İNSAN NEDEN BÖYLE BİRŞEY YAPAR?

Eşinize söylemeniz lazım. Çünkü çok kötü bir yere gidiyor. Eşinizle samimi olup bir gün Allah korusun bir şey yapmaya kalkabilir. Evin anahtarını çalabilir. İftira atabilir. İş yerine zarar verebilir. Çocuğunuz varsa okulunu öğrenebilir. Söyleyin eşinize hatta delil varsa şikayetçi olup uzaklaştırma alın.

Hayır. Çok ileri derecede olduğu için doktora bile gitmiyordu. Korkuyordu. Otobüse toplu taşıma araçlarına binemiyordu. Çok çok farklıydı ya anlatsam uçuk atarsınız yani.. Benim verilmiş sadakam varmış işte hala hayattayım çok şükür.

Bu kadar ileri derecede hasta olan ve tek hastalikta degil 3 ruhsal hastalik saydiginiz adamla konusurken hic mi insan bisey anlamaz da sevgili olur ya.
Soyleyin eşinize bir şekilde uzak dursun bari

Bu kadar ileri derecede hasta olan ve tek hastalikta degil 3 ruhsal hastalik saydiginiz adamla konusurken hic mi insan bisey anlamaz da sevgili olur ya.
Soyleyin eşinize bir şekilde uzak dursun bari
Yaşadığım şeyleri bilseniz.. Ruhsal hastalığını o kadar profesyonel şekilde saklayan bir çok insan var ki.. Aklınız almaz. Hayatınızdan çıkarmanız imkansız olabiliyor.
Şiddeti var öfkesi var ve en fazla ne yapabileceğini asla kestiremiyorsunuz.. Akıl tutulması falan yaşadım o zamanlar heralde bende bilmiyorum ama kimse gözüktüğü gibi olmuyor inanın.

Yaşadığım şeyleri bilseniz.. Ruhsal hastalığını o kadar profesyonel şekilde saklayan bir çok insan var ki.. Aklınız almaz. Hayatınızdan çıkarmanız imkansız olabiliyor.
Şiddeti var öfkesi var ve en fazla ne yapabileceğini asla kestiremiyorsunuz.. Akıl tutulması falan yaşadım o zamanlar heralde bende bilmiyorum ama kimse gözüktüğü gibi olmuyor inanın.
Yaşadıklarınızdan ailenizin haberi var mı ? Babanız bu adamı hiç görmedi mi ?

O dönemde yaşadıklarımı kimseye anlatamıyordum ama 4 yılın sonunda herşeyi olmasa da sadece anneme anlatmıştım. Babamda fotoğraflardan görmüştü zamanında.. Görse tanır mı onu da bilmiyorm
Bu olayı acilen eşinize anlatmalısınız. Eşinizin iş durumu bir çözüme kavuştu mu ? Halen babanızla çalışıyorsa; babanızla maaş sorununu çözdüler mi ?

Bu olayı acilen eşinize anlatmalısınız. Eşinizin iş durumu bir çözüme kavuştu mu ? Halen babanızla çalışıyorsa; babanızla maaş sorununu çözdüler mi ?
Ay ne kadar konularıma hakimsiniz, çok tatlı 🩷🥹
Hala babamla çalışıyo maaş konusunda da duruml aynı.. Hatta babam öyle hamleler yaptı ki şuan daha da sıkıntılıyız..

İnanır, sonsuz güvenir bana, korkudan söylemediğimi de anlayışla karşılar, ama fotoğrafı nasıl gördüm niye baktım.. Bunların açıklamasını açık açık söyleyemem sanırım.. Ben anlatırken kötü olurum herşeyden önce yanlış anlaşılabilirim..
Kardeşim attı bana dersin. Sakın saklama iş çok daha kötü yerlere gider.

Ay iftirayı falan geçtim böyle bir insan eşine ya da babana her türlü zarar verebilir ki zaten sağlıklı düşünmüyor. Tekrar sana sardığına göre boşanmış olabilir eğer yazdıysan fark etmedim onu.
Eşine açıkça her şeyi anlat ölmesinden daha iyidir olabilecek diğer ihtimaller. Kızsa bile sakince düşünüp anlayacaktır korktuğunu.

Kardeşim attı bana dersin. Sakın saklama iş çok daha kötü yerlere gider.
Ya empati yaptığımda, eşim benden böyle birşey saklasa ve durum buralara kadar gelse ilk başta söylemediği için kızardım. Ki eşim çok hassastır böyle konularda, evliliğimizde bu konu haricinde hiçbirşey saklamadım ondan, böyle ciddi bir konuyu saklayınca da ister istemez kafada soru işareti yaratmaz mıyım?

