Ve bundan haz alıyordu. Sana da yapıyım çok hoşuna gider falan diyodu sürekli canımı yakmak istiyordu.
Şimdi bu herif eşinizin babanızın yanında yöresinde olacak, daha kötüsü kendini sevdirmeye başlamış. Gecikmeyin hemen anlatın.

X