Ay iftirayı falan geçtim böyle bir insan eşine ya da babana her türlü zarar verebilir ki zaten sağlıklı düşünmüyor. Tekrar sana sardığına göre boşanmış olabilir eğer yazdıysan fark etmedim onu.
Eşine açıkça her şeyi anlat ölmesinden daha iyidir olabilecek diğer ihtimaller. Kızsa bile sakince düşünüp anlayacaktır korktuğunu.
Yok hayır boşanmamış. İnsta da evlendiği tarih yazıyor hala.. Ama profil fotoğrafı babamın iş yerinin önünde..
Belki beni korkutmak için o fotoğrafı koydu, belki amacı korkup eşime anlatacağımı düşünüp olayları kötüye itmek istedi.
Anlatıp anlatmama konusunda çok kararsızım çok..

Evlenmeden önce 4 yıllık bi ilişkim olmuştu, 2020de ayrılmıştık. Çocukta bipolar, anksiyete, şizofreni gibi rahatsızlıklar vardı. 4 yıl korkumdan ayrılamamıştım. 4 yılın sonunda ayrılmak istediğimde şiddete uğramıştım hatta. Ama asıl konu şu..
Ben evleneli 2 buçuk sene oldu. Evlendiğim ilk zamanlar beni takip edip evimin önünde bekliyordu sürekli, dışarı falan çıkamıyordum ve bir sürü tehdit içerikli mesajlar alıyordum. O kadar rahatsız bi insan ki evimin fotoğrafını çekip baykuş emojisi falan koyuyordu sosyal medya hesabına atıyordu o fotoğrafları.. Ben de sürekli paylaşım yaptığını bildiğim için kontrol amaçlı profiline bakıyordum.
Geçen sene evlenmiş ve profil fotoğrafı yapmış nikah çekimlerinden, çok rahatladım kurtulduğuma inandım.. Hatta sadaka bile verdim düşünün.
Fakat geçen gün kardeşim bana ‘bi sıkıntı yok dimi paylaşım yapmıyo’ diye sorunca profiline bakalım dedik ve ne göreyimmm babamın iş yerinin önünde fotoğraf atmış, atmayı bırakın profil resmi yapmış. Ve babamla eşim aynı yerde çalışıyor..
Ben eşime bu zamana kadar adını bile zikretmedim, adını bilmez, tipini bilmez..
Ve yine geçenlerde muhabbet ederken eşim ‘bizim karşı mağazaya biri girdi yeni eleman, çok iyi anlaştık çocukla arada yanına gidip kafa dağıtıyorum’ dedi. Adını sorduğumda onun adını söyledi..
Ne yapıcağımı bilmiyorum, eşime söylesem hiç hoş şeyler yaşanmaz, babama sorsam babam dayanamaz eşime söyler, ihtimalleri göz önünde bulundurarak öylesine bi fotoğraftır demek mi lazım, o isimde sadece o kişi yok, o değildir mi demek lazım.. Ne yapmak lazım 😭
Benzer bir takık hikayesine sahibim, ama ben onunla sizden farklı olarak hiç sevgili olmadım. O zamanlar eşimle evlenmemiştik, ilk bulaştığı andan itibaren söylemediğime bin pişman oldum. O günden beri eşimden bişey saklamıyorum.

Yok hayır boşanmamış. İnsta da evlendiği tarih yazıyor hala.. Ama profil fotoğrafı babamın iş yerinin önünde..
Belki beni korkutmak için o fotoğrafı koydu, belki amacı korkup eşime anlatacağımı düşünüp olayları kötüye itmek istedi.
Anlatıp anlatmama konusunda çok kararsızım çok..
Ay ruh hastası ben bile burada tedirgin oldum, ama anlatmazsanız ve işler kötüye giderse işte o Zaman son pişmanlık fayda etmeyecektir.

Benzer bir takık hikayesine sahibim, ama ben onunla sizden farklı olarak hiç sevgili olmadım. O zamanlar eşimle evlenmemiştik, ilk bulaştığı andan itibaren söylemediğime bin pişman oldum. O günden beri eşimden bişey saklamıyorum.
Çok ama çok zor bi durum. Yani özel anlamda hiçbir yaşanmışlığımız yoktu fakat korkudan, edilen tehditlerden dolayı zoraki geçen 4 yılım var benim.. Şimdi geçen o 4 yıl için herhangi bir iftira atmasından korkuyorum.

X